Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Σταίκος:Κάποια μπουμπούκια εντός και εκτός Δ.Σ, στο συμβούλιο της Παρασκευής κατάλαβαν , πως δεν υπάρχουν νόμιμες και παράνομες απ ‘ ευθείας αναθέσεις.


Κάποια  μπουμπούκια εντός και εκτός Δ.Σ, στο συμβούλιο της Παρασκευής κατάλαβαν , πως δεν υπάρχουν νόμιμες και παράνομες απ ‘ ευθείας αναθέσεις.
Κάποια  μπουμπούκια εντός και εκτός Δ.Σ, στο συμβούλιο της Παρασκευής κατάλαβαν , πως δεν υπάρχουν νόμιμες και παράνομες απ ‘ ευθείας αναθέσεις.
Οι απ ‘ ευθείας αναθέσεις έργων ή προμηθειών προβλέπονται από τον νόμο  και ως εκ τούτου είναι νόμιμες και ασφαλώς γίνονται με προκήρυξη του Δήμου  με τρείς  τουλάχιστον προσφορές , αρκεί το ‘’ παιγνίδι να μην είναι στημένο ‘’ και από πριν ξεπουλημένο , για να βάλλουν κάποιοι αιρετοί το δακτυλάκι στο μέλι. Το θέμα όμως είναι να μην είναι ο κανόνας .

