Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Οι θεατρίνοι , ανίκανοι και ανεύθυνοι , οι οποίοι καθίστανται πλέον επικίνδυνοι .!!!


Το μόνο εύκολο που ήξεραν και μπορούσαν να κάνουν με στόχο το Lifestyle ήταν ο έντονος φωτοστολισμός της πλατείας του Αστακού , όταν στα περισσότερα χωριά του Δήμου μας είναι από πολύ φτωχικός έως ανύπαρκτος και μάλιστα δεν διδάσκονται από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης , που ο Δήμος του είναι ο πιο πλούσιος της Ηπειρωτικής Ελλάδας , ο οποίος στα πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας με περίσσια ευσυνειδησία κλείνει τα φώτα του στολισμού στις 11 το βράδυ , σε μια πόλη που όσοι την έχουμε ζήσει , γνωρίζουμε πως δεν κοιμάται ολόκληρο το 24ωρο ιδιαίτερα από τους φοιτητές και γενικά τους νέους ανθρώπους και τους πολλούς τουρίστες κυρίως από τους βόρειους γείτονες μας ακόμη και από πολλούς Τούρκους οι οποίοι επισκέπτονται συχνά την Θεσσαλονίκη μας , πέραν των υπόλοιπων τουριστών όλες τις εποχές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό .!!!

Και αυτοί με περίσσεια ασυνειδησία σε μια πλατεία που από τις 9 το βράδυ δεν κυκλοφορεί ψυχή για δείγμα , έχουν τα φώτα ανοιχτά μέχρι τις 7 το πρωί με αδιάψευστο τον φακό από το μπαλκόνι του σπιτιού μου , που φαίνεται πως έχει χαράξει , αλλά σε απόσταση λιγότερη των 300 μέτρων φαίνεται η πλήρης αδιαφορία και περιφρόνηση προς τους πολίτες με σκηνές βρωμιάς και εγκατάλειψης.!!!



Μπράβο σας . 

Άξιος ο μισθός σας .!!!!

Και σαν να μην έφθαναν αυτές οι εικόνες ντροπής έρχεται και η ασυνειδησία τους , με την φευτοσήμανση στην λούμπα του οδοστρώματος (πρόσφατη άσφαλτος από την Περιφέρεια) ύστερα από την βλάβη του μεταλικιού αγωγού που υπάρχει δίπλα και τους είχα έγκαιρα ότι μετά από περίπου 40 χρόνια σε βαλτώδες έδαφος έπρεπε να είχε αντικατασταθεί με πολυαιθυλένιο , γιατί δεν θα έβγαζε τετραετία , για να πάρει ο επόμενος Δήμαρχος την καυτή πατάτα και αυτοί με αγνόησαν , αγνοώντας τον πολύ μεγάλο κίνδυνο , αφού δυστυχώς πολλοί οδηγοί στο σημείο αυτί αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες και την νύχτα ιδιαίτερα ( το είδα χθες ερχόμενος από Πάτρα ), να γίνει δυστυχώς θανατηφόρο δυστύχημα , αν τύχει και τυφλώσει τον οδηγό με τα φώτα του άλλο όχημα .




Καλά βρε ασυνείδητοι πιστεύεται πως είναι σήμανση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με ένα κλεφτοφάναρο και δύο μέτρα σήμανση , το οποίο δε φαίνεται και καλά , όπως είναι κρυμμένο, ενώ η σήμανση στο εν λόγω σημείο πρέπει να άρχιζε από 300 τουλάχιστον μέτρα.

Διανοείστε κυνικά ασυνείδητοι πέραν των οικονομικών συνεπειών του Δήμου , την δικιά σας προσωπική ευθύνη σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα στο σημείο αυτό και το πώς θα αντικρύσετε την μάνα ενός νεκρού νέου παιδιού της ;;;;

Μήπως ακούει ο Διοικητής της Τροχαίας Μεσολογγίου , για να τους τραβήξει επί τέλους το αυτί ;;;;

Μήπως δεν είπα αλήθειες κάνοντας ψεύτικη αντιπολίτευση και σας συκοφαντώ και θα πρέπει να σας ζητήσω και συγνώμη επειδή νοιάζομαι για τον τόπο μας και αγαπώ τους συνδημότες μου ;;;;;

Ντροπή σας φτηνοί θεατρίνοι και δεν φαντάζομαι, να βγει η ουρά του θιάσου σας, εκείνος ο Γιαννέλης και να γράφει τις γνωστές μπούρδες περί Συμπολιτείας και λοιπά .!!!!

