Ροή Αναρτήσεων

Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ-ΚΑΡΑΜΠΑ απο το Ρίβιο, υποψήφια με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ

   

Αγαπητοί συνδημότες  και συνδημότισσες.
         Επιθυμώ να ανακοινώσω, ότι θέλω να ευχαριστήσω τον υποψήφιο δήμαρχο και γιατρό της κοινωνίας Παναγιώτη Στάϊκο, για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου- Αποτελεσματικότητα» για το δήμο Ξηρομέρου. 
       Είμαι από το Ρίβιο της Τ.Κ Παπαδάτου, αγρότισσα, παντρεμένη και με δύο παιδιά. Πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογής του δημοτικού συμβούλου, γιατί θέλω να αγωνιστώ και πιστεύω στο όραμα της αναζωογόνησης, για ένα καλύτερο αύριο για το χωριό μου και για το Δήμο μας......      Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε και εμείς κάτι για αυτόν το τόπο με ηγέτη και οραματιστή τον καθομολογούμενα πετυχημένο πρώην δήμαρχο ΑστακούΠαναγιώτη Στάϊκο. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. 
         Στέκομαι με σεβασμό και ειλικρίνεια δίπλα σας και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να  υπάρχουν ούτε όρια, ούτε χρώματα, ούτε προσωπικά μικροσυμφέροντα μπροστά στο κοινό καλό του τόσο όμορφου και τόσο προικισμένου τόπου μας. 

Με τιμή
Αθηνά Καρατάσου-Καραμπά
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος 
στο Δήμο Ξηρομέρου 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.