Ροή Αναρτήσεων

O "Nηρεύς" γίνεται ο πρώτος πιστοποιημένος παραγωγός τσιπούρας και λαβρακιού στην Ευρώπη

             O "Nηρεύς" γίνεται ο πρώτος πιστοποιημένος παραγωγός τσιπούρας και λαβρακιού στην Ευρώπη

Από το 1988, η ΝΗΡΕΥΣ πρωτοπορεί και προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, έχοντας ως κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της. Ως καθετοποιημένη παραγωγική εταιρία, ελέγχει όλη την αλυσίδα των προϊόντων της σε κάθε στάδιο της παραγωγής, σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.
Έτσι, καταφέρνει να γίνει η πρώτη εταιρεία μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας στην Ευρώπη της οποίας οι φάρμες τσιπούρας και λαβρακιού είναι πλέον πιστοποιημένες κατά το πρότυπο Aquaculture Stewardship Council (ASC). Ο ASC αποτελεί ανεξάρτητο, διεθνή οργανισμό, ο οποίος προωθεί ορθές πρακτικές που ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα του κλάδου της υδατοκαλλιέργειας.
Η πιστοποίηση αυτή, η οποία χορηγήθηκε από τον ανεξάρτητο ελεγκτικό Οίκο Lloyd's, είναι το αποτέλεσμα της μεθοδικής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2013 η ΝΗΡΕΥΣ, σε συνεργασία με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και το WWF Ελλάς. Πλέον οι μονάδες της εταιρείας στο Αλιβέρι και στη Φωκίδα είναι οι πρώτες που πιστοποιημένα εναρμονίζονται με τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει το πρότυπο ASC.
Η ΝΗΡΕΥΣ συνεχίζει να καθορίζει τις θετικές εξελίξεις στον κλάδο της μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας, αφού μέσα από ένα άρτιο δίκτυο διανομής παραδίδει 1,5 εκατομμύρια ψάρια κάθε εβδομάδα σε περισσότερες από 30 χώρες. Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα την υπεύθυνη ανάπτυξη του κλάδου μας, σεβόμενοι τους καταναλωτές, το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ΝΗΡΕΥΣ μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.nireus.com
ΑΙΧΜΗ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.