Ροή Αναρτήσεων

Και επίσημα ο Νεκτάριος Φαρμάκης υποψήφιος Περιφερειάρχης- Συνάντηση με Μητσοτάκη


      Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη τον οποίο θα στηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε το απόγευμα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με γαλάζιες πηγές.
     Ο πρόεδρος της ΝΔ του ευχήθηκε καλή επιτυχία τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας που, όπως είπε, έχουν τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητες, αλλά και πολλά προβλήματα για τα οποία δεν είναι άμοιρη ευθυνών η σημερινή περιφερειακή αρχή.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις αρχές της εβδομάδας από την Άρτα πρόσφερε με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο την υποστήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, οι οποίοι είχαν κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές και είχαν υποστηριχθεί από την ΝΔ.
Δύο ήταν τα βασικά κριτήρια με τα οποία ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στις συγκεκριμένες επιλογές των υποψηφίων:
– Να ανανεώσει την εμπιστοσύνης η ΝΔ στους εν ενεργεία περιφερειάρχες, τους οποίους είχε υποστηρίξει και στις τελευταίες εκλογές και η θητεία των οποίων κρίθηκε πετυχημένη.
– Να ενισχυθεί ο αυτοδιοικητικός χαρακτήρας των εκλογών, με προώθηση στην πρώτη γραμμή, στελεχών που διακρίθηκαν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περίπτωση του Νεκτάριου Φαρμάκη.
liberal.gr
https://www.agriniopress.gr/

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.