Αστακός 29/11/2022 

Παναγιώτης Στάικος 

Επικεφαλής της Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου










20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπες πριν σαράντα χρόνια ότι ο αγωγός θα χαλάσει φέτος. Μπράβο γιατρέ. Λες ότι θα πάρεις εκλογές με 85%. Δεν μας λες και ποίες ομάδες θα παίξουν στον τελικό του μουντιάλ
και τι σκορ θα φέρουν. Έτσι όλοι θα δούμε της μαντικές σου ικανότητές και θα σε προσκυνήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

θα βρεις τον δικό σου σταικε?? σε έφαγε ο Μητσο Μπονης

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα πουλάκια μου πόσο σας πονάω ..! !!

Κάποιους εχέφρονες τους διδάσκει η ιστορία ,τους ανόητους σαν και εσάς όχι .!!
Σε Σχέση με την υποψηφιότητα του κυρίου Μπόνη αν έρθει ,θα σας θυμίσω τι έγινε στις εκλογές του 2006..!!!
5 υποψήφιοι :
Στάικος
Στράτος
Μπόνης
Γεωργαλής
Βότσης ( (ΚΚΕ))
Έλαβαν :
Στάκος 45%
Στράτος Βασίλειος 23%
Μπόνης Δημήτριος 22%
Γεωργαλής Ηλίας 2,4%
Βότσης Μάκης 2,6%
Το όριο εκλογής από τον πρώτο γύρο όπως είναι ο νόμος και σήμερα που είναι 43% τότε ήταν 42% και ο Σταικος πήρε το θριαμβευτικό με 5 συνδυασμούς ,το οποίο με αναγωγή είναι μεγαλύτερο του 48 με 4 συνδυασμούς και εκλέχθηκε Δήμαρχος ο Στάικος ,ο οποίος είχε μια ευγενέστατη και αγαστή συνεργασία τόσο με τον κύριο Στράτο όσο και με τον κύριο Μπονη ,τους οποίους ευχαρίστησα δημόσια και έγραψα στο φυλλάδιο του απολογισμού μου:
Πως το μεγάλο έργο που προβαλλόταν εκεί ,δεν ήταν μόνο έργο του Στάικου και των συνεργατών του ,αλλά και της Αντιπολίτευσης ,πράγμα το οποίο δεν έχει γράψει κανένας άλλος Δήμαρχος στην Ελλάδα .
Αυτό είναι η επιτομή του πραγματικού Δημοκράτη ,ευγενικού και ανώτερου Άνθρωπου Στάικου .!!!
Παρασιτικά σας πουλάκια μου ,αφού ξέρετε τι σας περιμένει στις επόμενες εκλογές ,που και πάλι θα είναι Δήμαρχος ο Στάικος από τον πρώτο γύρο με 65%.!!!
Για την ταμπακιέρα των όσων έγραψα : άκρα του τάφου σιωπή ,πετώντας την μπάλα στα κεραμίδια .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

πολιτικη κλιμακτηριος λεγεται αυτο
κακια μισος ψεμα συκοφαντια
δεν τον λογαριαζει κανενας

Ανώνυμος είπε...

κ Στάίκο. αφού γραφεις οτι θα έχεις 65 %
άμα κατέβ×ι στις δημοτικές εκλογές και ο κ. Πανταζής
θα αφήσεις το 65 % και θα πάς δημοτικός κομπάρσος του κ. Πανταζή ?
θα μας αποτρελάνης κ Σταϊκο με την αλλοπρόσαλλη τακτική σου ?

Ανώνυμος είπε...