Και σε κάποια έργα των 25 ή 30.000 ευρώ  μπορεί  να υπάρχει και οικονομικό όφελος  για τον Δήμο , αν γίνουν αναθέσεις   με μικρότερα ποσά , αφού στα έργα  με Δημοπρασία οι τιμές καθορίζονται με βάση της τιμές του Τεχνικού Επιμελητηρίου  οι οποίες είναι πολύ υψηλές , που σε αυτές τις περιπτώσεις  μαζί με το 28% εργολαβικό όφελος , κρατήσεις ΙΚΑ και λοιπά , στις οποίες αν τα ‘’ βρουν ‘’ οι εργολάβοι μεταξύ τους  και  ‘’ στήσουν ‘’ την Δημοπρασία  , τότε  μπορεί να στοιχίσει στον Δήμο ο Κούκος Αηδόνι  .
Άσε που υπάρχουν κάτι μπουμπούκια  στην Αυτοδιοίκηση , που στα έργα με Δημοπρασίες δεν πληρώνουν  τους εργολάβους  με διάφορες δικαιολογίες ή ακόμη κάνοντας  και ενστάσεις για δήθεν μη τήρηση των Αρχικών μελετών , πουλώντας έτσι Νταβατζιλίκι στους εργολάβους και όταν τους  γεμίσουν τα χέρια με  δεσμίδες , τότε και ο λογαριασμός  πληρώνεται την ίδια μέρα   και το Ρεμάλι που εμπιστεύτηκε η Κοινωνία ,είναι και πολύ  ‘’ Μάγκας ‘’ και οι τσέπες του γκαστρωμένες .!!!!!
Το θέμα είναι  να αποδεικνύουν ανά πάσα στιγμή οι αιρετοί, πως έχουν καθαρά χέρια και δεν είναι κλέφτες.!!!
Φέρτε μου ρε μάγκες έναν εργολάβο ή προμηθευτή  , που να πει ότι που ακούμπησε έστω και ένα ευρώ στο χέρι μου και στο επόμενο συμβούλιο να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα μέσα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δ.Σ..!!!!!
Αλλιώς βουλώστε το και σκασμός επί τέλους .!!!!
Και  αυτό  μπορεί να ελαχιστοποιηθεί  ή και να εξαφανιστεί   εάν μέσα στις συνεδριάσεις  του  Δημοτικού Συμβουλίου  ακούγονται όλες οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ .!!!!!
Την αλήθεια ρεεεε άκουγε ο θεατής από  τον κε κε κε κε Νίκο Καλογερόπουλο, χωρίς όμως  ίχνος κεκεδισμού , αφού είχε πλέον τον φόβο και την καταπίεση  , στην Αριστουργηματική  ταινία του Θόδωρου Μαραγκού  "Μάθε παιδί μου γράμματα" , προς τον δυστυχή -εντιμότατο κατά τα άλλα  Υποστηρικτή της ‘’Εθνοσωτήριου ημών Κυβερνήσεως της Επαναστάσεως  της 21ης   Απριλίου 1967   .!!!
Και μην διανοηθεί επώνυμος ή ανώνυμος ή Blog :
Και δημοσιεύσει  υβριστικά προς το πρόσωπο μου  σχόλια ή χαρακτηρισμούς , διότι το Υποσχέθηκα στον Ξενιτεμένο μου  γιό ( και θα πρέπει  να Αντιληφθούν κάποιοι  πως με την Ξενιτιά, δεν παίζει κανένας , είναι σαν να παίζει με τον θάνατο  ) , πως αμέσως ο Δικηγόρος μου , έχει έτοιμες τις μηνύσεις και τις αγωγές για τον εισαγγελέα , που θα σημαίνει  αυτόματο σφράγισμα του Blog  και αυτόφωρη διαδικασία για τους υβριστές και συκοφάντες  μου .!!!!
Εδώ θα υπάρξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ανοχή  .-.-.-.-.-.-.-.!!!!! 
Την χρωστάω στον γιό μου , για να καταλάβουν κάποια καθίκια συκοφάντες  , πως πίσω από τον καθένα από εμάς, υπάρχουν παιδιά, εγγόνια και  οικογένειες .!!!!!
Τακτοποιητικό  ήταν το  συμβούλιο αυτό ,   για το οποίο  είπα  ότι  θα    ‘’  έτρωγα  ‘’ λιγότερα από 15 sec.!!!
Και πράγματι  τα ψήφισα ΟΛΑ  .!!!!
Εγώ δεν είμαι ούτε μικρόψυχος  ή μικροπρεπής για να εκδικηθώ τον τόπο μου  για τα επαίσχυντα , συκοφαντικά  και χυδαία Προεκλογικά ανομήματα  της παράταξης του Δημάρχου .
Όχι δυο απ ‘ ευθείας αναθέσεις, τις οποίες ψήφισα μέχρι στιγμής  , αλλά χίλιες εκατόν δυο  θα  σας τις ψηφίσω κύριε Δήμαρχε , αρκεί  να μπορείτε να μου πείτε,  που πήγε και το τελευταίο ευρώ , διαφορετικά κάποιος θα έχει κλέψει .!!!!
Και όποιον τσακώσω να έχει κλέψει έστω και ένα ευρώ δεν θα τον πάω εγώ στον Εισαγγελέα , αλλά θα του κόψω το χέρι από την ρίζα.!!!!!
Εθνικά χρήσιμο και κοινωνικά ωφέλιμο είναι μόνο το Αληθές ( Διονύσιος Σολωμός ) .!!!!
Πολύ φοβάμαι, ότι θα  απογοητεύσω  κάποιους , αν περίμεναν από εμένα  πύρινα λογύδρια ,αφού δήθεν  δεν μπόρεσα ,  να αποδεχθώ την ήττα μου , το γαρ της θλήψεως και άλλα χαζούτσικα ,ανθρώπων μειωμένης νοημοσύνης και ήθους ,ανθρώπινου και κοινωνικού  .!!!
