Ροή Αναρτήσεων

Δήλωση Υποψηφιότητας Αμαλία Βούλγαρη-Πολονύφη



Η Αιτωλοακαρνανία ένας τόπος ευλογημένος και προικισμένος με πλούσια φυσική ομορφιά, τα τελευταία χρόνια μαστίζεται από πολλά προβλήματα κι ελλείψεις. 
                        
     Ως ενεργός πολίτης που αγαπώ τον τόπο μου και δεν τον εγκατέλειψα ποτέ ακόμα και σε δύσκολες στιγμές ένιωσα την ανάγκη να πάρω θέση.
     Αφουγκραζόμενη την ανάγκη της κοινωνίας να αναλάβουν νέοι άνθρωποι αφθαρτοι με όραμα και θέληση, δέχτηκα με χαρά την την πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη να φτιάξουμε τον τόπο μας από την αρχή!
      Το νέο μας όραμα απαιτεί τον αυτοδιοικητικό σχηματισμό που θα συσπειρώσει δημιουργικούς ανθρώπους, γυναίκες, δημόσιους λειτουργούς, ανθρώπους του αγροκτηνοτροφικού τομέα, ανθρώπους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, επιστήμονες ώστε να γίνει η Αιτωλοακαρνανία ένας νομός πρότυπο.
     Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε ώστε η ελπίδα να επιστρέψει μαζί με το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ 

Ονομάζομαι Αμαλία Βούλγαρη, γεννήθηκα το 1982, μεγάλωσα και ζω στο Αγρίνιο. Είμαι κόρη του Γεωργίου Βούλγαρη που κατάγεται από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου και τη Σπυριδούλα Σάββα με καταγωγή από τη Μακρυνεία. Τελείωσα το 1ο  Γενικό Λύκειο Αγρινίου με Άριστα και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών κι έχω εξειδικευτεί πάνω στις σύγχρονες τεχνικές βιοανάλυσης στην Υγεία, τη Γεωργία, το Περιβάλλον και τη Διατροφή στο τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ξεκίνησα την καριέρα μου το 2005 εργαζόμενη ως Βιοχημικός στο Βιοχημικό τμήμα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου μέχρι το 2009 και κατόπιν εργάστηκα ως Βιοχημικός στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου μέχρι και το 2011. Στη συνέχεια εργάστηκα ως Υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου και Επιθεωρήτρια συστημάτων ασφάλειας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης υγειονομικού ενδιαφέροντος και ασχολήθηκα με την εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών και αδειών HACCP επιχειρήσεων. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζομαι ως Βιοχημικός στο Βιοχημικό τμήμα του Νοσοκομείου Αγρινίου. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πολονύφη που είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο Αγρίνιο κι έχουμε μια κόρη 7 ετών.
Συμμετέχω σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του νομού ως ενεργό μέλος πολιτιστικού συλλόγου και είμαι μέλος του Ελληνικού Ερυθού Σταυρού. 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.