Ροή Αναρτήσεων

Άγρια κόντρα και προσβολές μεταξύ Γιάννη Τριανταφυλλάκη με Κώστα Λαϊνά (Βίντεο)



Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ύβρεις και απειλές στο δημοτικό συμβούλιο σκέτο παρωδία .

Μαύρη σελίδα για το Δήμο μας δεν αξίζει τέτοια δημοτική αρχή να  δει ο Δήμος Ξηρομέρου

Ο δήμαρχος μετά τις καταγγελίες του κυρίου Στάικου αποποιήθηκε τις ευθύνες του στον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Λαϊνά . Ο Κώστας Λάινας πήρε το λόγο μετά και είπε στον δήμαρχο να ανακαλέσει ότι είπε  δεν ήταν υπεύθυνος έργων Αγωγών και αντλιοστάσιο ύδρευσης και ο Κώστας Λάινας τον αποκάλεσε αλητεία αυτό που κάνω προς το όνομα του


Δείτε το Βίντεο :


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την πρώτη ημέρα που έγινε δήμαρχος ο Τριανταφυλλάκης φερόταν με αλητεία προς τους συμβούλους της αντιπολίτευσης όταν του έλεγαν κάτι που είχε κάνει λάθος .Τώρα που έχει χάσει πλέον το παιγνίδι ολοκληρωτικά ,επιτίθεται με χυδαίο τρόπο και προς τους συνεργάτες του αισθανόμενος απέραντη μοναξιά με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς που έχουν κότσια να μιλούν περί αλητείας στην συμπεριφορά του.
Μπράβο Γιαννάκη .Μια χαρά τα πας .Τα κατάφερες και έμεινες μόνος πλέον .

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα είπε ο Τριανταφυλλάκης . Κάποιοι έχουν την μύγα μάλλον

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

3. τον Λαϊνά Κωνσταντίνο του Ιωάννη

καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
- Ύδρευσης και Αποχέτευσης και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη της επισκευής , της συντήρησης και της καλής λειτουργίας των υδραυλικών έργων ύδρευσης , αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας πόσιμου και ακάθαρτου νερού , της κατασκευής έργων επέκτασης ή ανανέωσης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου και των αντίστοιχων εγκαταστάσεων επεξεργασίας νερού, της καταγραφής των καταναλώσεων νερού στους υδρομετρητές.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πατάτα Λαϊνά . Αν δεν ζητήσει συγγνώμη να τον ξηλώσει ο δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια ποιος θα παρει τα σοβαρα τον λαινα; εχει χασει καθε ελεγχο. Βρισκεται σε απολυτη συγχηση. Πηρε στο λαιμο του το γκολια γιατι τον ζηλευε.
Υπευθυνος 10 χρονια για την υδρευση. Ο Μακρηςεκανε σε ενα χρονο οτι δεν εχει κανει σε10 ολο συτο το συναφι με μπροσταρηδες λαινα και νιαφα. Εχει τρελαθει γιατι ολη η παραλια φωναζει την αληθεια γιαδαυτονε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο Σταικος το είπε ξεκάθαρα για τον αγωγό αίσχος ο Τριανταφυλλάκης θα πάει για κακούργημα και όχι ο Λαϊνάς .
Και το λέει ξεκάθαρα ο Τριανταφυλλάκης θα είναι εκείνος που θα αναγκαστεί να ξηλώσει τον αγωγό και θα ρίξει τα 7.806 κυβικά άμμου που έκλεψαν .

Ανώνυμος είπε...

Χανουμάκια του Τριανταφυλλάκη σας έχει προκαλέσει τρέμουλα και πανικό ο Λαϊνάς .
Ο Λαϊνάς και η δυνατή ομάδα που έχει θα σου δώσει την χαριστική βολή στις εκλογές του 2023 .
Θα τον παρακαλάς γονατιστός ,αλλά εκείνος θα στην ρίξει την χαριστική βολή και θα σε στείλει μαζί με άλλους πατριώτες στα τσακίδια .
Ότι και να πείτε για τον Λαϊνά θα σας γίνει μπούμεραγκ .

