Ροή Αναρτήσεων

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 έδωσαν ένα μήνυμα με πολλές αναγνώσεις.

Με αυτή την αφορμή, θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον θείο μου Αλέξανδρο Σάββα, για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να συμβάλω στον αυτοδιοικητικό αγώνα του ίδιου και της ομάδας των συνεργατών του για μια νέα δημοτική αρχή στο Ξηρόμερο.

Η αυτοδιάθεση του Αλέξανδρου Σάββα, προκειμένου να θέσει τον εαυτό του σε αυτή την σκληρή διαδικασία των δημοτικών εκλογών, καταδεικνύει το μέγεθος της ανιδιοτελούς προσωπικότητάς του. Είχε όλα τα εχέγγυα για να επαναπαυτεί, να απολαύσει τους καρπούς των προσπαθειών του από την επί δεκαετίες άοκνη υπηρεσία του στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Εκείνος όμως επέλεξε τον δύσκολο δρόμο: Να θέσει τον εαυτό του στις υπηρεσίες του αγαπημένου του τόπου, του Δήμου Ξηρομέρου. Με την αίσθηση του ηθικού χρέους, με την πολύτιμη εμπειρία του, τις γνώσεις του, την οργανωτική και αποτελεσματική του προσωπικότητα, μοναδικό του όραμα ήταν η θέση του Δήμου σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης, προκειμένου όλοι οι δημότες και οι επισκέπτες τις περιοχής να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής. Οι περισσότεροι δημότες αναγνώρισαν εξαρχής την ικανότητα του Αλέξανδρου Σάββα να αναδείξει τον τόπο, προς όφελος όλων. Εντούτοις, επειδή η αξία ενός αγωνιστή φαίνεται και από την ένταση της προσπάθειας των "αντίπαλων" (τίθεται σε εισαγωγικά καθώς στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αντίπαλοι για τη δημοτική αρχή αλλά όλοι μαζί από κοινού να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό του τόπου), για να αναχαιτίσουν. Η πρακτική που ακολουθήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις, σε βάθος χρόνου, θα αξιολογηθεί από τους δημότες. Αυτό που, επίσης, κατάφεραν κάποιοι, είναι μετά τις εκλογές να εκδηλώσουν τις αξίες ακόμα και τις απαξίες τις οποίες πρεσβεύουν με δημόσιες και μη τοποθετήσεις. Έκαστος εφ' ω ετάχθη, όμως. Η ιστορία θα κρίνει τις επιλογές του σήμερα και ο χρόνος θα φωτίσει τα σημεία που χρειάζεται για να αναζωπυρωθούν οι προσπάθειες των άξιων ανθρώπων που στόχο έχουν την υπηρέτηση του τόπου, καταθέτοντας την ψυχή τους. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ τον άνθρωπο πάνω από όλα για το παράδειγμα της ανιδιοτελούς, σοβαρής, ακέραιας στάσης του, καθώς και για τη δυνατότητα που μου έδωσε να συμμετέχω σε αυτή την εκλογική διαδικασία, συγχαίρω τον ίδιο και τους συνεργάτες του για τον τίμιο αγώνα τους, εύχομαι ο Δήμος να λάβει την αναγνώριση που του αξίζει.



             Όλγα Δημητρουλή
                   Δικηγόρος
       
             M: 6986477148
           

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.