Ποια ήττα μου, αυτή με την κάλπικη νίκη σας , η οποία δεν ήταν απότοκος κοινωνικής αποδοχής του προγράμματος  σας , αφού τέτοιο δεν υπήρχε , αλλά κάποιο ακριβό ιλουστρασιόν έντυπο με κάποιες  προγραμματικές θέσεις  ,στο οποίο ο κύριος Δήμαρχος παρ ‘ ολίγον να χαρακτηρίσει ως Ευαγγέλιον  και ταυτόχρονα χαρακτήριζε (5/5/2019 ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS)  τα δικά μας προγράμματα  ως ευκαιριακά  και τυχοδιωκτικά.!!!
Μπράβο κύριε Δήμαρχε .!!!
Τώρα γίναμε και τυχοδιώκτες .!!!
Ούτε η παραμικρά έπειξις για την καθαρτήρια  συγνώμη ;;;;
Όπως σε όλη μου την ζωή υπήρξα Αντισυμβατικός και Αντικομφορμιστής και Ακτιβιστής  , με πολύ  μεγάλο  τίμημα και κόστος , έτσι θα είμαι και σήμερα .
Δεν καταλαβαίνω, τι  στο δ@@@@λο είμαι υποχρεωμένος, να κάνω  εδώ μέσα εν τη Περικαλεστάτη ταύτη αιθούση ;
Διότι τυπικά και σύμφωνα με το σύνταγμα πρέπει να είμαι Αντι –πολίτευση .!!!!
Αν είναι δυνατόν  ;;;;!!!!
 Ενώ ο Ιπποκράτης στον οποίο δίδουμε τον υπέρτατο όρκο , λέει ξεκάθαρα,  ότι δύο Γιατροί δεν μπορεί να είναι Αντίπαλοι  ,αλλά μόνο συνεργάτες , διότι η ζωή  θα τους αναγκάσει, να  βρεθούν κάποια στιγμή σε ένα βαρύ περιστατικό  συνανθρώπου, που θα κινδυνεύει να πεθάνει με το παραμικρό λάθος , να έχουν αγαστή συνεργασία ,και να που η  <<Αγία και ομοούσιος  τριάς>> με τα δύο  σταγονίδια της   Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως  της 21ης Απριλίου  1967 και το πολιτικό τσόφλι τοῦ σεσηπότος  παλαιού  ΠΑΣΟΚ.!!!! >> τα κατάφερε και είμαστε Αντίπαλοι  και να που εγώ θα πρέπει ,να θέτω υπό αίρεση την εντιμότητα σας  και να σας ελέγχω σχολαστικά μήπως κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας  κλέψετε Δημόσιο Χρήμα  κύριε  Δήμαρχε.!!!!!
Τι ντροπή αλήθεια .!!!
Στην κυριολεξία δυο Ξένοι στην ίδια Πόλη : Jean Gabin και Alain Delon….   με κατάληξη τον θάνατο …….!!!!!
Και την ίδια ώρα θα πρέπει εγώ να εξηγήσω στην κόρη σας , αυτό το αγαπημένο μου πλάσμα , την οποία αγαπώ ιδιαίτερα και την έχω στην θέση των εγγονών μου  , όπως το ίδιο και εκείνη , που όταν διασταυρώνονται τα βλέμματα μας εκτός από την εγκάρδια καλημέρα βγαίνει και πολύ αγάπη , γιατί τα παιδιά τα αντιλαμβάνονται όλα , ότι εγώ με τον πατέρα της , τον οποίο όπως κάθε παιδί  έχει ως ίνδαλμα , δεν είμαστε πλέον Συνάδελφοι ,αλλά Αντίπαλοι.!!!! 
Πόσο χαμηλά πέσαμε ,από την στιγμή που ενδώσατε στα κελεύσματα των Σειρήνων  της <<  Αγίας και ομοουσίου   Τριάδος >>, λέγοντας εγώ δεν αφήνω ευκαιρία να πάει χαμένη  .!!!!
Πείτε μου λοιπόν  τον χαρακτηρισμό του Αριβίστα , μήπως και δεν τον έχω αντιληφθεί καλώς ;;;;;!!!
Και ενώ εγώ  ως  αθεράπευτα ονειροπόλος –ουτοπικός , δήλωνα προς πάσα κατεύθυνση, πως για μας δεν υπήρχε το ρήμα κερδίζω ή χάνω , αλλά εκλέγομαι ή δεν εκλέγομαι και για αντί  όμορφο ταξίδι της Δημοκρατίας  που έλεγα ,αυτές οι εκλογές ήταν ο απόλυτος εφιάλτης με διάβα μέσα από τον βούρκο  του υποκόσμου, τον οποίον εκθρέψατε – καλλιεργήσατε  ομνύοντες εις το όνομά τους.!!!    
Κατηγορώ  σας: Εμίλ Ζολά  Υπόθεση Ντρέιφους .!!!!
Αχ ρε δόλιε Στάικο την ώρα που εσύ πήγαινες με το Ευαγγέλιο στο χέρι συμβολίζοντας το αειφόρο και διαχρονικά ΝΕΟ   και μιλούσες για  ΣΔΥΤ ( τι είναι αυτό στα αλήθεια τρώγεται ;;;;) και εργοστάσιο επεξεργασίας- ανακύκλωσης  στερεών αποβλήτων  για παραγωγή επιπλέον ηλεκτρικού ρεύματος , όπως στις πραγματικά προοδευτικές κοινωνίες της Σουηδίας – Δανίας –Ελβετίας  κ.λ.π ,  είδατε την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Αντίστοιχο της Ηπείρου ,κάποιοι άλλοι  δεν έταζαν μόνο  θέσεις για Ειδικούς Συμβούλους  υπογράφοντας προεκλογικά γραμμάτια  με λάφυρο την καρέκλα της εξουσίας , ξέσκιζαν με πλήρη επίγνωση των πράξεών των ως αγέλες Υαινών τις σάρκες και ψυχές  δυστυχισμένων  μανάδων και πατεράδων , εκμεταλλευόμενοι  αυτήν την μάστιγα της εποχής  την ανεργία των παιδιών τους  και ανερυθρίαστα , ως άλλοι Μαυρογιαλούροι , ότι θα τους διορίσουν τα παιδιά τους ( Συνταξιούχος  κύριος Χρήστος  Ζ@@@@ς , ο Παναγιώτης  Π. , ή Άννα  Κ. και άλλοι πολλοί………!!!!!!
Τι ντροπή  αλήθεια .!!!!
Τι όνειδος  για την Δημοκρατία  μας ;;;;;.!!!!

