Ροή Αναρτήσεων

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Εκπληκτική η τελευταία μέρα χθες του Ανοιχτού CAMP TAEKWONDO στον ΑΣΤΑΚΟ





     Τελευταία ημέρα (χθες) του ανοιχτού CAMP TAEKWONDO στον Αστακό με την συμμετοχή πολλών ομάδων απο την Ελλάδα καθώς και την Αλβανία.

       Η χθεσινή ημέρα μετά από ένα επταήμερο προπονήσεων  είχε επίδειξη των αρετών αλλά και των ικανοτήτων του αθλήματος, από τους δασκάλους (εκπαιδευτές) σε ανοιχτό χώρο  δίνοντας την ευκαιρία αλλά και  την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν ελευθέρα οι θεατές η οι φίλοι του αθλήματος.
         Στην παρουσίαση οι δάσκαλοι (εκπαιδευτές) ανέλυσαν θεωρητικά και πρακτικά την αυτοάμυνα σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει εχθρικές προθέσεις (ή διαθέσεις) απέναντι μας αποτρέποντας ή αποκρούοντας  έτσι την   εγκληματική ενέργεια. Ο δάσκαλος (εκπαιδευτής) και επικεφαλής της ομάδας ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ Γιώργος Μαρίνος  ανέλυσε διεξοδικά το πως μπορούμε ακόμη και με μια απλή κίνηση να αποφύγουμε επιθέσεις από επίδοξους ληστές η εγκληματίες έχοντας σαν όπλο την αυτοσυγκέντρωση και τα γρήγορα αντανακλαστικά.

 
       Η επίδειξη που διήρκησε περίπου 90 λεπτά  καθήλωσε τους  θεατές που παραβρέθηκαν, με τις άψογες και αρμονικές ενέργειες αυτοάμυνας απο τους μαθητές των σχολών.
      Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον έδειξαν οι μικροί μαθητές (ηλικίας έως και 10 ετών) όπου απέσπασαν το χειροκρότημα όλων!!!.
        Την χθεσινή  ημέρα λάμπρυνε με την παρουσία του (για πρώτη φορά στα 5 χρόνια) εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδιας  TAEKWONDO  ο ταμίας κ. Χρηστός Μανώλης  ο οποίος είναι παράλληλα και πρόεδρος της Ομοσπονδίας TAEKWONDO  Βορ Ελλαδας.
     Ο κ. Μανώλης συνεχάρη όλους (διοργανωτές , δασκάλους και μαθητές) για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και υποσχέθηκε του χρόνου να συμβάλλει και η Ομοσπονδία στην  αύξηση  των αποστολών  αθλητών και ομάδων.













































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.