Ροή Αναρτήσεων

Απάνθρωποι ρίχνουν φώλες μαζικά σε αδέσποτα ζώα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας!!!


Δεν γράφω αυτό το κείμενο για να περάσει η ώρα  μου άλλα τόσο καιρό νιώθω να πνίγομαι και θέλω να μιλήσω .
Εδώ και καιρό βλέπω γύρω μου αθώα ζωάκια να χάνουν την ζωή τους από ασυνείδητους "ανθρώπους " που ρίχνουν φολες μαζικά. Και αυτή την φόρα θύματα ο Μήτσος μας ή αλλιώς Άπνοιας και άλλο ένα καφέ σκυλάκι που δεν προφτάσαμε να του δώσουμε όνομαΜήτσος το πιο άκακο σκυλί που αγαπούσε τους πάντες και αυτοί το θανάτωσαν!!ΓΙΑΤΙ;;Και το άδικο με πνίγει..Αυτοί οι "άνθρωποι" ,αν τους αξίζει να τους ονομάζουμε έτσι ,για να φτάνουν στο σημείο να κάνουν αυτό ,σίγουρα έχουν ελαστική ηθική,χαμηλό πνευματικό επίπεδο,έλλειψη παιδείας και φυσικά διαταραγμένη ψυχοσύνθεση..
Το ερώτημα είναι τι  κάνουμε εμείς ;;
Όποιος ξέρει πρέπει να ΜΙΛΗΣΕΙ!!Αυτό το κτήνος ή κτήνη πρέπει να τιμωρηθεί/τιμωρηθούν γιατί  αυτή  του/τους  η  συμπεριφορά απέναντι σε αθώα πλασματάκια μπορεί να αποτελέσει τον προθάλαμο για ακόμα πιο ειδεχθείς πράξεις.
Είναι ευθύνη όλων μας να προστατεύσουμε τα αδέσποτα ζώα και πρέπει όποιος γνωρίζει να μιλήσει! Ας κάνουμε κάτι όλοι μας και ειδικά αυτοί που έχουν την όποια "δύναμη" ας την εκμεταλλευτούν για να κάνουν  πια κάτι σωστό ! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι λυπητερο το γεγονος οτι ενω σε αλλες περιοχες η θανατωση των ζωων με φολα διώκεται ποινικά, στον Αστακο οι αρμοδιοι φορεις οχι μονο δεν κανουν κατι γι αυτο, αλλα μαλιστα το αποσιωπουν.! Για μια ακομη φορα, το πιο πιθανο ειναι να μην βρεθει ποτε ο ενοχος... Ομως σκεφτειτε το εξης ενδεχομενο. Καποιοι δεν επιθυμούν τα αδεσποτα ζώα να κυκλοφορούν στην παραλια... Η ακομα και στην παιδικη χαρα. Ποια η λυση λοιπον; φόλα...εαν ομως, εαν αυτη η φολα πεσει στα χερια των μικρων παιδιων (που παιζουν στους χωρους αυτους) που αυτα, αθωα καθως είναι, οπως και τα σκυλια, δεν το καταλαβουν και το βαλουν στο στομα τους; τοτε μεχρι και στα δικαστήρια θα φτασουν καποιοι για τους μικρους τους φίλους ή και οικογένεια. Γιατι λοιπόν κανετε διακρισεις και δεν αγαπατε εξίσου ολα τα πλασματακια? Για μια φορα εμφανιστείτε θαραλαιοι και μιληστε, όποιος γνωρίζει κατι!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.