Ροή Αναρτήσεων

Ριμπολόβλεφ για Σκορπιό: Στόχος η δημιουργία του πρώτου πολυτελούς συγκροτήματος καταλυμάτων στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)


Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικόWealth Management ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και μίλησεγια το στενό δέσιμο της οικογένειάς του με το νησί, αλλά και τα σχέδια του για την αξιοποίηση του.

«Η βασική ιδέα είναι η δημιουργία ενός οικολογικού νησιού με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος τοπίου, της δομής και της ασύγκριτης ομορφιάς του.
Το επενδυτικό σχέδιο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 2-3 χρόνια, περιλαμβάνει την υποδομή πολυτελούς συγκροτήματος με σπα, εστιατόρια και μαρίνα.
Επιπλέον, εκθεσιακούς χώρους, αμφιθέατρο, ελικοδρόμιο, αγρόκτημα και χώρους αναψυχής.
Στόχος της οικογένειάς μας είναι να δημιουργηθεί το πρώτο πολυτελές συγκρότημα καταλυμάτων στην Ελλάδα, που βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί, και θα είναι ένα από τα λίγα σε όλο τον κόσμο. Κατ’ ακρίβεια, μοναδικό στη Μεσόγειο.
Ταυτόχρονα, όλα τα βήματα προς την αναγέννηση και την ανακαίνιση του νησιού γίνονται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον», είπε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.
Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ μίλησε και για το στενό δέσιμο της οικογένειάς του με τον Σκορπιό, που αποτέλεσε το νησί που τον γοήτευσε. «Για πολλά χρόνια, όταν οι κόρες μου ήταν πολύ μικρές, ήμασταν απόλυτα γοητευμένοι με τον Σκορπιό.
Συνηθίζαμε να θαυμάζουμε τις ακτές του νησιού και απολαμβάναμε να κάνουμε κύκλους γύρω από αυτό με το οικογενειακό γιοτ. Θυμάμαι να με σαγηνεύει αυτός ο “επίγειος παράδεισος” με την μαγευτική φυσική ομορφιά του.
Μετά την αγορά του μέσω ενός καταπιστεύματος, και περνώντας πολλές διακοπές εκεί, ο Σκορπιός σημαίνει τόσα πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ένα ιδιωτικό καταφύγιο που με βοηθάει να χαλαρώνω, να ‘φορτίζω τις μπαταρίες μου’ και να επιστρέφω στις υποχρεώσεις μου. Είναι το ιερό μέρος όπου παντρεύτηκε η πρώτη μου κόρη, η Κατερίνα. Εκεί, νιώθω εντελώς ελεύθερος να απορροφήσω την αρμονία και την ηρεμία αυτού του ιδιαίτερου σκηνικού.
Όλη η περιοχή της Λευκάδας είναι ένα τόσο όμορφο μέρος όπου έχω την τύχη να εισπράττω τη θερμή ελληνική φιλοξενία. Κάθε φορά που επισκέπτομαι την περιοχή, με χαιρετούν οι ντόπιοι σαν φίλοι.
Και όντως, εκεί νιώθω σαν στο σπίτι μου», υποστήριξε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.
arta2day.gr
πηγή:sinidisi

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.