Ροή Αναρτήσεων

Ερασιτεχνική Αλιεία: Τέρμα οι άδειες – Ελεύθερο το ψάρεμα

Ερασιτεχνική Αλιεία: Τέρμα οι άδειες – Ελεύθερο το ψάρεμα


Είναι σχεδόν αδύνατο να περιορίσεις την Βleu tec σε ένα δυο κλισέ του στυλ «κορυφαία ταχύτητα επαναφοράς» ή «εκρηκτική απόδοση».

Ζήτησα λοιπόν Flame, medium προς λίγο soft, έτσι για να βάλω λίγο δυσκολία. Όπου Flame είναι η καρμπονολεπίδα που πριν μερικά χρόνια πονοκεφάλιασε τους πάντες με το βάρος της και την υπέροχη απόδοση που έχει σε ψαροντούφεκο και ελεύθερη κατάδυση. Ώριμο προϊόν πια, με πολύ σοβαρή διεθνή θητεία με άριστα σχόλια, γεννήθηκε η επιθυμία του ξεψαχνίσματός της. Μετά ήπιαμε καφέ, πιάσαμε ψάρια και νόμισα ότι αυτό ήταν, αλλά δεν ήταν. Ο Μπιλ αποφάσισε να μου φτιάξει ένα ζευγάρι από την αρχή «για να δω». Πήρε πανιά, πινέλα, ρητίνες και τό ’ριξε στη δημιουργία. Έβαλε σε λειτουργία ένα μηχάνημα που δεν είχα ξαναδεί και το έλεγε πρέσα. Πρέσα με joy stick; Άντε και με τηλεχειρισμό του αστειεύτηκα, αλλά μάλλον το πήρε σοβαρά κοιτώντας με το χαμένο βλέμμα του τρελού επιστήμονα…
Ήχοι περίεργοι σαν μεταλλικές ανάσες, κομπρεσέρ και φασαρία. Αύριο πάλι. Ήρθε το αύριο όπου το μόνο που κάναμε ήταν να μπει σε λειτουργία ένα σύστημα ανόδου θερμοκρασίας, να πιάσουμε κι άλλα ψάρια και να κόψουμε κι άλλα υφάσματα. Αύριο πάλι. Όπου αύριο, ανοίξαμε την πρέσα με το joy stick. Πολύ σικ αυτό και μου έκατσε και ξάκρισε όπως είπε προετοιμάζοντας τις λεπίδες για τα πλαϊνά προφίλ τους. Κολλήθηκαν με κυανοακρυλικές πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν, ζυγίστηκαν, χαϊδεύτηκαν και τοποθετηθήκαν στα πέλματά τους με μεράκι, γούστο και αξιοζήλευτη επιμέλεια.
Ύστερα μου κόπηκε η διάθεση να μιλήσω για τη θαλασσινή εμπειρία μιας εβδομάδας μετά, μιας και μου σύστησε να τα αφήσω ήσυχα για μερικές μέρες και μετά να τα τσακίσω. Αν πω τι έγινε τελικά στη θάλασσα θα έχει όλα τα παραπάνω κλισέ περί ταχύτητας επαναφοράς κλπ., στον υπερθετικό.
Κατάλαβα ότι πρέπει να το αγαπάς πολύ για να φτιάξεις ένα ζευγάρι πέδιλα Carbon και δεν πληρώνεται εύκολα αυτό. Κατάλαβα ακόμα ότι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε υλικά τεχνολογίας αιχμής είναι τελικά η γνώση του κατασκευαστή για τον χώρο που θα δουλέψει το προϊόν του και από αυτό η Bleu tec έχει πάρα πολύ. Γι’ αυτό και είναι η μόνη που εγγυάται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της στο πεδίο χρήσης. Η τεχνολογία εξελίσσεται και το βλέμμα της Bleu tec παρακολουθεί στενά. Ήδη δοκιμάζουν καινούρια πράγματα όπως κάνουν πάντα πριν ρίξουν κάτι στην αγορά.
Στενά τους παρακολουθούμε κι εμείς και θα τα έχουμε πρώτοι. Το υποσχεθήκαν…

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.