Ροή Αναρτήσεων

Νικόλαος Ζώγας: Με 67% αύξηση στα τέλη ύδρευσης και 50% αύξηση στα τέλη φωτισμού τα οποία υπέρ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της " δύναμης ΛΕΠΙΔΑΣ"Αγαπητοί Συνδημότες,  


6 μήνες μετά τις εκλογές φάνηκε ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος έλεγε ψέμματα.

4 χρόνια τώρα μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια (παρά τις ειρωνείες και τις κοροϊδίες προς το πρόσωπό μου) πάλευα να εισακουστώ λέγοντας τους να βάλουν φρένο στις Απευθείας Αναθέσεις διενεργώντας διαγωνισμούς, να σταματήσουν τις αδικαιολόγητες συνεχόμενες σε κάθε ΔΣ αναμορφώσεις του προϋπολογισμού, να διοικήσουν σωστά και να αφήσουν το life style. 

3,5 χρόνια ανυπαρξίας σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες,  εμφανίστηκαν πριν τις εκλογές σαν από μηχανής Θεός και δώσανε γη και ύδωρ προκειμένου να γατζωθούν ξανά στην εξουσία λέγοντας ψέμματα.!

Από τον πρώτο χρόνο διοίκησης τους και με πρόσχημα έναν χρεοκοπημένο Δήμο αύξησαν τα δημοτικά τέλη και οι δημότες ανταποκρίθηκαν στην  "ελπίδα " οτι έτσι θα γινόταν η εξυγίανση του Δήμου. 
Όμως οι δημότες εξαπατήθηκαν δυστυχώς και τώρα καλούνται ξανά να πληρώσουν τα "σπασμένα " των εκλογών και την ανυπαρξία των 4 ετών , με 67% αύξηση στα τέλη ύδρευσης και 50% αύξηση στα τέλη φωτισμού τα οποία υπέρ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της " δύναμης ΛΕΠΙΔΑΣ"
Η Δικαιολογία τους ήταν ότι φταίει η διοίκηση Γαλούνη και οι υπάλληλοι που προσέλαβαν μόνοι τους προεκλογικά. 

Επιτέλους σταματήστε τα ψέμματα υποτιμώντας την νοημοσύνη των δημοτών. 

Ο ρόλος του Δημοτικού Συμβούλου είναι να προσφέρει  και να υπερασπίζεται  τα συμφέροντα των δημοτών και όχι τα παραταξιακά συμβιβαζόμενος με τα προσωπικά συμφέροντα. 
Εάν χρειαστεί να συγκρουστεί ακόμη προκειμένου να κρατήσει τις απόψεις και τα πιστεύω του  σταθερά. 

Προεκλογικά η παράταξη μας με αρχηγό τον κ. Αλέξανδρο Σάββα περιοδεύσαμε σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και ενημερώσαμε όλους τους δημότες για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο.
Ο Δήμος λειτουργεί στον αυτόματο. 

Είπαμε την αλήθεια σε όλους παρουσιάζοντας τις προτάσεις μας οι οποίες αρχικά ήταν: 
Η λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Δήμου,  οι διαγωνισμοί και όχι οι Απευθείας Αναθέσεις (Απευθείας ανάθεση θα γινόταν μόνο σε περίπτωση πραγματικής επείγουσας ανάγκης).

Ο κ. Σάββας προς τιμήν του είχε δημόσια δηλώσει πως Δεν θα χρέωνε τον Δήμο με τον μισθό του Δημάρχου,  ούτε με τα έξοδα εκτός έδρας και έξοδα παράστασης,  ούτε και κινητό τηλέφωνο. 

Δυστυχώς οι δημότες πίστεψαν τα ψέμματα και όχι την αλήθεια. 

Και έτσι έρχεται τώρα η " δύναμη Λεπίδας" να επιβραβεύσει και να ευχαριστήσει τους δημότες για την ψήφο εμπιστοσύνης που τους έδωσαν άλλα 5 χρόνια εξουσίας. 

Παρακάτω σας αναφέρω μερικά  εντάλματα που έχουν αναρτηθεί στο διαύγεια μόνο τον μήνα Φεβρουάριο. 
Αμοιβή Γενικού γραμματέα 3.312,43€
Έξοδα παράστασης Δημάρχου 3.100,00€
Έξοδα παράστασης Αντιδημάρχων 8.852,28€
Έξοδα κίνησης προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων-Δημοτ.Κοιν.Αστ. 7.050,00€


Φυσικά και τα παραπάνω είναι εξ ολοκλήρου νόμιμα. 
Αλλά όταν λες ότι ο Δήμος είναι χρεωμένος, όταν οι διοικούντες λένε ότι αγαπάνε τον τόπο τους και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν, τότε θα μπορούσαν με το παράδειγμα τους να μην αποδεχτούν τα παραπάνω έξοδα για τον Δήμο (τα οποία εάν γίνουν οι ανάλογες πράξεις μπορεί ο καθένας να δει το τελικό ποσό στα 5 χρόνια διοίκησης) και να μην συνεχίσουν τον χορό των Απευθείας Αναθέσεων έτσι ώστε να μην χρειαστεί να γίνει καμία αύξηση για να πληρώσουν οι δημότες  σε μια εποχή δύσκολη οικονομικά. 


Με εκτίμηση 
Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου 


Νικόλαος Ζώγας 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.