Ροή Αναρτήσεων

Η εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Αστακό.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ξηρομέρου και υποψήφιοι στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Λάμπρος Πιτσούλιας, καλώντας τους δημότες να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Δημήτρης Κομπλίτσης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σωτήρης Παρίσης, κάνοντας εκτενή αναφορά στην δράση τής Λαϊκής Συσπείρωσης τα προηγούμενα χρόνια, και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός του Δήμου Ξηρομέρου και του νομού από τις αντιλαϊκές πολιτικές που ασκούνται από τα αστικά κόμματα της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και κάλεσαν όλες και όλους στη μάχη στην τελική ευθεία για τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη,
Να φτάσει παντού το κάλεσμα συμπόρευσης με το Κ.Κ.Ε, για να έχει ο λαός περισσότερα στηρίγματα στην πάλη του την επόμενη μέρα.
Πιο ψηλά το ΚΚΕ, πιο δυνατή η «Λαϊκή Συσπείρωση»! Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τους εκπροσώπους τους σε Δήμο και Περιφέρεια, που είναι συνένοχοι για τις πολιτικές που μας μαυρίζουν τη ζωή.
Να πέσουν στις κάλπες χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα του αγώνα και της Ελπίδας.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.