Ροή Αναρτήσεων

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισόβια και 10 χρόνια κάθειρξη πρότεινε η εισαγγελέας - "Όχι" στα ελαφρυντικά


Σε ισόβια και δέκα χρόνια κάθειρξη πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας να καταδικαστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε τη χορήγηση των ελαφρυντικών της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και του προτέρου σύννομου βίου, που αιτήθηκε ο κατηγορούμενος.

Της Άννας Κανδύλη

«Αναφορικά με το ελαφρυντικό του σύννομου βίου το δικαστήριο έλαβε υπόψη του τα κριτήρια που τίθενται με την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου. Επιπλέον, το δικαστήριο εκτιμά ότι η αγορά του οικοπέδου εξ ολοκλήρου στο όνομα του, αν και είχαν καταβληθεί χρήματα από τους γονείς της Καρολάιν, είναι πράξη που δεν θεωρείται έντιμη» είπε η πρόεδρος.

Για το δεύτερο ελαφρυντικό το δικαστήριο έλαβε υπόψη του ότι στις 37 ημέρες μετά τη διάπραξη του αδικήματος, αλλά και πως ένας χρόνος από την τέλεση του αδικήματος είναι μικρό χρονικό διάστημα να αποδειχθεί η μεταστροφή του. Δεν μας προσκομίστηκε έγγραφο από τις φυλακές ότι δεν έχει διαπράξει πειθαρχικό παράπτωμα» ανέφερε η Πρόεδρος του δικαστηρίου.

«Για ανθρωποκτονία από πρόθεση ζήτω την επιβολή ισόβιας κάθειρξης. Για τη θανάτωση του ζώου κάθειρξη 10 ετών και χρηματική 400 μονάδων με ποινή 50 ευρώ ημερησίως. Ένα έτος φυλάκιση για ψεύδη κατάθεση και χρηματική ποινή 360 μονάδων επί 10 ευρώ ημερησίως και για την τέταρτη πράξη φυλάκιση ενός έτους» είπε η εισαγγελέας.

πηγή:enikos.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.