Πόσο θα σας βασανίζουν οι Ερινύες ;;;!!!!
Και όταν θα βρεθείτε την ώρα της αμείλικτης κρίσης από τον θεό για  , τις επάρατες αμαρτίες σας της συκοφαντίας και της Ηθικής μου  εξόντωσης  και της  εγκληματικής εκμετάλλευσης μανάδων και πατεράδων για τα άνεργα παιδιά τους,  τι θα έχετε να πείτε ;;;;!!!!
Έχετε το περιθώριο ,αλλά δεν ξέρω , αν  έχετε πραγματικά τα κότσια , να ζητήσετε Δημόσια Συγνώμη για τα επάρατα ανομήματα- εγκλήματα σας;;;!!!!
 Και καλά για τον εαυτό σας δεν φοβάστε  την μήνην του θεού για τον ποταμό ποταπών –ανέντιμων πράξεων σας , αλλά για τις οικογένειες σας  δεν τρέμετε μήπως στραφεί εκεί η  μήνη του  θεού  και τότε  θα έχετε ζήσει την απόλυτη Τραγωδία , που ακόμη και αν εγώ σας έχω συγχωρήσει , δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα για την Τραγωδία  σας , παρά μόνο τον ανθρώπινο Οίκτο μου  .!!! 
Και αν δεν πιστεύετε  σε θεό  , αλήθεια την μήνην του Στάικου δεν την τρέμετε ;
Την παίρνετε στ ‘ αστεία ;
Λέγοντας , λόγια λέει , άσ’τον να γαυγίζει θα του περάσει .
Κούνια που σας κούναγε , όταν η μυρωδιά του ζεστού αίματος , θα κάνει τα γόνατά σας να μην σας κρατούν.!!!!!       

