Ροή Αναρτήσεων

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου ο Δημήτρης Τάγκας



Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου ο Δημήτρης ΤάγκαςΌλα τα ονόματα του νέου Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής

Σε κλίμα απόλυτης συναίνεσης και με ομόφωνες αποφάσεις πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου. Μοναδικό αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η εκλογή των μελών του νέου Προεδρείου του Σώματος, καθώς και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής, όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, με τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων να δείχνουν πνεύμα συνεργασίας, γεγονός που αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα, αφού όλα τα μέλη ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Το Νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου εξελέγη ο Δημήτρης Τάγκας, στέλεχος με σημαντική διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το Προεδρείο συμπληρώνουν οι:

 Πρόεδρος: Δημήτρης Τάγκας

 Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ζορμπάς

 Γραμματέας: Δημήτριος Κομπλίτσης

Η Σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής

Αμέσως μετά την εκλογή του Προεδρείου, το σώμα προχώρησε στην ανάδειξη των μελών της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα έχει ως Πρόεδρο, βάσει νόμου, τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, Ιωάννη Τριανταφυλλάκη.

Τακτικά Μέλη:

1. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης (Δήμαρχος - Πρόεδρος Δ.Ε.)

2. Σωτήριος Γερόλυμος (Πλειοψηφία)

3. Βασίλειος Πολύζος (Πλειοψηφία)

4. Ελευθέριος Μάντζαρης (Πλειοψηφία)

5. Ιωάννης Φλωρόπουλος (Πλειοψηφία)

6. Ερωτόκριτος Γαλούνης (Αντιπολίτευση)

7. Κώστας Γεωργούλας (Αντιπολίτευση)

Αναπληρωματικά Μέλη:

1. Άννα Μητσάνη (Πλειοψηφία)

2. Παναγιώτης Δρακάς (Πλειοψηφία)

3. Άρτεμις Τσόμπου (Πλειοψηφία)

4. Θωμάς Ρετούλης (Πλειοψηφία)

5. Γεώργιος Γκούμας (Αντιπολίτευση)

6. Χρήστος Κολοβός (Αντιπολίτευση)

Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος, Δημήτρης Τάγκας

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία τόσο από τον επαγγελματικό στίβο όσο και από την αυτοδιοικητική του πορεία.

Γεννήθηκε το 1971 στο Αγρίνιο. Είναι γιος του Χρήστου Τάγκα από το Αγράμπελο και της Ελένης Μπίτα (το γένος Ζαρκανίτη) από την Παλαιομάνινα. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Φέρρα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ελένη και τον Χρήστο. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι δραστήριος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Δυναμική Τεχνική service ΟΕ», η οποία εξειδικεύεται στη διαχείριση πολυκατοικιών.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι μακρά και επιτυχημένη, καθώς έχει εκλεγεί δύο φορές (το 2014 και το 2019) Πρόεδρος της Κοινότητας Αγραμπέλου, ενώ από το 2023 προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου, θέση από την οποία κέρδισε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.