Ροή Αναρτήσεων

Δεύτερη ενημερωτική εσπερίδα διοργανώνει η ΠΑΝ.ΣΥ. με θέμα: «Η Αιτωλοακαρνανία στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Ενημερωνόμαστε - Συμμετέχουμε».


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, 6 μ.μ.
ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ
3ης Σεπτεμβρίου 110, ΑΘΗΝΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ)

Ενημέρωση γύρω από τον τρόπο υποβολής δηλώσεων, τόσο ηλεκτρονικά, όσο και στα Γραφεία Κτηματογράφησης. Αποσαφήνιση στα ερωτήματα που έχουν τεθεί στις μέχρι τώρα διαδικασίες υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας.

Αγαπητοί φίλοι και πατριώτες, η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία με τις Ομοσπονδίες μέλη της (Βάλτου, Ξηρομέρου, Τριχωνίδας, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας) και η Κοινοπραξία "Κ/Ξ ΚΤΗΜΑ 2016", μετά την εσπερίδα για το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ στις 31 Οκτωβρίου 2018, θεώρησαν σκόπιμο να σας καλέσουν σε μια νέα συνάντηση.
Είναι μια τελευταία ενημέρωση και μια ακόμη ευκαιρία για να απαντηθούν ερωτήματα που υπάρχουν σε πολλούς συντοπίτες μας. Η κοινοπραξία ΚΤΗΜΑ 2016 μας ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσουν ΓΡΑΦΕΙΑ της και στην Αθήνα, στα Ολυμπιακά Ακίνητά Γαλατσίου.
Με αυτά τα δεδομένα και με όσα διαπιστώθηκαν από τις έως τώρα δηλώσεις, θεωρούμε ότι θα είναι πολύ χρήσιμη για όλους και αυτή μας η συνάντηση.
Οι άνθρωποι της κοινοπραξίας, αφού ενημερώσουν για τα απαραίτητα και εξηγήσουν εκείνα για τα οποία διαπίστωσαν τα περισσότερα προβλήματα, θα δώσουν το χρόνο στον καθένα για τα δικό του ερωτήματα και τη δική του ξεχωριστή περίπτωση.
Πιστεύοντας ότι βοηθάμε να λύσετε τους γρίφους του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, που σύντομα θα είναι παρελθόν, πιστεύοντας ότι βοηθάμε θετικά για την προστασία των συμφερόντων κάθε Αιτωλοακαρνάνα, σας καλούμε να έρθετε και σε αυτή τη συνάντηση - ενημέρωση.
Είναι γνωστό ότι η γνώση - είναι δύναμη, ιδιαίτερα για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τα περιουσιακό στοιχεία του καθενός.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                    Η Γ. Γραμματέας

Παναγιώτης Χολής (6977 429865)         Ευαγγελία Μπαμπάτσικου (6974 123852)

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.