Ροή Αναρτήσεων

To πανηγύρι στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου...

        


Το φετινό Πανηγύρι στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, στο προαύλιο του Δημητρούκειου σχολείου τα έχει όλα. Κέφι, χορό, γλέντι, μουσική και πάρα πολύ κόσμο. Στο γλέντι που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών «Η Βελά», χθες βράδυ Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου ήταν πολύς ο κόσμος που γέμισε το χώρο και ο χορός κρατούσε ασταμάτητα….

Η εξαίρετη σελίδα του Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ», ανάρτησε φωτογραφίες και γράφει: 
Μεγάλο γλέντι στο Πανηγύρι του χωριού

        Το γλέντησαν μέχρι το πρωί οι Βασιλοπουλιώτες και οι φίλοι απο τα γειτονικά χωριά υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Γιάννη Κατσίγιαννη. Η εκδήλωση ήταν καλα οργανωμένη απο το ΔΣ του Συλλόγου ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ που μαζι με τους νεολαίους εθελοντές του χωριού μας έδωσαν όλο τους τον εαυτό στο κοινό στόχο της επιτυχίας τις εκδήλωσης. 
      Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Πάνος Παπαζώης ήταν για άλλη μια φορά η ψυχή της βραδιάς και ο ενορχηστρωτής του κεφιού..........


       Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς μας που τίμησαν το πανηγύρι για άλλη μια χρονιά. Ευχαριστουμε τους φίλους μας απο τα γειτονικά χωριά που με την συμμετοχή τους ομόρφυναν την βραδιά.
        Παρόν ήταν ο Πρόεδρος του χωριού μας Τάκης Χολής, ο νέος πρόεδροςΠάνος Πετρονικολός, οι τοπικοί σύμβουλοι καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι απο το δήμο Ξηρομερου. Μας τίμησε με την παρουσια του και ο νέος Δήμαρχος Ξηρομερου Γιάννης Τριανταφυλλάκης
         Ευχαριστουμε τους χορηγούς και τη Κοινοφελή επιχείρηση Ξηρομερου για τη στήριξη της εκδήλωσης. 
    -Ραντεβού στην επόμενη εκδηλωση του συλλόγου μας. 
    -Καλο 15Αυγουστο. 
-Στις 15/8/19 γιορτάζει το Βυζαντινό εκκλησάκι του Χωριού μας ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ. Να είμαστε όλοι εκει!





































































































































































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.