Μετάφραση

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ:Κάλεσμα στους ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ να επιλέξουν το όνομα της ΝΕΑΣ αυτοδιοικητικής παράταξης

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

           Θεμέλιος λίθος της νέας αυτοδιοικητικής μας παράταξης είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες,  το ομαδικό πνεύμα, ο πλουραλισμός, η συνεργατικότητα, και η συμμετοχικότητα. Ο συνδυασμός μας, θέλοντας να σηματοδοτήσει έστω και σημειολογικά το μέγα ζητούμενο, που είναι η αλλαγή νοοτροπίας και η αλλαγή πορείας στο τρόπο διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου, το οποίο θα φροντίσει να αποτυπωθεί πολύ συγκεκριμένα και ολοκληρωμένα, με προτάσεις και δεσμεύσεις στο πλαίσιο αρχών και στο  πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε σύντομα, ζητά από τους πολίτες να συμμετέχουν στην επιλογή του ονόματος του συνδυασμού μας. 
       Οι διαδικασίες αυτές δίνουν την δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών της κοινωνίας του Δήμου μας  στη λήψη αποφάσεων  και οδηγούν σε ένα νέο είδος πολιτικής και αυτοδιοικητικής κινητοποίησης με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας. Με τις αξίες αυτές θα προχωρήσουμε..........      Μέσα στα πλαίσιο αυτό σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στην διαδικασία επιλογής ΟΝΟΜΑΤΟΣ του συνδυασμού μας.

       Παρακαλούμε να μας στείλετε  την δική σας πρόταση μέχρι 3 λέξεις ως την Κυριακή 16 Δεκέμβριου 2018 στο emailneaparataxi@gmail.com

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Με εκτίμηση
Νέα αυτοδιοικητική παράταξη για τον Δήμο Ξηρομέρου με επικεφαλή τον κο Τριανταφυλλάκη Γιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: