Ροή Αναρτήσεων

Πλήρης ενημέρωση για τον ΣταθμόΜεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) Αστακού. GAME OVER στον λαϊκισμό και στην παραπληροφόρηση.


 

Ημερομηνία 29-6-2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την πλήρη  ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) Αστακού, σας δίνουμε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

1. Το Σ.Μ.Α. Αστακού, μία επένδυση 1.136.545 €, την οποία τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν αναλάβαμετην βρήκαμε στα αζήτητα, να σαπίζει μαζί μεεξαφανισμένα τα ειδικά κοντέινερ, το φορτηγό νταλίκα και τα δύο ανατρεπόμενα φορτηγά, αυτή η δημοτική αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκηασχολήθηκε, δούλεψε και τον έβαλε σε λειτουργίατο έτος 2020 και από τότε αδιάλειπτα δουλεύει, με όφελος την μείωση του κόστους μεταφοράς των απορριμμάτων.
2. Το ηλεκτρικό ρεύμα που έχει κοπεί είναι στο όνομα του ΦΟΣΔΑ Παλαίρου και όχι του Δήμου Ξηρομέρου (υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα)άρα καμία σχέση με την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Συνεπώς τα εφάνταστα σενάρια μονίμως ανημέρωτων και αδιάβαστων δημοτικών συμβούλων που λαϊκίζουν σε διαχρονική βάση, είναι game over από την αρχή. Ο Δήμος δεν πρόκειται να ξαναζήσει καταστάσεις χρεοκοπίαςόπως στο παρελθόν ΠΟΤΕ.
3. Από τον Φεβρουάριο του 2024 έχει γίνει αίτηση να γυρίσει το ρεύμα στο όνομα του Δήμου Ξηρομέρου, η αλήθεια είναι ότι έχει καθυστερήσει αυτή η διαδικασία, αλλά εκτιμούμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί.
4. Σήμερα ο ΣΜΑ Αστακού λειτουργεί κανονικότατα με την γεννήτρια του, η οποία πάντα έχει καύσιμα και επιτελεί το σκοπό του ως υποδομή και σύντομα θα έχουμε και ηλεκτρικό ρεύμα, στο όνομα του Δήμου Ξηρομέρου αυτή τη φορά, το οποίο όπως κάνει αυτή η δημοτική αρχή, θα πληρώνει κανονικάκαι στην ώρα τουΑπτή απόδειξη. Ο Δήμος σήμεραδεν χρωστά ούτε ευρώ στη ΔΕΗ, σε αντίθεση με κάποιους που τον είχαν μόνιμα χρεωμένο, παρά το δάνειο που πήραν για να ξεχρεώσουν και πάλι δημιούργησαν νέα χρέη, και που προσπάθησαν πάλι να πάρουν τον Δήμο με την παράταξη τα λεγόμενα‘’ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.