Ροή Αναρτήσεων

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ μετα την Προκήρυξη του Δήμου Ξηρομέρου για την πρόσληψη 4 Ειδικών Συνεργατών: Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων!!

Μετα την Προκήρυξη του Δήμου Ξηρομέρου για την πρόσληψη 4 Ειδικών Συνεργατών, ο Παναγιώτης Στάικος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, τονίζει: 

Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων!!!!

        Εμείς έχουμε πει, αφού ήταν και προγραμματική μας θέση, πως και στα πλαίσια των συγκλίσεων που ζητούσε ο καινούργιος νόμος, ότι θα ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό αρκεί η νέα Δημοτική Αρχή, όπως άλλωστε είχε δηλώσει επί λέξει και ο κύριος Δήμαρχος: (Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Προϋπολογισμού είναι ζητούμενα, με τα οποία θα πορευτεί), με την προϋπόθεση ότι θα έφερναν στον προϋπολογισμό σε αντίστοιχους κωδικούς τα ποσά, για να γίνει η εκτέλεση των πάρα κάτω έργων και προμηθειών με Δημοπρασία.

Δηλαδή να γίνει με δημοπρασία:
1)-Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων, πέραν αυτού που γίνεται από τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου.
2)-Ο καθαρισμός των Νεκροταφείων του Δήμου.
3)-Ο καθαρισμός των Δεξαμενών ύδρευσης  δύο φορές τον χρόνο και όποτε άλλοτε χρειαστεί.
4)-Η Προμήθεια των υλικών ύδρευσης  του Δήμου.
5)-Προμήθεια ελαστικών των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου.
            Γιατί με αυτά θα έχει εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η προστασία ενός αρκετά μεγάλου ποσού από το Δημόσιο Χρήμα, για τα οποία φαντάζομαι, ότι θα συμφωνεί και η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής......       Όσο για την σπουδή της Δημοτικής Αρχής πριν την κατάθεση του Προϋπολογισμού για την πρόσληψη Ειδικών Συνεργατών (σύνολο θέσεων 4), δεν θα την χαρακτήριζα απλά σπουδή, αλλά πρεμούρα, όπως λέει και η σοφή πιάτσα και πρόκειται για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων για συγκεκριμένα άτομα!!!!!

1.-Μια (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών
2.-Μια (1) θέση Ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Αρχιτεκτόνων  Μηχανικών
3.-Μια (1) θέση ειδικότητας Τ.Ε. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
4.-Μια (1) θέση ειδικότητας Νομικού

-Η Τρίτη θέση αφορά ρουσφέτι οικογένειας από την Παλαιομάνινα για την υποψηφιότητα και στο γενικό και στο τοπικό ψηφοδέλτιο για Υπομηχανικό Ηλεκτρολόγο Μηχανικό
-Η τέταρτη για Αστακιώτη Δικηγόρο και η 1 και 2 ένα ρουσφέτι για τον Μύτικα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

          Δεν θα πρέπει να ξεχνούν, ότι αυτό μπορεί μεν να είναι νόμιμο και να μην συνιστά κλοπή Δημοσίου χρήματος, δεν είναι όμως ηθικό, σε δύσκολους καιρούς οικονομικά όπως επικαλούνται κάποιοι, να διατίθεται ένα τόσο μεγάλο ποσόν, αφού ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα στοιχίζει μικτά περίπου 2.000 ευρώ και καθαρά περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή στην τετραετία το κόστος για το Δήμο Ξηρομέρου θα είναι περίπου 400.000 ευρώ, με τα οποία π.χ ο Δήμος θα μπορούσε να τοποθετήσει πλαστικό χλοοτάπητα και κερκίδες σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου ή (2) δύο ολοκαίνουργια γρέιτερ  για τους αγροτικούς δρόμους.
      -Μην φοβάστε και σας έπιασε τόσο μεγάλη πρεμούρα, δεν διαμαρτύρονται τα προεκλογικά γραμμάτια, αυτά έκαναν την δουλειά τους με τα φηφαλάκια!!!!
        -Εγώ σας κάνω έκκληση να το ξανασκεφτείτε, αφού αυτά που υποτίθεται, ότι θα προσφέρουν, μπορεί να τα αγοράσει πανέτοιμα από την αγορά π.χ μελέτες με το 1/10ο αυτής της δαπάνης.
         -Ρωτήστε και αυτούς τους 5.000 ανθρώπους, οι οποίοι σας ψήφισαν και να δείτε, αν συμφωνούν .
     Ή νομίζετε πως αυτοί θεωρούν τον εαυτόν τους κορόιδο, για να βολευτούν και να κονομάνε κάποιοι υμέτεροι, όπως τα 65 άτομα με τα οχτάμηνα από τα οποία, είναι ζήτημα να δουλεύουν 5-6 "κορόιδα"!!!!

        Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα οποία δεν είναι απλά δικαίωμά μου κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, ως πυλώνας της Δημοκρατίας, αλλά και υποχρέωσή μου και καθήκον μου!!!!
       Εμείς δεν βρίσαμε ή συκοφαντήσαμε κανέναν, απλά ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, ως έχοντες χρέος, εκ της θέσεως μας. 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 10/9/2019

Dr. Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ:
Αγαπητά Blogs
       Τα πολιτικά σχόλια και οι διαφορετικές απόψεις καλοδεχούμενα, αλλά οι χυδαίοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ασφαλώς είναι ανεπίτρεπτοι και δεν προάγουν τον Δημόσιο Διάλογο, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που προσάπτω από ένα Blog, από σχόλια στην τελευταία ανάρτηση που έκανα μετά τις εκλογές, που από τα 115 σχόλια τα 100 περίπου ήταν άθλιοι και χυδαίοι χαρακτηρισμοί του στυλ θεατρίνος, ψεύτης, πόσο λίγος θα γίνεις ακόμη, σταικο σε γλέντησε ο Τριανταφυλλάκης, πράγμα το οποίο παραπέμπει στην χυδαιότητα σε Γα@@@σε. (αυτά είναι σε μια  αντιγραφή φωτογραφίας στο Smartphone)!!!!
       -Δεν φαντάζομαι να συμφωνείτε και να επικροτείτε αυτές τις αθλιότητες ;;;;
     -Κάθε δημοσίευση τέτοιων σχολίων με χαρακτηρισμούς υποβιβάζουν τον Δημόσιο διάλογο και έχουμε χρέος όλοι μας και ειδικά τα Blogs να μην το επιτρέψουμε.
-Με την ελπίδα πως θα εισακουστεί η έκκληση μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.