Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Έτσι είχα την υποχρέωση ως Επιστήμονας και Υπεύθυνος Επικεφαλής της Παράταξης μου στον Δήμο να πάω στην Εισαγγελέα υπηρεσίας

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ 

Μετά το έγκλημα που συνάντησα στις πηγές της Λάμπρας στον Άγιο Δημήτριο  την Δευτέρα το μεσημέρι , όπου ο Δήμαρχος ο οποίος πριν από λίγους μήνες μας έλεγε , ότι η έλλειψη νερού οφειλόταν στην λειψυδρία  που έχουμε, τώρα με κουτοπονηριά  και σε συνεργασία με τον υδρονομέα του ΤΟΕΒ Λεσινίου , πήγαν και έκλεισαν εντελώς τις πόρτες στο φράγμα που υπάρχει στον αύλακα και έτσι όπως φαίνεται ολόκληρη η ποσότητα του νερού από τις πηγές της Λάμπρας καταλήγει στην θάλασσα από την υπερχείλιση του φράγματος , αλλά έτσι το νερό γυρίζει και προς τα πίσω , αφού ανεβαίνει η στάθμη του νερού και μπαίνει  μέσα  στην υδρομάστευση του Αστακού , αλλά έτσι μπαίνουν και φυτοφάρμακα, κόπρανα και ούρα ζώων κάτι που ιδίως για τα φυτοφάρμακα   συνιστά εγκληματική ενέργεια .

Έτσι είχα την υποχρέωση ως Επιστήμονας και Υπεύθυνος Επικεφαλής της Παράταξης μου στον Δήμο να πάω στην Εισαγγελέα υπηρεσίας , αφού τα Δικαστήρια τον μήνα Αύγουστο παραμένουν κλειστά και να υποβάλω κατεπείγουσα  μηνυτήρια αναφορά  εναντίον   του Δημάρχου και του Υδρονομέα του ΤΟΕΒ και ζήτησα να προβούν στις δέουσες ενέργειες άμεσα , για να ανοίξουν οι πόρτες του αύλακα άμεσα και μην διανοηθούν να τις ανοίγουν την ημέρα και να τις κλείνουν το βράδυ , γιατί αλλοίμονο τους , αφού  θα το παρακολουθούμε κάθε ημέρα και νύχτα .

Όσο για την ασυνείδητη  και επίορκη επόπτη Δημόσιας υγείας  Διβάρη είναι ανεπιθύμητη για έλεγχο στον Αστακό και όταν απάντησε μετά από καταγγελία μου,ότι δεν πετούσε ο Δήμος τα σκουπίδια με τα κλαριά και τα νάιλον στον Μαραθιά , δεν της έκανα μήνυση για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση , γιατί μου ζήτησε συγνώμη ο προϊστάμενος τους κύριος Χαϊδής και με παρακάλεσε να μην προχωρήσω πάρα πέρα και χάσει  την δουλειά της . 

Όμως ο Εισαγγελέας καλεί αυτεπάγγελτα  ως κατηγορούμενο τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κύριο Παλιογιάννη , τον οποίο ασφαλώς θα αθωώσω ως μάρτυρας καταγγελίας ,που με καλεί ο εισαγγελέας, διότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Δήμαρχο , ο οποίος δεν άκουσε την πρόταση μας για τον τομέα της καθαριότητας και επέμεινε στην ανόητη απόφαση του με αποτέλεσμα ο Δήμος ολόκληρος απ άκρου εις άκρην  να είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος .

Και τώρα ο Δικηγόρος ετοιμάζει την μήνυση για το μεγάλο φαγοπότι με ζημιά του Δήμου 240.000 ευρώ για την αντικατάσταση του Αγωγού από τον άγιο Δημήτριο μέχρι τα Λιβαναίικα αλώνια , που είναι κακουργηματική πράξη και συνεπάγεται φυλάκιση από 5 μέχρι 10 χρόνια και θα γελάσει κάθε πικραμένος και δεν πρόκειται να δείξω κανέναν οίκτο στον επίορκο Δήμαρχο .!!!!

Για να δουν κάποιοι   από τον υπόκοσμο του πως ο Στάικος δεν είναι μόνο λόγια .!!

