Ροή Αναρτήσεων

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη – Βρέθηκε το κινητό και ο φορητός υπολογιστής της – Μήνυμα «φωτιά» στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

            Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, αποκαλύπτει στο enikos.gr, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος είναι διορισμένος από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας.
     «Χθες το βράδυ, δέχτηκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, στο οποίο ο αποστολέας του, κατονομάζει δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ως τους δολοφόνους της Ειρήνης. Ήδη έχω ενημερώσει τις αρχές, οι οποίες το εξετάζουν. Την γυναίκα την σκότωσαν και εν συνεχεία την μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε», τονίζει στο enikos.gr ο κ. Σπύρου και συμπληρώνει:.......

      «Οι αστυνομικοί, βρήκαν στην Αθήνα ένα κινητό που χρησιμοποιούσε η Ειρήνη Λαγούδη αλλά και τον φορητό της υπολογιστή. Δεν είμαι σε θέση ακόμα να αποκαλύψω που βρέθηκαν. Ωστόσο, είναι στα χέρια των αρχών και εξετάζονται», αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής.
         Μάλιστα, ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι εκ μέρους της οικογένειας διορίστηκε ιατροδικαστής, ο οποίος θα προχωρήσει σε νέα εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκας και είναι βέβαιος, ότι πολύ σύντομα θα λάμψη η αλήθεια για το τι πραγματικά προκάλεσε τον θάνατο της.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.