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σοβαρά 7:24-παναγιωτη σταικο; νομίζω πως οι πραγματικά ανίκανοι αποδοχής της πραγματικότητας είστε εσείς και όχι αυτοί που έβριζες στο συμβούλιο Παναγή. Ποιος λαινας παναγη; που υπάρχει ο λαινας; πουθενά. Αυτός εσύ και κάτι άλλοι ανίδεος της τοπικής αυτοδιοίκηση πεθανατε το 19. Σοβαρότητα μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

Ενάμισυ χρόνο ακόμη θα βγάζετε γλώσσα με σκατά γεμάτη ,αλλά ο Φθινόπωρο το 2023 όταν με τον νέο νόμο θα σας πάρω φαλάγγι με πάνω από 65% από τον πρώτο γύρο θα σας την ξεριζώσω την βρωμερή σας γλώσσα .
Λίγη υπομονή και μετά θα κρύβεστε .
Δεν βλέπετε ρε νούμερα πως οι μισοί του Δημοτικοί Σύμβουλοι του έχουν σηκώσει μαντίλι .
Παναγιώτης Σταικος με ονοματεπώνυμο θρασύδειλα ανθρωπάκια της ανωνυμίας .

Ανώνυμος είπε...

"ήμουν υπεύθυνος αντλιωστασιων"
"ήσουν υπεύθυνος έργων"
"ήμουν υπεύθυνος εργων και αντλιοστάσιο"
Ήσουν υπεύθυνος υδρευσης"

Η απάντηση δωθηκε με τον καλύτερο τρόπο από το. Κ. Τριανταφυλλακη. Απλά προσπάθησε να μετατοπισει την ευθύνη.
Κ. Ταπραντζη απρεπεστατη η αντιμετωπιση προς τον κ. Σταικο
Αν μη τι άλλο ο ρόλος σας επιβάλει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίσταση και όχι να φωνάζετε.
Κοντά σιμά είναι τα νταούλια.

Ανώνυμος είπε...

8:51 απρεπεσταφη η χριστιναρα; αυτός ο μισό γυνής φέρετε αισχατος.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκάθαρα τεράστιο προβλήμα επικοινωνίας.ρωταει ο Λαϊνάς: ήμουν υπεύθυνος ύδρευσης;όχι Λαϊνά δεν εισουν πουθενά υπεύθυνος εσύ και κανένας άλλος τόσα χρόνια υπεύθυνοι είμαστε εμείς που σας εμπιστεύτηκαμε τόσα χρόνια γιατί αν είχατε έστω την ελάχιστη αίσθηση υπευθυνότητας δεν θα είχαμε φτάσει τον Δήμο σε αυτή την κατάσταση . Όσο για τον Στάικο απορώ με την τεράστια αυτοπεποίθηση τού. που βρίσκει το κουράγιο και μας λέει κάθε φορά ότι θα σαρώσει στις εκλογές που θα έρθουν .Ας του πει κάποιος ότι . Στράτος .πιτσουλιας.Σταικος.πυθαγορας.ερωτοκρητος-πανταζης.εχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια.οποτε το κεφάλαιο του έχει κλείσει είτε το θέλει είτε δεν τό θέλει.Ο νυν δήμαρχος ακόμα κρίνεται.έχει τα στραβά του έχει όμως και τα καλά τού σημασία έχει όμως ότι υπάρχει τον βλέπεις του μιλάς του αντιμιλας.Τελος πιστεύω πως αν υπάρξει νέα δημοτική αρχή να είναι σίγουροι όλοι οι προηγούμενοι ότι δεν πρόκειται να βρουνε ούτε τον δικό τους σταυρό. Ανοχή τέλος από τους πολίτες μπορεί να είμαστε χαμηλού πνευματικού επιπέδου όπως πιστεύετε μαζοχιστες όμως δεν είμαστε

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.