Ροή Αναρτήσεων

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ: Παραιτήθηκε απο αναπληρωτής Πρόεδρος της Δ.Κ. Αστακού


  
 
  Την παραίτηση του υπέβαλε ο Κώστας Γαλάνης, αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αστακού, διαμαρτυρόμενος αφενός για την αδιαφορία και υποβάθμιση τον θεσμού του Τοπικού Συμβουλίου και αφετέρου για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, σχετικά με την εικόνα εγκατάλειψης στο λιμάνι του Αστακού απο την πρόσφατη κακοκαιρία..
Αναλυτικά...

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Δ.Κ. Αστακού Κώστας Γαλάνης.

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε.
     Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.
      Διευκρινίζω εκ των προτέρων ότι η παραίτησή μου δεν έχει ουδεμία σχέση με προεκλογικές τακτικές και πολιτικά παιχνίδια συνδυασμών. Είναι έκφραση πικρίας και συγχρόνως διαμαρτυρίας για την αδιαφορία και υποβάθμιση τον θεσμού του Τοπικού Συμβουλίου, το οποίο υπολειτουργεί λόγω έλλειψης συντονισμού κυρίως και ενδιαφέροντος του Προέδρου.
       Σε ένα τέτοιο Συμβούλιο δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω, αφού δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που θέλω και μπορώ.........       Η πικρία μου κορυφώθηκε με την πρόσφατη κακοκαιρία, όταν δημιουργήθηκε η γνωστή κατάσταση στο λιμάνι του Αστακού με το σωρό των σκουπιδιών και αντικειμένων εντός και εκτός θάλασσας. Αυτή η απαράδεκτη εικόνα δεν συγκίνησε και δεν δραστηριοποίησε ούτε υπεύθυνο, ούτε εργάτες καθαριότητας του Δήμου.
         Αγανακτισμένος, πήρα πρωτοβουλία κι άρχισα να καθαρίζω μόνος μου, τα ιδιαίτερα επιβαρυμένα σημεία στη θάλασσα, που μπορούσαν να βλάψουν την κίνηση των μικρών σκαφών. Φυσικά με την κίνησή μου αυτή ήθελα πιο πολύ να εκφράσω την πικρία μου για την περιφρόνηση των αρμοδίων προς τον τόπο και το πρόσωπο μου, αφού ο ίδιος επίμονα ζήτησα τη δραστηριοποίηση τους σε αυτό το θέμα και εισέπραξα αδιαφορία, κάτι που με θίγει προσωπικά, αφού επί σειρά ετών υπηρέτησα και υπηρετώ, όσο μπορώ, αυτόν τον τόπο.
      Πιστεύω ότι σύντομα κι από τη θέση του Προέδρου θα είμαι σε θέση να υπηρετήσω το όραμα μου. Η απόφαση μου για παραίτηση είναι αμετάκλητη και παρακαλώ να την κάνετε δεκτή.

Το δακτυλογραφημένο κείμενο προέρχεται απο http://mytikaspress.blogspot.com/Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.