Ροή Αναρτήσεων

Μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές του Ακαρνανικού Αλυζίας και της Νίκης Παλαίρου..!!


Αυτή τη φορά ο σταθμός μας ήταν ο Πειραιάς. Με οκτώ αθλητές συμμετείχε ο Ακαρνανικός και η Νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων 2019 που διεξήχθη στον Πειραιά στις 8/9/10-2/2019. Μεγάλες διακρίσεις, το αργυρό μετάλλιο του Χριστονίκου Αντώνη και το χάλκινο μετάλλιο της Καϋμενάκη Νεφέλης.
 

Συγκίνηση, χαρά, δικαίωση και ικανοποίηση τα συναισθήματα αυτής της επιτυχίας, καθώς συνοδεύεται εκτός από τις δυνατές και ευχάριστες αναμνήσεις, με μοριοδότηση για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ρίμινι της Ιταλίας τον Απρίλιο του 2019.

Είχαμε μια πολύ δυναμική παρουσία, σε πολλές κατηγορίες σημειώσαμε πολλές νίκες και πραγματικά είμαι ικανοποιημένος για τους αθλητές μας, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλη τη διαδικασία, τον χαραχτήρα τους , το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Στην τιμητική 5η θέση κατατάχθηκαν οι αθλητές: Μπουρδούβαλη Αργυρή, Πολυκανριώτη Μαρίνα, Καστανός Κωνσταντίνος, Μπουλιέρης Δημήτριος. Εξαιρετική εμφάνιση και για τους: Βελώνα Πανωραία και Τσίνα Σωτήριο

Συγχαρητήρια για την διοργάνωση στην ΑΟΤΕ και στο διοργανωτή σύλλογο Α.Σ. Ζέας.
Ευχαριστώ επίσης για μια ακόμη φορά τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους.

  Σπύρος  ΚαϋμενάκηςΔραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.