Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος:Πότε η διαίσθηση γίνεται παραίσθηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτης σταικος

Η διαίσθηση είναι ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα, που μας επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα, απ' όσα μπορούμε να κάνουμε με τις πέντε αισθήσεις μας.

Όταν, όμως, ερευνάς σε βάθος ένα θέμα και μελετάς τις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές, χρησιμοποιείς την ευφυΐα σου για να διαχωρίσεις με βάση τη διαίσθησή σου, τι είναι σημαντικό και τι όχι.!!!!


Χρησιμοποίησε  λοιπόν το μυαλό σου, δώσε μου λογικά επιχειρήματα και εγώ τότε θα εμπιστευθώ και θα σεβαστώ τη διαίσθησή σου.!!!!

Ως απόρροια όμως του πολιτισμού μας, πιστεύουμε ότι ο ορθολογισμός είναι αυτό, που θα πρέπει να επικρατήσει κατά τη λήψη των αποφάσεών μας για τα πάντα.!!!!

Έτσι λοιπόν για όσους λένε , ότι έχουν την διαίσθηση , ότι  ο Στάικος ετοιμάζει την αποχώρησή του, η πραγματικότητα  είναι σκληρή γι ‘ αυτούς  και  απλά έχουν παραισθήσεις, λόγω της ανασφάλειας από την οποία  διακατέχονται για τον εαυτό τους και δεν μπορούν να αντιληφθούν την  πραγματικότητα  ,ότι  ο Στάικος  είναι Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου  και όχι μόνο δεν αισθάνεται τις δικές σας ανασφάλειες , αλλά σας καλεί  να κάνουμε ένα Γκάλοπ και εάν εσείς είστε μισή μονάδα μπροστά , τότε  μαζί με έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων  θα είναι υποψήφιος , στο ψηφοδέλτιο όποιου δείξει το Γκάλοπ , πως είναι ισχυρότερος .

Αν όμως το Γκάλοπ δείξει, πως ο Στάικος είναι ο ισχυρότερος στις προτιμήσεις  των Δημοτών , τότε εσείς  θα έλθετε ως υποψήφιοι στον Συνδυασμό του οποίου επικεφαλής είναι ο Στάικος ;;;;

Με σεβασμό στις φιλοδοξίες κάθε συμπολίτη μας , χωρίς διαισθήσεις και παραισθήσεις, αλλά με ορθολογισμό .

Ευχαριστώ για την φιλοξενία .

Αστακός 12/11/2018

Παναγιώτης Στάικος
Υποψήφιος Δήμαρχος  για τον Δήμο Ξηρομέρου μέχρι και την ώρα της κατάθεσης της Υποψηφιότητας μας  .

1 σχόλιο:

Γιαννης Καρναβάς είπε...

Δηλαδής γιατρέ , με την κατάθεση της Υποψηφιότητας σας για τον Δημοτικο θώκο υπάρχει περίπτωση να πάψετε να είσαστε ...υποψήφιος ...Υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουν όσοι έχουν κατα νού να σας ψηφίσουν?, υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει αποδεκτή η Υποψηφιότητά σας ???...Γιατί προσδιορίζεται ..''Μέχρι την κατάθεση της υποψηφιότητας '' ? και όχι μέχρι το κλείσιμο της κάλπης την ημέρα των εκλογών ?? Περιμένω διευκρίνηση......Επειδή σάς ξέρω καλά επικοινωνιακά , ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ..ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ Β!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.