σταικε μαλλον εννοεις 6,5 % αλλα ουτε αυτο δεν θα βρεις καννεναν να κανεις συνδυασμο

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Ματαπάλε τα ίδιααααα ...Αδιόρθωτος ..Λές και διαβάζω δηλώσεις και Πύθειους λόγους προγενέστερα των εκλογών του 2019....το φινάλε τους ..αξιοθρήνητο.....Η τακτική ακριβώς ταυτόσημη....σε λιγο θα βγάζουμε υπεριληκες να δηλώνουν υπέρμαχοι του Στά'ι'κου...ΑΑΑ μη τ αστουχήσου,,,ξέρεις είμαι γιός Αηδονιού, δεν έχω χάρισμα στο να γλυκολαλάω , Αλλα αμα αρχίσω να λαλάω ,,,,βγάζω λεπίδες κοφτερές , μαχαίρια κονισμένα.....Εγώ προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω ότι θα ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να κατέβεις υποψήφιος , αλλά επειδή Είσαι αυτός που ΕΙΣΑΙ.....ενδέχεται να το κάνεις , σαν υστεροβουλική παράσταση...Πάντως τσάμπα σε καρτέραγα στ μπλατεία στ Καντήλα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4.13 μ.μ. στο δήμο μας το 2019 ο κ. Στάίκος έλαβε 19, 56 %
και στην Αλυζία έλαβε 10, 57 %

Πώς θα φτάσει το 2023 το 65 % ?
με τους υβριστικούς του τρόπους, για την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια συνδημοτών μας ?

Ανώνυμος είπε...


9.25,3.32,4.13 ; ή κύριε Τριανταφυλλάκη ,αφού είσαι το ίδιο δειλό πρόσωπο , που δεν έχεις το θάρρος να γράψεις το όνομα σου για τα 3 σχόλια σου , θα πρέπει να μάθεις , πως όσοι είναι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε έναν Συνδυασμό ενός Υποψήφιου Δημάρχου είτε εκλεγούν ή όχι πως δεν είναι Δημοτικοί Κομπάρσοι , αλλά Ισότιμοι Συνεργάτες .!!!!
Εσύ τους συνεργάτες Δημοτικούς Συμβούλους τους βλέπεις και πιστεύεις πως είναι Δημοτικοί κομπάρσοι στον Θίασο σου ;;;;;
Αυτά πιστεύεις για τους συνεργάτες σου ;;;;
Τότε εσύ όταν ήσουν Δημοτικός Σύμβουλος της κυρίας Κουμανδράκη ήσουν Πολιτικός Κομπάρσος της ;;;;
Κακομοίρη μια ζωή κομπάρσος ήσουν και μια φορά σου έκατσε και ξέρεις πως και έγινες πρωταγωνιστής , αλλά τώρα μέσα στην μοναξιά σου πολιτική και κοινωνική είσαι απλά ένα δυστυχισμένο πλάσμα .!!!!
Μόνο που σε πήραν χαμπάρι και σε χαιρέτισαν οι μισοί και ξέρεις, πως σε χαρακτηρίζουν Δημόσια ;;;;
Διμούτσουνο ( έτσι το είπαν ακριβώς και χρησιμοποιώ ακριβώς τον χαρακτηρισμό τους για εσένα ) και κακό άνθρωπο , σε αντίθεση με εμένα που εκτός των άλλων ως Δημάρχου ή Γιατρού δεν μιλούν για κακια μισος ψεμα συκοφαντια ( τα γράφω ακριβώς με αντιγραφή και επικόλληση , χωρίς τόνο , όπως τα γράφεις με χαρακτηρίζουν ως καλό άνθρωπο και οικογενειάρχη και όταν θα έρθει η ώρα να πεθάνω αυτό θα πει και η κοινωνία για εμένα και θα είναι η ύψιστη Δικαίωση και όχι η ματαιοδοξία μου για τις Επιστημονικές , Επαγγελματικές και Πολιτικές Επιτυχίες μου .
Όσο για την Ταχτική μου αφού ξέρεις , πως ο κύριος Πανταζής ( τον οποίο δεν είχα επισπευτεί ποτέ εγώ στην Νιγηρία ,αλλά εσύ και μην με αναγκάσεις να πω τι του ζήτησες με τα χέρια απλωμένα , γιατί όπως βλέπεις γνωρίζω πολύ καλά την αιτία του ταξιδιού σου και μην με αναγκάσεις να ανοίξω το στόμα μου μάρτυρα τον κύριο Α. Πανταζή) δεν θα είναι υποψήφιος , αλλά εγώ και σε έχω αποτρελάνει με την ευφυέστατη και πάντα με στοιχεία τακτική μου και σε παίζω σαν τον γάτο με το ποντίκι στην φάκα , που ξέρει το δυστυχισμένο το ποντικάκι , πως ο γάτος τελικά θα το ξεσκίσει .!!!
Και Συνδυασμό νίκης του θριάμβου όπως το 2006 θα έχω και πολλούς πρώην συνεργάτες σου και υποστηριχτές σου θα έχω και εγώ θα είμαι εδώ μέχρι να πεθάνω , ενώ εσύ θα την κάνεις για Σκωτία και δεν θα ξαναγυρίσεις στο Ξηρόμερο , αφού πλέον είσαι για αυτό ξένο σώμα .!!!!
Γκέγκε λοιπόν και μούγκα , όπως με την πρόσκληση μου με το JCB του Δήμου και την Τεχνική Υπηρεσία του για τον αγωγό της ληστείας , που τώρα που άκουσες για Οικονομική Αστυνομία , Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και τις άλλες αρχές εκτός από το Δικαστήριο Κακουργημάτων , που σας περιμένει , σας έχει πιάσει μεγάλη ταραχή , πανικός και παράκρουση , αλλά θα σας περάσει με τα 10 χρόνια φυλακή στην πλάτη .!!!!
Όσο για σένα κύριε Καρναβά που ψεύδεσαι για άλλη μια φορά ,αφού δεν με περίμενες ποτέ στην Κανδήλα , στην οποία ούτε είχα , ούτε θέλω να έχω καμιά συνάντηση , αλλά στο Τριμελές Δικαστήριο , όπου είσαι κατηγορούμενος , για γραπτή εξύβριση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμηση και απλά ο Δικηγόρος μου κύριος Φραίμης Αλέξανδρος είχε δικαστήριο στο Εφετείο Αγρινίου και ζήτησε αναβολή , αλλά όταν θα γίνει την επόμενοι φορά , αρκεί να είμαστε ζωντανοί και οι δύο μας θα με παρακαλάς γονατιστός για συγχώρεση , αλά μάταια όμως .
Ξέρεις πολύ καλά πως είναι παράνομο επειδή θεωρείται προανακριτική διαδικασία ,πως δεν έχω το δικαίωμα , να δημοσιοποιήσω εδώ τον οχετό σου εναντίον ένθερμε υποστηριχτή Τριανταφυλλακη .!!!!
Και όσο για τις Μαντινάδες σου απλά γέλωτες προκαλούν .!!!!!
Η ήρεμη δύναμη της σιγουριάς και της ευθύνης με τα καθαρά χέρια .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Αι να κοιμηθείς σταικε αρκετά με τον ψευτοτσαμπουκα σου εκανες τον κάποιο,για ελα μια βόλτα στα χωριά θα φας πολιτική ήτα

