Ροή Αναρτήσεων

Νικόλαος Ζώγας: Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης

 


Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Εύχομαι μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αγάπη!

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα,  ζω και μεγαλώνω την οικογένειά μου με οδήγησε στο να μην μείνω αμέτοχος στα κοινά. 
Οι παθογένειες που ταλανίζουν τον τόπο μας χρόνια τώρα, ήταν ο λόγος που θέλησα να προσπαθήσω να τις αλλάξουμε. 
Ο άνθρωπος που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη γι αυτό ήταν ο Ανώτατος Δικαστικός κ. Αλέξανδρος Σάββας.  Μαζί του δώσαμε έναν τίμιο και ηθικό αγώνα διάρκειας 5 μηνών που πάρα την λάσπη ένα ποσοστό Ξηρομεριτών δεν λύγισαν στα ρουσφέτια, στις εξυπηρετήσεις και όχι μόνο...και στάθηκαν σταθεροί.
Η πλειοψηφία των Δημοτών δεν αντιστάθηκε στα παραμύθια και....αφέθηκε στην πλάνη τους.
Μετά τις εκλογές ο κ. Αλέξανδρος Σάββας, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό σε όλους με δημόσια δήλωση του, παραιτήθηκε από την θέση του αρχηγού της παράταξης μας για τους λόγους που ανέφερε. 
Έτσι βάσει Νόμου έπρεπε να εκλέξουμε νέο αρχηγό οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης. 

Έκανα προσπάθεια να αναλάβει ενα νέο πρόσωπο την παράταξη, αλλά από τους 8 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους  κανένας απο τους υπόλοιπους 6 δεν ήθελε να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του αρχηγού της παράταξης και γι αυτό προτάθηκα εγώ και ο κ. Γαλούνης. 
Κατά την φανερή ψηφοφορία που έλαβε χώρα στις 2 Ιανουαρίου, εγώ ψηφίστηκα από τον κ. Κολοβό και ο κ. Γαλούνης ψηφίστηκε από τους κ. Πανταζή, κ. Γκούμα, κ. Κράββαρη, κ.Τόγια, ενώ παρών δήλωσε ο κ. Ζορμπάς. 

Πίστευα και πιστεύω ότι την παράταξη πρέπει να την αναλάβει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα κάνει ισχυρή Αντιπολίτευση στα Δημοτικά Συμβούλια. 
Για τον λόγο αυτό και για το ότι υπήρξα ιδρυτικό μέλος της παράταξης δηλώνω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να πορεύομαι μαζί τους.
Συνεπώς, Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των Δημοτών ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. 


Με εκτίμηση


Νικόλαος Ζώγας 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.