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας και το εννοούμε.!!!
Κύριε Δήμαρχε
Εμείς ξεπερνώντας όλα ταύτα τα ποταπά ,  με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος  :
Εάν θα φανεί αυτό  που έχετε δηλώσει περί προστασίας του Δημοσίου χρήματος : Λέγατε : Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Προϋπολογισμού είναι ζητούμενα,, δεν θα έχετε 13 συμβούλους , αλλά 18 ,οι οποίοι είμαστε έτοιμοι μετά  τον Πρόεδρο του Δ.Σ  να ψηφίσουμε και τον Προϋπολογισμό ,αρκεί να έχετε σε έναν διαφορετικό  κωδικό τα χρήματα , για τον καθαρισμό των νεκροταφείων , των δεξαμενών , των κοινόχρηστων χώρων , την προμήθεια υλικών ύδρευσης και προμήθεια ελαστικών αυτοκινήτων και μηχανημάτων  , τα οποία ασφαλώς θα πρέπει να προβλέπετε να γίνουν με Δημοπρασία , ανεξάρτητα  από την διαφωνία μας  περί πρόσληψης ειδικών συμβούλων, την οποία θα επισημάνουμε  ,κατά την οποία προκειμένου να εξοφληθούν προεκλογικά γραμμάτια  θα κοστίσουν στο ταμείο του Δήμου 500.000 ευρώ στην τετραετία σας , με τα οποία θα μπορούσατε π.χ να βάλετε χλοοτάπητα σε 4 γήπεδα. 
Η προσωπική άποψη όλων είναι σεβαστή ,πολύ δε περισσότερο των Διαχειριστών των Blogs ,αρκεί να υπηρετούν την αλήθεια ,γιατί σε διαφορετική άποψη είναι φτηνή προπαγάνδα πολύ επικίνδυνης για τον τόπο  ( κύριε Σούλα το πάρα  ξεφτιλίσατε το πράγμα)   .
Ερωτώ λοιπόν  οι Ειδικοί Σύμβουλοι ,τους όποιους παρουσιάσατε  ως Πανάκεια, είναι εκείνοι οι οποίοι θα υπογράψουν τις όποιες μελέτες ;;;;
Μάθετε λοιπόν, πως τις μελέτες τις υπογράφουν είτε οι Υπάλληλοι   της Τεχνικής Υπηρεσίας ή οι ιδιώτες στους οποίους τους έχουν ανατεθεί και θεωρούνται από τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας και πως για την   σύνταξη μιας μελέτης   δεν απαιτούνται μόνο Αρχιτέκτονες και Πολιτικοί Μηχανικοί , αλλά και Τοπογράφοι και Μηχανολόγοι Μηχανικοί ή Ναυπηγοί  και σε καμία περίπτωση υπομηχανικοί ηλεκτρολόγοι μηχανικοί.
Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις σας , αλλά μην μας αντιμετωπίζετε ως ηλιθίους .!!!!
Κύριε Σούλα
Αυτά τα αστεία τα οποία γράψατε για τους Ειδικούς Συμβούλους φανερώνουν ή άγνοια  την οποία αν έχετε ,  για τον τόπο  που δήθεν ενδιαφέρεστε κάνει πολύ κακό  ή  βλακεία  την οποία σαφώς δεν έχετε  ή ότι έχετε καταντήσει  ο   θαυμάσιος ντελάλης του κύριου του κύριου Τριανταφυλλάκη και της παρέας  του .!!!! 
Αν πάλι νομίζετε πως μιλάτε στους μαθητές σας 12 και 13 ετών  και όχι σε νοήμονες ενήλικες ,τότε δεν είστε μόνο για γέλια ,αλλά και για κλάματα .!!!!
Μπορεί να είστε από τους λίγους , που ήσασταν υποψήφιοι στις εκλογές του 2015 χωρίς χρήματα  και αυτό σας τιμά  και δικαιωματικά  μπορούμε να σας θεωρήσουμε τίμιο άνθρωπο , αλλά όταν γνωρίζεται πολύ καλά ποιος πηρε τα 15 και ποιος τα 50.000 χιλιάρικα  είστε ενοχος για υπόθαλψη Εγκληματία με πιθανό δόλο και αμέσως παύετε να  θεωρείστε έντιμος Άνθρωπος , αλλά  το γεγονός  ότι γίνεσθε αβανταδόρος  του κυρίου Δήμαρχου , μη μας θεωρείτε και ηλίθιους  , γιατί έχω τον τρόπο να σας γελοιοποιήσω, προκαλώντας σεισμό  με  το ότι γνωρίζεις ποιος συνυποψήφιός σου πήρε τα 50.000 ευρώ και ποιος τα 15.000 ευρώ .
Το ότι γνωρίζετε αυτοί την αθλιότητα και είστε και αβανταδόρος τους , σας καθιστά το ίδιο ανέντιμο. Όσο για την γνώμη σας για την προσφορά των ειδικών συμβούλων , δεν είναι τίποτα άλλο από αβανταδόρικη και ανόητη .
Και γνωρίζετε πολύ καλά πως σας κρατάω στο χέρι  και δεν μπαίνει θέμα κακουργηματικής πράξεως εναντίον μου , αφού πρόκειται για θέμα Δημοσίου Συμφέροντος .!!!!! 
Σιωπή λοιπόν Βασιλάκη  , για να μην το πω στην Αργκό .!!!!
Αν θέλει ο Δήμος  να οργανώσει Τεχνική Υπηρεσία ας το κάνει.!!!!!
Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε , ότι είμαστε ένας πολύ μικρός Δήμος πλέον , για τον οποίο δεν συμφέρει να έχει ολοκληρωμένη Τεχνική Υπηρεσία , αλλά και καμία εποπτεύουσα δεν θα εγκρίνει .!!!
Έλεος λοιπόν .!!!
Προεκλογικά γραμμάτια είναι λοιπόν αυτοί οι Ειδικοί Σύμβουλοι  και μην προσπαθείτε να βαφτίσετε το κρέας ψάρι , τα οποία θα στερήσουν πολύτιμα χρήματα για άλλες πραγματικές ανάγκες .!!! 
         
Ασφαλώς δεν σκοπεύουμε να ασχοληθούμε με τις  χλωρίνες ή τα χαρτιά για τις τουαλέτες.!!! ΑΝΑΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΌΝ.!!!
Αν νομίζετε ότι εγώ θα είμαι στο Δ.Σ για να παίξουμε τις κουμπάρες γελιέστε .
Ψάξτε και λίγο στον Πλούτο της Αρχαίας μας Ελληνικής Πραγματείας , δεν θα σας πονέσει η μεσούλα σας , εκτός και εάν θεωρείτε τον Πλάτωνα , τον Σωκράτη  και τους άλλους γίγαντες   ως λαπάδες    .!!!!!
Αφήστε λίγο το Life Style  Face book  κάτι κωλοφυλλάδες   και ραδιοφωνάκια  κ.λπ. 
«αυτός, φασίν, λέγει εν διαλόγω αυτού ότι “ουδέν οίδα ούτε διδάσκω τι, αλλά διαπορώ μόνον”», «ειρηκώς “ουδέν οίδα” προσέθηκεν ότι “πλήν ολίγου τινός και τούτο του λαμβάνειν λόγον και διδόναι” αντί του “διαλέγεσθαι”».
«Εγώ μεν ουδέν γνωρίζω εκτός από ένα μόνο, το να δίδω λόγον και να λαμβάνω (λόγον), δηλαδή την ανταλλαγήν απόψεων, που είναι το άπαν»(Σωκράτης) , αυτό είναι το σοβαρότερο έργο, το οποίο έχουμε  να αντιμετωπίσουμε όλοι μας την εκφορά της αλήθειας  με ηρεμία  ήθος και αξιοπρέπεια ( όπως έκανα και εγώ όταν κάποιοι  ξεπερνώντας κάθε επίπεδο γελοιότητας ,  χαρακτηρίζοντας τον Δήμαρχο ως κοράκι – νεκροθάφτη γιατί δεν τους άρεσε η γραβάτα του   , γιατί δυστυχώς η παράταξη σας εξέθρεψεν το αυγό του φιδιού , το οποίο με βεβαιότητα θα βρείτε μπροστά σας , υπό την μορφή των ορδών Ούνων του υποκόσμου , αι οποίαι  βυσσοδομούσαν και συνεχίζουν να βυσσοδομούν ακόμη και τώρα  ( δείτε τα 115 σχόλια στην πρότασή μου  για το εξωτερικό βάψιμο του Δημαρχείου και θα κάνετε  εμετό .!!! 
Εγώ δεν ήρθα εδώ  να πάρω καμιά βεντέτα για όλα αυτά τα ανεπίτρεπτα και τις χυδαίες συκοφαντίες  , τα οποία συνέβησαν από την παράταξή σας  και αποσκοπούσαν στην ηθική μου εξόντωση , γιατί είμαι πολύ γεμάτος από την ζωή μου  .

Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα ( Σωκράτης )
γηράσκω δ' αἰεὶ πολλά διδασκόμενος( Σόλων και όχι Σωκράτης)
άρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει (Σόλων )
το φυλάξασθαι τα αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι εστί ( Δημοσθένης )
πᾶσά τε ἐπιστήμη χωριζομένη δικαιοσύνης καὶ τῆς ἄλλης ἀρετῆς πανουργία, οὐ σοφία φαίνεται (Πλάτων )

Θα τα βρούμε πολλές φορές μπροστά μας.
Μπέρτολ Μρέχτ :Ο χειρότερος αγράμματος  είναι ο πολιτικά ,που δεν μετέχει στα κοινά είτε από φόβο για να μην τσαλακωθεί ή  μη τον πουν παλαβό ή τρελό ή τον προπηλακίσουν  στην προσπάθεια του , να προστατεύσει το Δημόσιο χρήμα ή να βοηθήσει αδικημένους και κατατρεγμένους  με σθένος και παρρησία .
Μόνο τέτοιοι πολίτες με κριτική σκέψη μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο .!!!   
Εμείς δεν σκοπεύουμε να κάνουμε στείρα αντιπολίτευση ,αλλά δημιουργική  , όπως κάναμε και την περίοδο  1998-2006 στην οποία μας έταξε και τότε ο λαός του Δήμου Αστακού ,  έστω και αδίκως αφού όπως και τώρα   δεν ήταν προϊόν βούλησης του λαού , αλλά εξαγορά συνειδήσεων με την χρηματική δύναμη των οικονομικά ισχυρών , η οποία ως ή επιδημία πανώλης παραμένει αθεράπευτος , παρά την προσωρινή εξαφάνιση του φαινομένου την περίοδο 2006- 2010  ,  αλλά μας δικαίωσε και με το  πάρα πάνω το 2006  αφού με επέλεξε Δήμαρχο από τον πρώτο  γύρο  με 5.500 σταυρούς και όχι με 4.500 όπως εσάς( και αυτό το θεωρείτε θρίαμβο )  και εμείς φροντίσαμε να μην προδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη , αφήνοντας παρακαταθήκη ένα πολύ μεγάλο έργο , το οποίο καλείσθε να διαφυλάξετε ,αφού στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια και όπως λέει και ο Δημοσθένης: το φυλάξασθαι τα αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι εστί ( Δημοσθένης )
Γιατί αν το δείτε ως κάτι μισητό επειδή το έκανε κάποιος άλλος ,τότε θα το καταστρέψετε  και θα κάνετε κακό στον τόπο  ,και  στον εαυτόν σας , αφού θα είναι ένα σίδερο πυρακτωμένο που θα σας καίει την ψυχή , μια  και ο χώρος που θα κάθεστε καθημερινά στο  γραφείο σας , αλλά και αυτή η αίθουσα  και πολλά άλλα  σημαντικά είναι έργο Στάικου και συνεργατών του    και όχι να ενστερνίζεστε τις θέσεις ενός πραγματικά υποκόσμου , που έφθασε στην προσπάθεια υποτιμήσει το  έργο ,μου   να  μιλήσει για κάτι σαράβαλα από τον Μπαμπούρη ……….και αυτός δεν αποκλείετε να κάθεται και σε αυτό το τραπέζι   . 
Όλοι μας είμαστε περαστικοί  και εκείνος που μένει μόνιμος είναι ο τόπος μας, στον οποίο πρέπει  να προσθέτει έκαστος εξ ‘ ημών το λιθαράκι του , με σεμνότητα και ταπεινότητα  και όχι εγώ τους γα…σα  , δεν αφήνω ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη   , γιατί αυτό παραπέμπει σε  Αριβίστα , αδίστακτο  και χωρίς ηθικές αναστολές άνθρωπο , οποίος  προκειμένου να ικανοποιήσει το άρρωστο υπερεγώ του  δεν διστάζει  για το χειρότερο και πιο επαχθές .
πᾶσά τε ἐπιστήμη χωριζομένη δικαιοσύνης καὶ τῆς ἄλλης ἀρετῆς πανουργία, οὐ σοφία φαίνεται (Πλάτων )
Έχετε λοιπόν την εντύπωση πως πιστεύει η κοινωνία ότι η κάλπικη  εκλογική σας  <<νίκη>> είναι προϊόν αρετής , σοφίας και ήθους , όταν εκτός  από τα πολλά χρήματα που διαθέσατε για τις εκλογές χωρίς δισταγμό και αιδώ, με περίσσια πανουργίας  φροντίσατε για την ηθική μου εξόντωση ,με αυτά που λέγατε, ότι ο Στάικος είναι πατερίτσα των Πανταζή – Γαλούνη  και είτε ψηφίσετε Στάικο ή Γαλούνη είναι το ίδιο πράγμα ,αφού αυτοί τα έχουν βρει μεταξύ τους  και δεν  μπόρεσε ο παλιός μου φίλος κύριος Ντίνος να προτάξει το ανάστημα του και να πει όχι , μέχρι εδώ . Διαφωνώ με αυτή την επαίσχυντη ταχτική και παραιτούμαι  .!!!!
Γι ‘ αυτό αν δεν μου ζητήσει δημόσια συγνώμη , δεν θέλω απλά όχι την καλημέρα του αλλά  ούτε στην κηδεία μου να έλθει, αφού θα τρίζουν τα κόκκαλα του Πατέρα του , που τακίμιασε με τους υβριστές του πατέρα του , ο οποίος υπήρξε πραγματικός φίλος και συνεργάτης μου , τον οποίο τίμησα τόσο έν ζωή όσο και στον θάνατο του , αποχαιρετώντας τον με λίγα λόγια σεβασμού, ευγνωμοσύνης και αγάπης  για όσα μου έδωσε  σε αντίθεση με εκείνους που δεν δέχθηκαν να τον ψηφίσουν για  Αντιπρόεδρο της Κοινότητας , αφού θα τους μείωνε την υπόσταση ,αφού τον θεωρούσαν ως λαμόγιο .
Με αυτό σας λοιπόν τον  κοινωνικό κανιβαλισμό , μου στερήσετε και το δικαίωμα μου , ως ελεύθερου ανθρώπου , όταν αρκετοί από την παράταξη σας  μεταπήδησαν στην παράταξη σας ( τους τρόπους γι ‘ αυτό τους γνωρίζετε πολύ καλά )  να  αποσύρω την υποψηφιότητά μου , γιατί τότε  θα λέγατε, πως πήρα τα πενήντα χιλιάρικα και θα με είχατε λερώσει.!!! Αλλά δεν σας έκανα το χατίρι και τώρα θα τρέμετε την θεία δίκη επί τις κεφαλές σας και των οικογενειών σας , αφού και η Εκκλησία μας  θεωρεί την συκοφαντία ως επάρατο αμαρτία , η οποία τιμωρείται από τον θεό πολύ σκληρά ( αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα _) . Τι θα πείτε τότε αν  σας φέρουν το παιδί σας ……….;;;;.!!!
Είχατε  δηλώσει τότε τέτοια εποχή σαν σήμερα ( και μάλιστα ήσασταν ένθερμος υποστηρικτής  μου , αλλά την ημέρα που ήταν για να φάμε μαζί  και να  ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα σας ως Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στην Παράταξή μας {{ δεν θέλω να  γνωστοποιήσω την δικαιολογία που μου προβάλατε γιατί είναι τόσο ταπεινωτική γι εσάς , που δεν θα το κάνω εν ονόματι κάποιων  πραγμάτων }}   εσείς το ίδιο βράδυ επιλέξατε  να συνφάγετε με τον κύριο  Γαλούνη , χαρακτηρίζοντας το ως κοινωνική σχέση. Επίσης  και ο  άλλος  καλός μου φίλος Αλέξανδρος Φραίμης μου είχε δηλώσει , πως δεν θα κατέβαινε  ως υποψήφιος Δήμαρχος , αλλά εκείνος τουλάχιστον αντιλήφθηκε τα παιχνίδια που παιζόντουσαν  και αποχώρησε έγκαιρα  .!!!
 Εκεί που πήγατε ήσασταν και θα παραμείνετε ξένο σώμα , η οποία σας χρησιμοποίησε για αλλότριες επιδιώξεις της ,εκμεταλλευόμενοι την βιασύνη σας για  να γίνετε << πρώτος >> πολίτης του Ξηρομέρου , όπως εξ ‘ άλλου δηλώσατε   .
Τέτοια εποχή πέρυσι κάποιοι ,από τους οποίους βρίσκονται δίπλα σας ,σας χαρακτήριζαν δημοσίως ως πολιτικό τίποτα και ανθρώπινο μηδενικό και κάποιοι άλλοι άλλα τα οποία δεν τολμώ να εκστομίσω  ακόμη και με @@@@ ως λα@@@νο  με ακατανόμαστες ύβρεις τις οποίες δεν διανοούμαι να περιγράψω έστω με @@@@@ , γιατί είναι  ακατανόμαστες  και αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι δίπλα σας και υποτίθεται ότι είναι συνεργάτες σας  .!!!
Το απόλυτο  αίσχος.!!!!
Και έτσι κατά τον Καβάφη συμβολίζετε  τους Βαρβάρους :
Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,   κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε

( σε ρόλο εφιάλτη η <<Αγία τριάς με τα σταγονίδια της  Επαναστάσεως και το πολιτικό τσόφλι τοῦ σεσηπότος  παλαιού  ΠΑΣΟΚ.!!!! >> ….


Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες
δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κ’ ευσπλαχνία
γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
είναι πτωχοί, πάλ’ εις μικρόν γενναίοι,
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
 ( όχι δεν σας μισώ  μόνο  οίκτο μου προκαλείτε, όσοι με συκοφαντήσατε ανηλεώς  με αυτά τα ελεεινά- ποταπά που κάνατε ,  όπως λέει και ο Ονορέ  Ντε Μπαλζάκ  : Υπάρχουν κάτι δυστυχισμένα πλάσματα , που σέρνουν ένα σορό από σάρκες μέσα στον βούρκο και μου προκαλούν ενστικτόδικα τον δίχως όρια οίκτο μου . )
Για μένα η  <<Αγία τριάς >> και τα ετερόκλητα στοιχεία που συγχρωτίζεστε  και όσοι από εσάς  επιχειρήσατε την ηθική μου εξόντωση , δεν είστε τίποτα πάρα πάνω από σάρκες  μέσα στον βούρκο .!!!! 

Και αυτό το ζλαπ  από την Μπαμπίνη  ο κυρ  ‘ Αλέκος ο Μέγας κολωτούμπας όστις αν και χωλός ,τύφλα να χει η Κομανέτσι , που αν ζούσε η υπέροχη γυναίκα του θα τον άρχιζε στις μπάτσες  , μου μόλυνε τα ιερά και τα όσια του Καβάφη  με το Θυμιατό  που σε βαθμό αποπνιξίας  από το πολύ λιβάνι για τον Δήμαρχο κ Τριανραφυλλάκη : Ο τι καλός , τι ικανός , τι σεμνός και τα υπόλοιπα  στο κόραξ και απώπηξ  του Αίσωπου …

 Και εκείνον:

Καθήμενον ἐφ᾿ ὑψηλοῦ, Θρόνου καὶ ἐπῃρμένου·
Να λέγει σας ευχαριστώ, που με επιλέξατε πρώτο πολίτη του Ξηρομέρου και Δήμαρχο( και να αναρωτιέμαι διάβασα καλά ;;;;) , όταν ο Μπακογιάννης  λέγει ότι δεν είμαι πρώτος πολίτης της Αθήνας  και θέλω η Αθήνα να είναι πρώτη πόλη και εγώ υπηρέτης των πολιτών, αυτό χαρακτηρίζεται ουχί σεμνότης ,αλλά έπαρση, αλαζονεία, υπεροψία και φανερώνει ένα πάθος για δόξα και εξουσία  χωρίς ηθικούς φραγμούς .
Σεμνύνεσθαι  ολίγον.!!!
Δεν βλάπτει .!!!
Εδώ οφείλω να ομολογήσω  ότι κατά την ορκωμοσία μου  στην οποία ήρθα ως πραγματικός Άρχοντας με τα γλυκά για τους εργαζομένους του Δήμου και με μία ωραιοτάτη  και ακριβή ανθοσύνθεση με 42 κόκκινα τριαντάφυλλα όσα και τα χρόνια σας   ,  με την  στάση σας και την συμπεριφορά σας  ήσασταν  άψογος Άρχων, με περίσσια σεμνότητας, ευγένειας  και αβροφροσύνης .!!!!  
Κύριε Δήμαρχε,  κύριοι Συνάδελφοι , αγαπητοί Περιεστώται Συνδημόται , ίσταμαι ενώπιον υμών , εν τη περικαλεστέτη αιθούση  ταύτη , έργου εμού μετά των πραγματικών συνεργατών και φίλων ημών , ουχί  χαμαί πελιδνός και αἱμάσσων  εκ του αθλίου πολέμου ηθικής εξοντώσεως  ημών  , αλλά  όρθιος , ευθυτενής , αγέρωχος , λίαν ισχυρός ,χαλκέντερος  χωρίς να καταφέρετε να με γονατίσετε, αφού εγώ δεν ζω γονατιστός ……,  ίνα  υπηρετήσω και από αυτήν την θέσην κοινωνίαν , όπως πράττω ανιδιοτελώς  επί τεσσαράκοντα  συναπτά έτη,  είτε ως ιατρός ή ως πολιτικό όν  στο Ξηρόμερο , άνευ φόβου και πάθους , υστεροβουλίας   ή ιδιοτελείας .
Και όταν ομιλώ για συνεργάτες , δεν αναφέρομαι  σε αυτούς που σε αυτήν την πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση,  βρέθηκαν είτε ως καιροσκόποι ή νομίζοντας πως θα τους δινόταν η ευκαιρία ,να υπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα και  να βουτήξουν το χέρι τους στο μέλι ,  αλλά σε εκείνους που παρέμεναν στην παράταξη ακόμη και δύσκολες στιγμές όπως τώρα ,οι οποίοι υπερασπίστηκαν με σθένος και παρρησία αυτό το μεγάλο έργο  και μου ζήτησαν ομόφωνα να είμαι εδώ σήμερα , το οποίο σκοπεύω να υπερασπιστώ μέχρι θανάτου και ας καταλάβουν κάποιοι αριβίστες, πως είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω .Η κοινωνία με έχει χαρακτηρίσει ως Δήμαρχο των έργων και η πιάτσα , πως δεν λέρωσα τα χέρια μου με Δημόσιο χρήμα , ούτε άρπαξα στα χέρια μου 15 ή 50 χιλιάδες ευρώ για να μπω υποψήφιος σε κάποιο συνδυασμό , όπως έχουν κάνει αρκετοί , ευρισκόμενοι  εν τη αιθούση ταύτη  και η πιάτσα τους γνωρίζει πολύ καλά .
Αλήθεια υπάρχουν τέτοιοι εδώ μέσα ;;;;;
Κανένας καθρέπτης μήπως υπάρχει να κοιταχτούμε ;;;; 
Οφείλω όμως να ομολογήσω με αναπάντεχη  έκπληξη  και   χαρά  πως η στάση του Δημάρχου , ανεξάρτητα του κάλπικου της εκλογής του , σε αυτό το  Συμβούλιο  αναγνωρίζοντας την πραγματικότητα και τηρώντας το : Κρείττον του λαλείν το σιγάν , ήταν άψογη, παρά το άγχος του πρωτάρη   και του  βάζω στρογγυλό 10 , που αν έβρισκε το σθένος να εκστομίσει αυτήν την καθαρτήρια λέξη , η οποία χαρακτηρίζει   τα πραγματικά παλληκάρια –άνδρες : Συγνώμη για τα Προεκλογικά  αίσχη τότε θα του έβαζα   10 με τόνο   .!!!!
Στον κύριο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου μετά βίας βάζω (2) δύο, λόγω μια μακροχρόνιας οικογενειακής φιλίας. !!!