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάικος ψευτόμαγκα
είναι κάθε βδομάδα στα χωριά μας ,που κουβεντιάζουμε μαζί του και του δείχνουμε την εγκατάλειψη από τον Τριανταφυλλάκη .Μπορεί να μην τον είχαμε ψηφίσει το 2019 ,αλλά τον ψηφίζουμε με πάθος ,γιατί είναι ο μόνος που μπορούμε να εμπιστευτούμε .Ο Τριανταφυλλάκης μας ξεγέλασε και μας εξαπάτησε .Έτσι εμείς τώρα θα τον ανταμείψουμε όπως του αξίζει .

Ανώνυμος είπε...

κ. ΣΤΑΊΚΟ να μιλάς για τον εαυτό σου, τί θα κάνεις στα δημοτικά δρώμενα του δήμου.
Απο πότε αυτοχρήστηκες εκπρόσωπος του κ. Αποστόλη Ν. Πανταζή, να λές εδώ, ότι δέν θα συμμετέχει ο κ Πανταζής στα δημοτικά δρώμενα του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είπα πρώτα πως είμαι γεμάτος στην ζωή μου και δεν έχω ανάγκη από καρέκλες .
Είπε επίσης πως αν κατέβει και την τελευταία στιγμή ο κύριος Πανταζής που είναι ένας νέος και επιτυχημένος άνθρωπος ,τότε εγώ και οι συνεργάτες μου ,αποσύρουμε την υποψηφιότητα μας και θα είμαστε αν μας χρειαστεί υποψήφιοι δίπλα του,γιατί δεν πιστεύουμε ότι έτσι γινόμαστε κομπάρσοι όπως με ανέχεια δηλώνουν κάποιοι άθλιοι για τους συνεργάτες τους .
Δεν μπορείτε λοιπόν με τους εκβιασμούς σας ούτε να με μειώνεται ούτε να με στριμώξετε ανθρωπάκια ,γιατί το δικό μου κίνητρο είναι μόνο η αγάπη μου για τον τόπο που ζω και αγαπώ και έχω επιλέξει να ταφώ ,χωρίς να έχω καν κρατήσει οικογενειακό τάφο στις 3 τετραετίες που άσκησα εξουσία στον Αστακό.!!!
Άρα μια υποψηφιότητα του φίλου Αποστόλη Πανταζή δεν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα ,αλλά θα δώσει χαρά σε μένα και πολύ περισσότερο στην Οικογένεια μου.!!!
Καταλάβατε λοιπόν μαλάκες .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλάκια αν νομίζετε πως έτσι θα δημιουργήσετε πρόβλημα στην άριστη σχέση Πανταζή Στάικου και έτσι θα σας χαρίσουν τις εκλογές ,είστε πολύ νυχτωμένοι .Καλό ύπνο και όνειρα γλυκά εκεί που σας έχει στήλες ο Στάικος ο οποίος είναι και ο μόνος που κάνει δυναμική αντιπολίτευση και σας ξεφτιλίζει με τις αποκαλύψεις του .

