Ροή Αναρτήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της Παναγίας στο Λιγοβίτσι


Με ανακοίνωση της η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ενημερώνει για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της Γιορτής του15Αύγουστου στην Επαρχιακή οδού Φυτειών – Μοναστήρι Λιγοβιτσίου έως διασταύρωση χωριού Σκουρτού από το 2,200ο χλμ έως το 7,200ο χιλιόμετρο με κατεύθυνση από χωριό Φυτείες Ξηρομέρου προς Μοναστήρι Λιγοβιτσίου στη Σκουρτού Ξηρομέρου και στη συνεχεία έξοδο προς διασταύρωση χωριού Σκουρτού.


Συγκεκριμένα αποφασίζεται η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την μονοδρόμηση της Επαρχιακής οδού Φυτειών – Μοναστήρι Λιγοβιτσίου Σκουρτού Ξηρομέρου έως διασταύρωση με το χωριό Σκουρτού από το 2,200ο χλμ έως το 7,200ο χιλιόμετρο με κατεύθυνση από χωριό Φυτείες προς Μοναστήρι, λόγω εορτήςΚοιμήσεως Θεοτόκου στην Ι.Μ. Λιγοβιτσίου, από 16.00΄ – 22.00΄ ώρα της 14-8-2013 καθώς και από 07.00΄ – 11.00΄ ώρα της 15-8-2013.

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα του Α.Τ. Κατούνας.



agrinionews

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.