Ροή Αναρτήσεων

"Καθάρισε¨ με Τζουλιάνο η Φλόγα

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣΜε δύο γκολ του Τζουλιάνο Μούτσα η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 2 - 0 τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Δοκιμίου. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο το "καθάρισαν" και είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 7ο λεπτό όταν ο Καρύμπας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Παπαδόπουλος από κοντά δεν έπιασε καλά την προβολή με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 9΄ ο Καρύμπας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κλιάφας δεν κατάφερε να διώξει και ο Τζουλιάνο με κοντινή προβολή έκανε το 1 - 0. Στο 27΄ ο Παπαδόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ξευγένης από κοντά έπιασε την κεφαλιά που έδιωξε ο Κλιάφας εντυπωσιακά και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Μπούζας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 36΄, όμως ο Ρόκκος απέκρουσε εύκολα την εκτέλεση φάουλ του Αλεξάκη. 
Στο 53΄ Καρύμπας και Νούλας συνδυάστηκαν με το δεύτερο να βγάζει τη σέντρα και τον Κοκκαλη να μη βρίσκει καλά τη μπάλα που κατέληξε άουτ. Στο 59΄ ο Ξευγένης με τακουνάκι έβγαλε στον Τραγουλιά που έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κλιάφας έδιωξε τη μπάλα, όμως ο Τζουλιάνο πριν σκάσει στο έδαφος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2 - 0. Στο 68΄ ο Κόκκαλης μετά τη σέντρα του Τραγουλιά από δεξιά έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 71΄ ο Ταμπάκης έπιασε το σουτ που κόντραρε, ο Σερμετντζέλης πρόλαβε τη μπάλα και έπιασε το πλασέ, όμως ο Ρόκκος έκλεισε σωστά τη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 72΄ ο Καρύμπας ξεκίνησε την αντεπίθεση, βρήκε τον Ξευγένη που μπήκε στην περιοχή, άνοιξε όμως δυνατά στον Κόκκαλη που πρόλαβε ελάχιστα τη μπάλα που πέρασε άουτ και στο 77΄ σε παρόμοια φάση ο Ξευγένης άνοιξε σωστά στον Κόκκαλη, που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα, Νούλας, Ξευγένης (78΄ Κοκκώνης Σπ.), Καρύμπας (86΄ Καρτσακλής), Παπαδόπουλος (46΄ Κόκκαλης).
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος, Φούντας, Μπούζας, Κωνσταντίνου (70΄ Σερμεντζέλης), Βαγενάς, Αλεξάκης, Ταμπάκης (78΄ Φάτσαλης), Αριστόπουλος (63΄ Μαντζάνας), Καλοκαίρης, Τζαμαλής.
olatagoal.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.