Ροή Αναρτήσεων

Από το δικιά μας πλευρά πως έγιναν τα πράγματα στο Δημοτικό Συμβούλιο....




Η παράταξη της Αντιπολίτευση αποχώρησε γιατί δεν είχε ενημερωθεί των ΦΕΚ των Νομικών Προσώπων και αποχώρησε μετά από ένα έντονο διάλογο με το Δήμαρχο Ξηρομέρου.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος από την παράταξη μείζονος αντιπολίτευση κύριος Ζώγας είπε μακριά από εμάς δεν φεύγουμε από τα δημοτικά συμβούλια γιατί σεβόμαστε το ανώτατο όργανο του Δήμου και για αυτό μας επέλεξαν οι δημότες εκπροσωπεύομαι κατά την διαδικασία των νομικών προσώπων εισέρχεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριο  Καρφής από την παράταξη αντιπολίτευση να έρθει πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχο του απέρριψε μετά ο Δήμαρχος είπε να συνεχιστεί η διαδικασία κανονικά των Νομικών Προσώπων.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Ζορμπάς ζήτησε από τον Πρόεδρο τρία λεπτά να συζητήσει με την μείζονος αντιπολίτευση τη γραμμή θα κρατήσουν.
Κατόπιν ανέβηκε στην έδρα και είπε εμείς απέχουμε από όλες τις επιτροπές δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε καμία επιτροπή...
Κατόπιν της διαδικασίας αφού είχε προτείνει τα δικά του άτομα και πρότεινε άτομα από την έλασσον αντιπολίτευση και του είπαν απέχουν από όλες τις επιτροπές και οι δημοτικοί σύμβουλοι έλασσον αντιπολίτευση λέγανε ΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
Κατά την γνώμη μας φταίει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν ενημέρωσε του Δημοτικους Συμβούλους κατάλληλα για την διαδικασία των Νομικών Προσώπων αφού το ΦΕΚ  είχε αλλάξει με την νέα κυβέρνηση και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν το ξέρανε...
και μια επισήμανση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί διαχειρίζονται τις τύχες των δημοτών ο όποιος Δήμος έχει παει σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ όπως δηλώνει παντού ο Δήμαρχος Ξηρομέρου..
Αναρωτιόμαστε η Έλασσον Αντιπολίτευση αφού απέχει από τις επιτροπές πως θα λειτουργήσουν; 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.