Ροή Αναρτήσεων

Ανακοίνωση - κάλεσμα του Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός, 7/3/2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες της Πόλης του Αστακού.
Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης, σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες του νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.
Μέχρι σήμερα έχει κατασκευαστεί το 80% (ογδόντα τοις εκατό) του έργου αυτού.
Συγκεκριμένα το δίκτυο στις περιοχές Λαγοκοίλι και Δημητρούλα έχει ολοκληρωθεί πλήρως και είναι έτοιμο να τεθεί σε άμεση λειτουργία.
Καλούμε όλους τους πολίτες που κατοικούν στις παραπάνω περιοχές, να προσέλθουν στο Δημαρχείο, να κάνουν σχετική αίτηση προκειμένου να συνδεθούν με το νέο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.
Σας ενημερώνουμε ότι τα νέα υδρόμετρα που θα τοποθετηθούν στα φρεάτια, είναι ηλεκτρονικού τύπου και θα χορηγηθούν ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες από το Δήμο.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Κατάστημα κάθε εργάσιμη μέρα και ώρα από την Τρίτη 12/03/2019 μέχρι και την Παρασκευή 12/04/2019.
Για όλο αυτό το χρονικό αυτό διάστημα θα λειτουργούν ταυτόχρονα και τα δύο δίκτυα.
Την Παρασκευή 12/04/2019 ο Δήμος θα προχωρήσει στη διακοπή του παλαιού δικτύου στον παραπάνω οικισμό και η υδροδότηση των πολιτών της περιοχής αυτής θα γίνεται μόνο από το καινούριο δίκτυο.
Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση στους πολίτες να κάνουν άμεσα σχετική αίτηση μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνείτε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λιβάνη Θεόδωρο στα τηλέφωνα 2646360533 – 6983791060.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

Γαλούνης Ερωτόκριτος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.