Μετάφραση

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας ΑΣΤΑΚΟΥ με το συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ"

            Υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής Κοινότητας ΑΣΤΑΚΟΥ με το συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ" κατεβαίνει και ο δραστήριος πρόεδρος αλιέων Αστακού Σπύρος Κουνάδης. 
       Συμμετέχει στον ανεξάρτητο συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ" μαζί με τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και τους: Δημήτρη Καραβασίλη, Αλέξη Αργύρη και Γιάννη Διαμάντη  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)   και πρόκειται για μια κίνηση με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και μεγάλη απήχηση στην Αστακιώτικη κοινωνία.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωσή του:

        Αγαπητοί συνδημότες και δημότισσες της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου για την Δημοτική τοπική κοινότητα του Αστακού ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος. 
         Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Αστακό, είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Κουνάδη και έχουμε αποκτήσει δύο γιους, το Γιώργο και τον Βασίλη. 
            Εργάζομαι ως επαγγελματίας αλιέας, όπου και διατελώ πρόεδρος στο σύλλογο αλιέων αστακού τα τελευταία 16 χρόνια, επίσης συνεργάζομαι με το ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ (Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών), σε διάφορες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ιουνίου..........           Η δυσαρέσκεια μου για την απαξίωση του Αστακού σε όλους τους τομείς, αλλά και η μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο μου, δεν με αφήνει αμέτοχο σε αυτές εκλογές. Έχω όραμα και όρεξη να δουλέψω για ένα καλύτερο Αστακόπου θα έχει να προσφέρει πολλά στα παιδιά μας και στις μελλοντικές γενιές. 
           Ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσω να βρεθώ στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την καθημερινότητα και την καλύτερη διαβίωση. 

Με τιμή 
Σπύρος Κουνάδης 
υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Αστακού 
πρόεδρος αλιέων Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια: