Ροή Αναρτήσεων

Σύλλογος Γυναικών Αστακού:Ψήφισμα διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, λαμβάνοντας υπόψη την αγανάκτηση των κατοίκων του τόπου μας, αποφάσισε να δώσει μια μάχη έναντι της απόφασης της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, για κλείσιμο του καταστήματός της που εδρεύει στον Αστακό.
Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που θα προκύψουν μετά την υλοποίηση αυτής της απόφασης, πραγματοποιήσαμε έκτακτο συμβούλιο και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε μέσω Ψηφίσματος, ώστε να κάνουμε έκκληση να λάβουν υπόψη την άποψη των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής και να μην προβούν στο κλείσιμο του καταστήματος.
Έτσι την Πέμπτη 24/1/2019, μετά από κάλεσμα σε συλλόγους, φορείς, κατοίκους και μελών μας, βρεθήκαμε στο στέκι του Συλλόγου μας, όπου υπογράψαμε το ψήφισμα και κατευθυνθήκαμε στο κατάστημα της Εθνικής για την διαμαρτυρία μας.
Στο δρόμο πήραμε υπογραφές από πολίτες, οι οποίες έφτασαν τις 602, που διαφωνούν απόλυτα με την απόφαση αυτή, τις οποίες αποστείλαμε στην Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, στο υποκ/μα του Αστακού και στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.
Ευελπιστούμε ότι θα λάβουν υπόψη τους τις ενέργειές μας και θα επανεξετάσουν το θέμα αυτό.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξη στην πρωτοβουλία μας.
 

 Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.