Ας ρωτήσει καλύτερα τον αδελφό του και καλό μου φίλο Νώντα τι εστί Στάικος .!!!!
Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ. εγώ δεν είμαι Λύτρας ή Αποστολάκη (10+8) ,αλλά ούτε η Φιλιππινέζα του Νομάρχη της Χούντας Καλογεράτου {{ φίλε κύριε Παναγιώτη Τζαχρήστα αφού κατά την περίοδο της Χούντας είχαμε κανά δυο από δαύτες}} ( με τις οποίες συγχρωτίζεστε αρμονικά )  γι ‘ αυτό πρόσεχε τις παρέες σου : φθείρουσιν ἤθη χρηστὰ ὁμιλίαι κακαί ( δεν φαντάζομαι να θέλεις να στο μεταφράσω )  .!!!!!
Γι αυτό μην ματαιοπονείτε και γελιέστε πως μπορείτε να με φιμώσετε .!!!!
Ερώτησε ο Δικαστής τον Λιόντα τον Ληστή :Τι φταίει  που ‘ γινες ληστής;;;;
Και εκείνος του απαντά : Μα πιο πολύ το μάτι , που έβλεπε απ ‘ την πλάτη.!!!
Έτσι  και το δικό μου μάτι πίσω από την πλάτη έβλεπε κάτι παιδάκια , σωματοφύλακες –μπράβους και μη μου πείτε απλά ήρθαν για το συμβούλιο , γιατί θέλω να σας πω , πως όταν θα έρθει η ώρα για να αρχίσω εγώ το γλέντι-πανηγύρι, αυτοί δεν θα μου πάρουν πάνω από  2/10 του δευτερολέπτου .!!!!  .
Γκέγκε .!!!!
Την ποιότητα την δικιά μου είτε ως Αντιπολίτευσης ή ως Συμπολίτευσης και εκεί φαίνεται το πραγματικό ήθος του ανδρός , όταν ασκεί εξουσία , μπορεί να σας την περιγράψει πολύ καλά ο Αντιδήμαρχος κύριος Λαϊνάς   , ο οποίος με έζησε και με τις δυο ιδιότητες , όπου όλοι την είχαν χαρακτηρίσει ως ΑΨΟΓΗ.!!!!
Αστακός 22/9/209
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Σταίκος
Y
Αισθάνομαι πολύ  ευτυχής ,που μετά από (9) εννέα έτη  ξαναβρίσκομαι εν τή περικαλεστάτη ταύτη αιθούση ,της οποίας ειμί ο κτήτωρ, ανεξάρτητα  από την καρέκλα στην οποία κάθομαι  , αφού έχω εκπληρώσει άπαντας τους ημετέρους στόχους, Επιστημονικούς , Επαγγελματικούς, Κοινωνικούς , Πολιτικούς και προπαντός Οικογενειακούς με τις τρείς  χαριτωμένες εγγονούλες μου  , που μου χάρισε ο θεός και για μένα αυτές είναι το παν στην ζωή μου .!!!
Υ.Γ 2
Εδώ λοιπόν  είμαι  εδώ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ ( που στον χώρο αυτό είμαστε προσωρινά υποτίθεται φιλοξενούμενου, αφού εδώ και 9 χρόνια άφησα τις 4 μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης και 120.000 ευρώ για να μεταφερθεί στο Νεοκλασικό ,το οποίο είχαμε αγοράσει στην θητεία μου ),   με τις τσέπες μου άδειες όπως και στην ζωή  και με  μοναδικά όπλα μου το μυαλό μου, τις γνώσεις μου για την Αυτοδιοίκηση και τον τόπο μου και εκτός αιθούσης  με γεμάτες τις τσέπες μου θάνατο ,για εκείνους τους Κανίβαλους που επεδίωξαν την ηθική μου εξόντωση  ,οι οποίοι  θα με αναγκάσουν να γίνω εγώ  πραγματικός κανίβαλος ,εάν διανοηθούν να θίξουν –προσβάλουν εμένα ή την οικογένεια μου  , ξεριζώνοντας την καρδιά και το ήπαρ τους με τα  ίδια μου δόντια  στην κυριολεξία .!!!!
Υ.Γ. 3
Και όποιος νομίζει πως μπορεί να κλέψει και να μην το αντιληφτώ , κούνια που τον κούναγε .!!!
Τον περιμένει η αληθινή κόλαση .!!!
Γι αυτό όλα στο φως .!!!
Τίποτα κάτω από το τραπέζι .
Πάνω στο τραπέζι και είμαστε έτοιμοι να βάλουμε πλάτη ,αν κάτι είναι παράνομο , αλλά είναι για το καλό του τόπου και όχι για να μπουν σε ανήθικες τσέπες κάποια ευρώ.
Υ.Γ. 4
(6) Έξι μήνες χωρίς κριτική σε λάθη  και παραλήψεις σας ( Περίοδος  χάριτος ) από την παράταξη μας φαντάζομαι να είναι αρκετοί .!!!!!
 Πείτε μου σαν τι άλλο ζητάτε από εμένα , ως Αντιπολίτευσης ;;;;;
Υ.Γ .5
Ο/Η mytikaspress είπε...
Αγαπητέ φίλε.
Δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλο η πραγματική απ ευθείας ανάθεση και άλλο η εικονική και υπερτιμολογημένη. Άλλο η απ ευθείας ανάθεση με πρόσκληση, φέρτε τις προσφορές σας γραπτώς για να φτιάξουμε αυτό και άλλο πέρασε από το γραφείο του Δημάρχου να τα βρούμε.
Ο κόσμος τα ξέρει και τα έζησε αυτά και θα κρίνει τους πάντες και την σκοπιμότητα τους. Ο κόσμος θέλει τα χρήματα του να πηγαίνουν σε έργα πραγματικά που να χρεώνονται όσο κάνουν και όχι όλα όσα είδε και έζησε για να χάνει ο Δήμος και να κερδίζουν άλλοι.
Α και κάτι ακόμα. Όσοι τα μεθόδευσαν και τα εφάρμοσαν αυτά, δεν δικαιούνται να ομιλούν, γιατί μοιάζει πολύ κακοπαιγμένο το έργο και η ηθοποιία τους.
Όλοι θα κριθούν λοιπόν με την πραγματικότητα και όχι με την φαντασία κάποιων που ξέρουμε πως λειτουργούν.

ΦΙΛΙΚΑ
18 Σεπτεμβρίου 2019 - 5:01 μ.μ.
Υ.Γ. 6
Τα δυο πρώτα αφιερωμένα στον πρώην συνάδελφο μου και  Δήμαρχο κύριο Τρανταφυλλάκη  και στην παρέα του .
Α) Θα σας αφήσω στον θεό ,για να σας κρίνει.!!!!( Στέλλιος Καζαντζίδης)
Β )Μα εγώ δεν ζω γονατιστός .!!!!( Στέλλιος Καζαντζίδης )

Γ )Τζιβαέρι μου .!!!!!( Αφιερωμένο εκεί που πρέπει  με την Μαρίζα  Κώχ )



Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.