Ροή Αναρτήσεων

Πραγματοποιήθηκε 9/9 στον Αστακό η μεγάλη αθλητική εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο τον Παναγιώτη Φασούλα




Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου) στον Αστακό η μεγάλη αθλητική εκδήλωση που δρομολογήθηκε από το Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών με επίσημο προσκεκλημένο τον πρωταθλητή Ευρώπης το 1987 με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Ελλάδας Παναγιώτη Φασούλα.Ο Π.Φασούλας με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε το αίτημα μας για να παρευρεθεί στον Αστακό και να τιμηθεί στα πλαίσια τη συμπλήρωσης 36 χρόνων από την ιστορική εκείνη ήμερα που η Ελλάδα με Γκάλη-Γιαννάκη-Φασούλα-Φιλίππου-Χριστοδούλου-Καμπούρη-Ρωμανίδη-Ιωάννου και άλλους κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αθήνα.

Σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του Αστακού ο Παναγιώτης Φασούλας τιμήθηκε για την πολύ μεγάλη προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό από τον Σύλλογό μας, τον Δήμο Ξηρομέρου και την ομάδα μπάσκετ του Αστακού Αίολος. Παράλληλα με τις αναμνηστικές πλακέτες του προσφέρθηκε από τον Αίολο μια φανέλα ως ενθύμιο.

Κλείνοντας τις ομιλίες των Χρ.Μπόνη (Πρόεδρος Σ.Α.Α), Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Δήμαρχος) Λέων. Καραγιώργου (πρόεδρος Αίολου) και την αντιφώνηση από τον τιμώμενο, διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ των ομάδων Αίολου Αστακού και ΑΛΦΑ Αγρινίου.

Με την λήξη του αγώνα ο Π.Φασούλας απένειμε αναμνηστικά κύπελλα στις δυο ομάδες, ακολούθησε η προβλεπόμενη αναμνηστική φωτογραφία της κάθε ομάδας και η τελετή έληξε μέσα σε ενθουσιασμό.

Σαν Σύλλογος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα Αίολος για την συμμετοχή της και την τιμητική βράβευση στον Π.Φασούλα, τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση του γυμναστηρίου καθώς και την τιμητική βράβευση, την (ειδικά) ομάδα του ΑΛΦΑ Αγρινίου για την συμμετοχή της στον αγώνα που ανεπιφύλακτα αποδέχθηκαν την πρόταση και φυσικά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Πρέπει δε να τονιστεί με πόσο μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό οι αθλητές ων δυο ομάδων υποδέχθηκαν τον Π.Φασούλα, μια προσωπικότητα που όλοι είχαν ακούσει, διαβάσει, είχαν δει στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να έχουν προσωπική γνωριμία. Με την πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου μας, τους κάναμε ένα όνειρο πραγματικότητα. Ο ενθουσιασμός και η χαρά δεν κυριάρχησε μόνο στους αθλητές, αλλά και σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Αστακού, όλων των ηλικιών, αποδείξει δε ότι το f/b το Σάββατο είχε κατακλυστεί από φωτογραφικά στιγμιότυπα μετά από κάθε λήψη που πραγματοποιούσαν με τον Π.Φασούλα.

Κλείνοντας το τελευταίο μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ για την αποδοχή της πρόσκλησης. Αγαπητέ φίλε (παλιόφιλε) έδωσες μια μεγάλη χαρά αλλά και ένα ξεχωριστό τόνο στην Φθινοπωρινή μέρα στον Αστακό παραμονές έναρξης σχολικής χρονιάς. Σε ευχαριστώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των Αστακιωτών και φυσικά εκ μέρους του Δ.Σ.




Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης





































































































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.