Ροή Αναρτήσεων

Εσωκομματικές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Σάρωσε» ο Θάνος Μωραΐτης σε Αιτωλοακαρνανία-Δυτική Ελλάδα Εντυπωσιακή πρωτιά για τον πρώην υφυπουργόΣαφή πολιτικά μηνύματα αναδύθηκαν μέσα απο την κορυφαία εσωκομματική διαδικασία που έγινε χθες Κυριακή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ειδικότερα στη Δυτική Ελλάδα, δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαία η πρωτιά του Θάνου Μωραϊτη. Ο πρώην υφυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, κατέγραψε μια εξαιρετική επίδοση, όντας πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για την Κεντρική Επιτροπή στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.


Ξεπέρασε με δυο λόγια σημαντικές υποψηφιότητες του χώρου και από την Αχαΐα και την Ηλεία και προοδευτικοί πολίτες και απο τις δυο αυτές περιοχές της Δυτικής Ελλάδος, παραδοσιακά ισχυρές στον κεντροαριστερό χώρο, τον εμπιστεύτηκαν.


Ο Αγρινιώτης βουλευτής επιβεβαίωσε πως είναι ηγετικό στέλεχος ανάμεσα στους λεγόμενους «προεδρικούς», κοντά στον Αλέξη Τσίπρα και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, θεωρείται πως είναι ένα μήνυμα για το που θα πρέπει «να πάει» ο ΣΥΡΙΖΑ. Να μετεξελιχθεί δηλαδή σε έναν ισχυρό κεντροαριστερό πόλο, σε ηγετική δύναμη του προοδευτικού χώρου , μια δύναμη που θα ανατρέψει τους συσχετισμούς και θα κυβερνήσει σύντομα. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του πρόεδρου του και πρώην πρωθυπουργού, όπως ο ίδιος ο κ. Τσιπρας έχει διαμηνύσει.


Και αυτό σε πρώτη φάση επιτυγχάνεται, όπως σημειώνουν και τοπικά στελέχη, όχι μόνο μέσα απο την πρωτιά του Θάνου Μωραϊτη, αλλά και μέσα απο την πρωτόγνωρη διεύρυνση της κομματικής βάσης που καταγράφτηκε μέσω της εγγραφής νέων μελών , που στην πλειοψηφία τους έχουν συγκεκριμένες πολιτικές καταβολές


agriniopress.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.