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπούκια δεν ακούτε που αντιλαλούν οι φυλακές τ ´ Ανάπλι κι ο Γεντικουλές για τους κλέφτες του Δήμου .
Ορέ γλέντια που έχουν να γίνουν .

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πείτε δειλά ανώνυμα ανθρωπάκια δεν σκοπεύω να αφήσω τον Τριανταφυλλάκη σας τον οποίο έχω στείλει στην Δικαιοσύνη για κακούργημα με την κλοπή των 240.500 ευρώ στον αγωγό και στα άλλα αρμόδια όργανα του κράτους για επίορκους Δημάρχους ,να ξανακάτσει στην καρέκλα του Δημάρχου με οποίο κόστος για εμένα ,αφού είμαι έτοιμος για κάθε θυσία ακόμη και της ζωής μου .!!!
Το καταλάβατε καθίκια ;
Παναγιώτης Στάικος
Και αφού σας κοψομέσιασα σαν τις οχιές όπως έκανα μικρό παιδί ,τώρα σας ξεδοντιάζω για να είστε εντελώς ακίνδυνοι όπως οι δειλές και ύπουλες οχιές και μετά θα σας πατήσω το κεφάλι σαν Οχιά που λέει και αυτό το υπέροχο τραγούδι νυν και αεί .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Κι όμως σε αντίθεση με τα τωρινά σου λεγόμενα.υπαρχουν εδώ στο blog και πρόσκληση σου στην πλατεία της Κανδήλας και πρόθεση σου να δημοσιοποιήσεις το μήνυμα μου βάσει του οποίου στηρηξε ο δικηγόρος σου την μήνυση.Σταικο
οποιος μ αλήθεια δεν αρταινεται δε θμαται τι είπε ψες και τι προψές..Υστ.. το εννοείς καθαρά χέρια; Δεν θα δούμε αίματα;από. Φλεβοκαντησεις;;;

Ανώνυμος είπε...

Χάχα σταικε είσαι για πολιτικές γρουβες..τελειωσες πολιτικα..ελα στα χωριά σε περιμένουμε και θα περάσεις πολιτικά δύσκολα και πού σαι δεν έχει τωρα κουμανδαρακη για το πολιτικό αντίδωρο της απόσυρσης..πάνε οι γερές πολιτικές μπαζες.

Ανώνυμος είπε...

7:05 δεν ήταν ο Σταικος υποψήφιος με την Κουμανδρακη αλλά το Τριανταφυλλάκη ,δεν μας είπε όμως για τα πενήντα γλυφιτζούρια ή νομίζεις πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο .
Σε πήραν χαμπάρι όλοι και σου γύρισαν την πλάτη .Μέχρι και ο Μπόνης που σε προσφώνησε ,σήμερα ανακοίνωσε υποψηφιότητα γιατί σε θεωρεί αποτυχημένο .
Όλοι πια σε θεωρούν αποτυχημένο και όχι μόνο ο Σταικος και οι μισοί σύμβουλοι σου που σου γύρισαν την πλάτη.

Ανώνυμος είπε...

Στάίκο ξέχασες ότι σου έφυγε ο κ Νίκος Ζώγας
και σε "άφησε στα κρύα του λουτρού " ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.