Ροή Αναρτήσεων

Μεγάλο διπλό πήρε ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ μέσα στο Ψυχικό

Ένας ψυχωμένος Αίολος Αστακού, έδειξε τις δυνατότητές του μέσα στο Ψυχικό και πήρε το μεγάλο ντέρμπι, επικρατώντας δια πυρός και σιδήρου με 67-66.

Το ματς κρίθηκε στην τελευταία φάση, όταν ο Τάσος Χαρισμίδης ήταν ο τελικός αποδέκτης της επίθεσης που είχε σχεδιάσει στο τάιμ άουτ ο Μιχάλης Κουταλιανός και με το μεγάλο του καλάθι έγραψε το τελικό σκορ, φέρνοντας έξαλλους πανηγυρισμούς στην ομάδα μας.
Το ματς είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ και ανατροπές, με τις δυνατές άμυνες να αποτελούν το κυρίαρχο στοιχείο από την αρχή μέχρι το τέλος. Το 11-19 της πρώτης περιόδου έβαλε τις ιδανικές βάσεις για τον Αίολο, αλλά οι γηπεδούχοι του Γιώργου Ρεμεντέλα απάντησαν στη συνέχεια και το ημίχρονο έκλεισε με 31-27 υπέρ τους.
Αλλαγή σκηνικού ξανά στην τρίτη περίοδο, όπου οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού δέχτηκαν μόλις 8 πόντους, σημειώνοντας 20 στην επίθεσή τους και ξέφυγαν με 39-47. Η τελευταία περίοδος ήταν ντέρμπι με μάχες σώμα με σώμα. Το Ψυχικό πίεζε για τη νίκη, όμως οι αθλητές μας πάλεψαν και πήραν αυτό που ήθελαν, χάρη και στη συγκλονιστική βοήθεια των φιλάθλων μας, οι οποίοι ακολούθησαν την ομάδα μας στην Αθήνα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Οι Φάνης Κουμπούρας και Νίκος Κακλαμάνος με 15 και 14 πόντους, αντίστοιχα, ήταν διψήφιοι στο σκοράρισμα, χωρίς να υστερήσει κανένας. Η πέμπτη νίκη σε 10 αγωνιστικές είναι γεγονός και έτσι ήρθε η άνοδος στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΨΥΧΙΚΟ – ΑΙΟΛΟΣ 66-67
Δεκάλεπτα: 11-19, 31-27, 39-47, 66-67
Διαιτητές: Παντελίδης-Κατραχούρας-Πιτσίλκας Β.
ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Νίκου 9 (1), Αχής 7 (1), Τσιότρας 3 (1), Παπανικολάου 12 (1), Σακελλαρίου, Βλάχος, Γιαννίκος, Μαγουλάς, Μουράτος 14, Σίνης 9 (1), Τσιώκος 9, Χρυσός 3 (1)
ΑΙΟΛΟΣ (Κουταλιανός): Μπρόζος 5 (1), Θεοδωράκος, Κουμπούρας 15, Παπαδιονυσίου, Κατσαρές 5, Γκάτζιας, Κακλαμάνος 14, Κιτσούλης 8, Κασαμπαλής, Χαρισμίδης 8, Λυμπάρης 4, Γκιζογιάννης 8 (2)

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.