Ροή Αναρτήσεων

Νικόλαος Ζώγας: Η δίκη μου απάντηση στα ανώνυμα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.Στην Δημοκρατία όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Και ο διάλογος επίσης, όμως επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία, σας παραθέτω τις απαντήσεις μου.Έχω να πω ότι: οι εντυπώσεις και οι φιέστες, καθώς και τα περί " παράγοντας και αρχηγιλικια" δεν ανήκουν σε μένα, είναι προνόμια άλλων.

Σέβομαι το πρόσωπο του Κου Στάικου και γι αυτό επέλεξα μετά από την πρόταση του να είμαι στον συνδυασμό του. Αυτό δεν συνεπάγει ότι θα συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Εξάλλου οι απόψεις μου είναι γνωστές τόσο στον Κο Σταικο όσο και σε αυτούς που γνωρίζουν.
Όλα τα υπόλοιπα αιωρούνται στην σφαίρα της φαντασίας σας...

Θα το πω και πάλι, ο Δήμος μας είναι σε κρίσιμη οικονομική κατάσταση.
Επομένως, όσον αφορά το σχόλιο για το αν και πως θα κινηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα και ιδίως της Παλαιομανινας, όπως αναφέρθηκε, έχω να πω ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε αυτοί που δεν έκαναν διαγωνισμό όταν έπρεπε αλλά και αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν νωρίτερα να συνεργαστούν στα λειτουργικά θέματα του δήμου τα οποία ήταν γνωστες, και γι αυτό βρήκαν τον εύκολο δρόμο της απευθείας ανάθεσης. 
Γι αυτό εγώ δεν συμμετέχω σε αυτό το Κατρακύλισμα των απευθείας αναθέσεων.

Στον σχολιαστή για το τι θα κάνω αν δεν έχουν θέρμανση τα παιδιά μου στο ΚΔΑΠ, έχω να πω ότι προτιμώ να κρυώνουν τα παιδιά μου παρά να είμαι συνένοχος στην οικονομική καταστροφή του Δήμου.
Καλό όμως θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί όσον αφορά τα παιδιά μου και γενικότερα την οικογένεια μου. Επίσης και από τα  3 παιδιά μου 
Ο Δήμος και συγκεκριμένα τα ΚΔΑΠ- Παιδικός επιδοτούνται δικαιωματικά μέσω ΕΣΠΑ, επομένως καλύπτεται και η θέρμανση.
Όσο για το ποιος είναι αυτός ο ζιωγας,
Να σας ενημερώσω ότι το όνομα μου είναι Ζωγας!
Αλλά το επίπεδο κάποιων δεν τους επιτρέπει να το καταλάβουν...

Για το σχόλιο που μου προσάπτει ασχετοσύνη, 
Ενημερώνω ότι, ο Δημοτικός Σύμβουλος όταν βρίσκεται στην θέση της Συμπολίτευσης οφείλει να διασφαλίζει την διαφάνεια και τα καθήκοντα του μέσω της οποιας θέσης του αντιστοιχεί.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης οφείλει να ελέγχει και όχι να είναι γλάστρα ( μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μου και δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλοι).


Αγαπητοί μου φίλοι σχολιαστές, να είστε σίγουροι ότι θα παλέψω στο μέτρο του δυνατού για τον τόπο μου με σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι στον Δημότη, αυτό  το δικαίωμα μου το έδωσαν οι 400 Δημότες που με την ψήφο τους με εξέλεξαν 2ο στον συνδυασμό μας και τους ευχαριστώ ελπίζοντας να μην τους απογοητεύσω.Φιλικά 
Ζωγας Νικόλαος 
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομερου 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τοποθετημένη η απάντηση σου Νίκο!Μπράβο!!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.