Ροή Αναρτήσεων

Τα παραμύθια με την ωραία κοιμωμένη



 Αγαπητοί Συνδημότες,

δυστυχώς τον τόπο μας τον βουλιάξουν....
δεν τον άλλαξαν με τα παραμύθια και τις ψεύτικες υποσχέσεις.!

Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεπάγεται με κοινωνική πολιτική απέναντι στους δημότες και όχι εισπρακτική...
Τα ανταποδοτικά των δημοτών να επιστρέφουν στους δημότες με έργα ανταποδοτικού χαρακτήρα όπως δρόμοι, ύδρευση, φωτισμός, καθαριότητα ( π.χ. τα καλαθάκια που βρίσκονται μετέωρα κατά μήκος του παραλιακού δρόμου στον Αστακό είναι πρόχειρα δεμένα με σύρμα ή μονωτική ταινία στις κολώνες σχεδόν κατεστραμμένα τα οποία είναι οφθαλμοφανή στους ντόπιους αλλά και στους περαστικούς επισκέπτες , ένα από αυτά εδώ και μέρες έχει πέσει) ....Αυτή είναι η ανάπτυξη και έτσι αλλάζει ο τόπος από τα απλά και καθημερινά.!

Ο Δήμος Ξηρομέρου απαρτίζεται από 19 χωριά όπου στα 4 χρόνια διοίκησης Τριανταφυλλακη καμία παρέμβαση δεν έγινε.
Έξι (6) μήνες πριν τις εκλογές εμφανίστηκαν με μια βαλίτσα παραμύθια τάζοντας λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να ξεγελάσουν και να κλείσουν υποψηφίους.
Έλεγαν δε , οτι βρήκαν καμμένη γη εξαιτίας των απευθείας αναθέσεων της προηγούμενης διοίκησης .. .
Όμως χάρη στην δική τους  "ικανότητα" όπως ισχυρίζονταν,  κατάφεραν και νοικοκύρεψαν  τα οικονομικά του δήμου και πως απο δω και πέρα θα έρθει η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"!!!!!!!!! μιας και το οικονομικό τους απόθεμα έφθανε το 1.300.000 €.........!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς όμως όλα αυτά ήταν όμορφα προεκλογικά  παραμύθια "της ωραίας κοιμωμένης" προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές και να γαντζωθούν στην εξουσία.

Τα παραμύθια τελείωσαν και τώρα έρχεται η αλήθεια την οποία σας έλεγα προεκλογικά και πάντα ότι , οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να διοικήσουν γιατί ο σκοπός τους είναι η αυτοπροβολή και το life style και όχι τα προβλήματα του Δήμου.

Αυτή τη στιγμή το ποσό των απευθείας αναθέσεων που είναι αναρτημένα στο Διαύγεια έχει φτάσει τα 4.581.700,69 € χωρίς τα Νομικά πρόσωπα  με αποτέλεσμα να ζητούν το μάρμαρο να το πληρώσουν οι δημότες, με 67% αύξηση στα τέλη ύδρευσης και 50% αύξηση στα τέλη φωτισμού!!

Ως γνωστόν βέβαια οι κάτοικοι του Αστακού νερό δεν πίνουν αλλά όμως το πληρώνουν χρυσό μόνο για οικιακή χρήση!!!

Έτσι με αυτόν τον τρόπο διοίκησης που ο κόσμος τους εμπιστεύτηκε και για 2η φορά με την ψήφο τους , τους ανταμείβουν με αυξήσεις φωτιά οι οποίες είναι δυσβάσταχτες για τα νοικοκυριά.

Όλα αυτά τα λέω για να είστε ενήμεροι με την πραγματικότητα.
Οι εκλογές τελείωσαν αλλά τα ψέμματα συνεχίζονται....



Με εκτίμηση 

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου 


Νικόλαος Ζώγας

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.