Ροή Αναρτήσεων

Σαρωτική ήταν η νίκη του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας.

Ψήφοι σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.
Σαρωτική ήταν η νίκη του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», όπου άγγιξε την νίκη από την πρώτη Κυριακή.
Ακολουθούν σχετικές κάρτες με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, που είναι από τον δικό μας μηχανισμό πληροφόρησης,
με τις ψήφους ανά Δημοτική Ενότητα και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, όπως και τα ποσοστά ανά Δημοτική Ενότητα και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον μεγάλο νικητή του πρώτου γύρου γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και σε όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών και στις 2 Ιουνίου θα γίνει ο δεύτερος γύρος, όπου θα έχουμε τον νέο Δήμαρχο Ξηρομέρου, ανάμεσα στο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στον Ερωτόκριτο Γαλούνη.
Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, όλους όσους μας μετέφεραν με κάθε τρόπο αποτελέσματα και είναι πολλοί και κουράστηκαν γι αυτό, καθώς και τους αναγνώστες μας για τα 6.527 κτυπήματα ξεχωριστών I.P. ως αυτή την στιγμή, στην ανάρτηση με την μετάδοση των αποτελεσμάτων. Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας να πληροφορηθείτε γρήγορα για τα αποτελέσματα στον Δήμο Ξηρομέρου, μέσα από το Blog μας.

Ποσοστά σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.

Ψήφοι στην Δ.Ε Αλυζίας.

Ψήφοι στην Δ.Ε Αστακού.

Ψήφοι στην Δ.Ε Φυτειών.

Ποσοστά στην Δ.Ε Αλυζίας.

Ψήφοι στην Δ.Ε Αστακού.

Ψήφοι στην Δ.Ε Φυτειών.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.