Αστακός 3/8/2022

Παναγιώτης Στάικος     







16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει φυτοφάρμακα? Σίγουρα? Αν δεν έχει?
Αν δεν έχει τι θα κάνεις? Τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας έχουν πει ότι είναι παράνομο να τραβάτε πρόσωπα χώρια αδεια; για μα δούμε τι θα πουν οι υπαλληλοι;

Ανώνυμος είπε...

Σκουξε όσο θες....γιατι με σένα ο αστακός έπινε νερό???? Αλλά τα έχεις χαμένα doctor.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζώων που θα μου πεις σκούξτε εμένα .Είσαι πολύ Μαλάκας και δειλός για να πεις το όνομα σου ,για να γελάει η κοινωνία μαζί σου.ότι και να πεις ανώνυμα δεν έχει καμία αξία .
Ποιος το έφερε το 1989 στον Αστακό το νερό το ξέχασες ζώον .!!!!
Ο Σταικος το έφερε και επί των ημερών του Στάικου και το 2006- 2010 δεν έλειψε ούτε ημέρα νερό από τον Αστακό και από κανένα χωριό και το 2009 πήγε από εμένα το νερό στα Βλυζιανά .
Του χρόνου τον Οκτώβρη θα τον πετάξει ο λαός τοννΤρισνταφυλλακη σας στον αύλακα γιατί είναι ψεύτης ,πολιτικός απατεώνας και αδίστακτος προκριμένου να γαντζωθεί στην καρέκλα .
Αλλά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται νούμερα .
Σας ενοχλούν οι αλήθειες όμως .!!!
Η μήπως εσύ ο πρώτος εγκρίνεις να πίνουμε νερό από τον αύλακα ρε πονηρούλη .
Περαστικά σας .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη δεν απάντησες.....επί θητείας πινοταν το νερο;ένα ναι η ένα όχι. Απλά.

Ανώνυμος είπε...

Όχι εμένα Παναώτη γα@ω το μ της μάνας σου σκύλας πόρνης γιε δειλέ ανθρωπάκι .
Εμένα με λένε Παναγιώτη Στάικο και δεν είμαι αδερφή όπως εσύ και ο αδερφός σου .
Έπί των ημερών μου ως Προέδρου της Κοινότητας και ως Δημάρχου Αστακού ,αλλά και των κύριων Πιτσούλια ,μακαρίτη Σαμάρα ,Γαλούνη ,ποτέ δεν πίναν οι Αστακιώτες νερό από το Αύλακα όπως γίνεται σήμερα .
Πάρε λοιπόν αδερφή αντρίκια απάντηση .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

γιατί το 2010 δέν κατεβηκες υποψηφιος δημαρχος στις δημοτικες εκλογες.
πήρες κ. ΣΤΑΪΚΌ, λάθος απόφαση τότε ?

Ανώνυμος είπε...

ή, πήρες τότε το 2010 για τον εαυτό σου. Σωστή απόφαση ?

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη δεν απαντάς....πάλι. πίνοταν το νερό από τη βρυση που εβγαινε; Ναι ή οχι; περιμένω απάντηση.
Για τα υπόλοιπα καταλαβαίνεις πως κάπου έχεις πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύκολη η απάντηση .
Γιατί η Νομαρχιακή του τότε ΠΑΣΟΚ ,ενώ ομολογούσαν ότι ήμουν από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους ,παρά το γεγονός ότι τους έλεγα να μην δώσουν χρίσματα ,εκείνοι μου έκοψαν μια πισώπλατη μαχαίρια μπαμπέσικη και έδωσαν το χρίσμα στον Γιάννη τον Λύτρα ,ο οποίος δεν κατάφερε ούτε στο χωριό του την Κανδηλα που έβαλε δυο φορές να εκλεγεί ,αλλά και τις υπόλοιπες φορές που έβαλε για Νομάρχης και Βουλευτής την ίδια τύχη είχε και επειδή εγώ δεν είμαι μπαμπέσης να κτυπάω πισώπλατα,στήριξα φανερά με όλες μου τις Δυνάμεις τον Πυθαγόρα Σαμάρα και τον κάρφωσα κατάκαρδα .
Εκείνος πάλι μπαμπεσικα μου την έφερε με τον Τριανταφυλλάκη και κάποια ετερόκλητα στοιχεία .
Έτσι του χρόνου θα τους αφιερώσω το βράδυ τον εκλογών το αγαπημένο μου τραγούδι του Ξαρχάκου : Την μαχαίρια που μου κόψες θα σου την κάνω γέλιο .
Καίγομαι καίγομαι ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά .
Είδες λοιπόν πως έρχεται η ζωή και τελικά απονέμετε δικαιοσύνη στους αμετροεπείς .!!!
Παναγιώτης Στάικος
Υ.Γ
Σε καλώ να το χορέψουμε μαζί ,βαρύ ζεϊμπέκικο αντρίκιο και όχι σαν φλωροι που κάνουν κάποιοι πως χορεύουν δήθεν ζεϊμπέκικο ,το οποίο στην ουσία κακοποιούν τα νούμερα .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Καμία απάντηση παναωτη. Πίνεται το νερό που έβγαινε από τη βρύση επι θητείας σου; ναι ή οχι;πόσο πιο απλά να ρωτησω; χωρίς βρισιές χωρίς πολιτικά χωρίς τίποτα. Υπάρχει απαντηση;
Ναι ή οχι;

Ανώνυμος είπε...

κ. Στάϊκο τι σημασια εχει εαν η. Νομαρχιακη ΠΑΣΟΚ δέν σε προτεινε για υποψηφιο δημσρχο το 2010.
Αφού λες ότι ήσουν επιτυχημένοςδημαρχος έπρεπε να συμμετεζεθς στις δημοτικές εκλογές του 2010 και ας έπαιρνες όσο ποσοστό επί τοις % έπαιρνες.
Τι αυτόνομη πολιτική προσωπικότητα είσαι κ Στάίκο ? να εξαρτάται από το κάθε πολιτικό κόμμα ?

Ανώνυμος είπε...

τι νομίζεις κ Στάίκο ότι είναι μέσα στα κόμματα. τίποτα σοφοί ?

Ανώνυμος είπε...

Σκύλας γιέ και μεγάλη αδερφή και εσύ και ο αδερφούλης σου επίσης αδερφή δεν υπάρχει Παναώτης ,αλλά Παναγιώτης Σταικος που σε ένα χρόνο θα σε ξεσκίσει και θα γυρίζεις στα σκυλάδικα να γίνεσαι λιώμα σαν μεθύστακας ψυχοπαθής που είσαι .
Επί των ημερών μου ως Προέδρου της Κοινότητας,αλλά και ως Δημάρχου Αστακού το νερό πινότανε ,όπως και στην θητεία του Λάμπρου του Πιτσούλια με υπεύθυνους στην ύδρευση τους κυρίους Γιώργο Μπαμπούρη και Χρήστο Μάντζαρη .!!!!
Σήμερα και παρά το γεγονός ότι αντικαταστάθηκαν οι σωληνες αμίαντου με πολυαιθυλένιο δεν το πίνει κανένας ,γιατί είστε απατεώνες και θα σας πετάξουν οι Αστακιωτες στον αύλακα του χρόνου τον Οκτώβρη .
Σου έχω γίνει ο εφιάλτης σου δυστυχισμένο ανθρωπάκι ,που είδες και εσύ κοκό στα σκυλάδικα και έτρεχαν τα σάλια σου και μετά έπεφτες στο χώμα και ξερνοβόλαγες .
Ο εφιάλτης σου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Στάικος .!!

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη ψεύδεσαι! Εσχάτως ψεύδεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Τον Παναώτη θα τον βρεις εκεί που κάνετε πιάτσα εσύ και ο αδερφός η η μεγάλη Αδερφή .
Εδώ υπάρχει Παναγιώτης Στάικος ,που θα σε κάνει μπροστά στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου και τους άλλους δικαστές να κατουρηθείς επάνω σου από τον φόβο και το σφυροκόπημα ,ασυνείδητη αδερφάρα .!!!
Παναγιώτης Σταικος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.