Ροή Αναρτήσεων

Γερόλυμε δεν τολμάς να αναφέρεις ούτε καν το όνομα μου για το φόβο των Ιουδαίων (ξέρεις εσύ)



Σωτήρη Γερόλυμε, 

Δεν τολμάς να αναφέρεις ούτε καν το όνομα μου για το φόβο των Ιουδαίων  (ξέρεις εσύ)

 

Ο πανικός σας έχει γίνει πλέον αντιληπτός.

 

Παρόλο που παρουσιάζεσαι με τα πεπραγμένα  σου ως γόης των ημερών στο δημαρχείο, πτυχιούχος και μάλιστα με μεταπτυχιακό  υπάλληλος,κατέχοντας υπεύθυνες θέσεις σε κάθε δημοτική αρχή,καθώς και άμεσος συνεργάτης του πρώην δημάρχου (με το αζιμιώτο φυσικά)γιατί τα εντάλματα στα γνωστά σου βιβλιοπωλεία δεν επαρκούσαν τότε όπως και τώρα άλλωστεαποφεύγεις εντέχνως να απαντήσεις στο απλό ερώτημα:

 

 

Σε ρωτώ ευθέως και δημόσια: 

Εσύ Σωτήρη Γερολυμε τι γνωρίζεις; Μπορείς να ενημερώσεις τους πολίτες αν εμπλέκεται το «καθαρό» σου όνομα καθώς και η δημοτική σου αρχή και σε ποιο στάδιο της δικαιοσύνης βρίσκεται η υπόθεση.

 

Σου έχω πει ότι η Ηθική δεν είναι φράντζα που όπως όλα δείχνουν δε γνωρίζεις κρίνοντας  εκ του αποτελέσματος.

 

Εντέχνως αποφεύγεις να απαντήσεις διότι γνωρίζεις πολύ καλά την υπόθεση που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη,όπου εσυ και οι διοικούντες σου είστε υπεύθυνοι αλλά πετάς τη μπάλα στον εργολάβο,που αυτή τη στιγμή σε διαβάζει και έιμαι βέβαιος έχει καταλάβει ότι πας να βγάλεις την αλεπουδιάρα σου ουρά απ´έξω.

 

Τι έχεις να πεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση που διερευνάται από τη διακαιοσύνη; Μούγκα;

 

Εσείς παραλάβατε έτοιμα έργα και ώριμες μελέτες και μετά από σκληρή δουλειά του πρώην Αντιδημάρχου Θεόδωρου Λιβάνη και της προηγούμενης δημοτικής αρχής σταμάτησαν πλέον οι διαρροέςόπως επίσης η αντικατάσταση εσωτερικού και εξωτερικού δυκτίου ύδρευσης είναι έργο την προηγούμενης δημοτικής αρχής για να μπορείς εσύ σήμερα να καπηλεύεσαι.

 

Τώρα οι απευθείας αναθέσεις που έγινε ο κανόνας της δικής σας θητείαςκαι ήταν το προεκλογικό σας σποτάκιτο μετονομάσατε όπως ακριβώς αναφέρεις απαραίτητες λύσεις και τάχα μου τώρα ο Δήμος διακρίνεται από υποχρηματοδότηση και υποστελέχωσηλες και πριν με όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ήταν διαφορετικά …. 

Σα δε ντρέπεσαι λασπολογείς είσαι και πατέρας…..;

 

Ακόμη περιμένει η κοινωνία να βάλετε φυλακή τους προηγούμενουςαλλά το αλλάξατε τώρα και τους παρακαλάτε για υποψήφιους γιατί δε σας βγαίνουν τα κουκιά.

 

 

Οσον αφορά μάγους και ευεργέτες τους έχει γευτεί καλά η δίκη σου γλώσσα……

 

Καληνύχτα Σωτήρη και αναμένω την απάντηση σου όπως και οι πολίτες αναμένουν να μάθουν τι έκανες τα χρήματα τους από τις 6,000,000€ απευθείας αναθέσεις που τώρα τις λες «ανάγκη»

 

 

Υ.Γ.Αυτός που σου έγραψε το κείμενο του πήρε χρόνο;😃

 

Απόστολος Ν Πανταζής

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.