Ροή Αναρτήσεων

Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βασιλόπουλου Ξηρομέρου.


Την πρώτη τακτική συνεδρίαση πραγματοποίησε το νέο εκλεγμένο Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό.
Τα θέματα προς συζήτηση ήταν τα εξής:
1) Ορισμός αναπληρωτή Προέδρου.
2) Αίτημα προς την Περιφέρεια Αιτωλ/νιας για αναγκαιότητα καθαρισμού ρεμάτων.
3) Καθαρισμό και διαμόρφωση αγροτικών δρόμων.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πετρονικολός και οι τοπικοί σύμβουλοι Δημήτρης Πλιαμέρης, Γιάννης Κοτρότσος, Χαράλαμπος Κρίθυμος. Απουσίαζε ο τοπικός σύμβουλος Δημήτρης Χολής.
Για αναπληρωτής Πρόεδρος προτάθηκε, από τον Πρόεδρο, ο Δημήτρης Πλιαμέρης. 
Μετά από εποικοδομητική συζήτηση ομόφωνα ψηφίστηκαν τα άλλα δυο θέματα.
Στη συνεδρίαση, που ήταν δημόσια, παρευρέθηκαν αρκετοί χωριανοί, απόδειξη του ενδιαφέροντος για το χωριό μας και της στήριξης τους στο νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα του συμβουλίου.
Το επόμενο συμβούλιο, ο Πρόεδρος Πάνος Πετρονικολός, ελπίζει να γίνει στο πρώην κοινοτικό κατάστημα του χωριού μας, στο οποίο πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες καλλωπισμού ώστε να είναι ευχάριστα επισκέψιμο.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι, Κώστας Λαϊνάς, Πάνος Παλιογιάννης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Ντίνος και οι Πρόεδροι των κοινοτήτων: Αστακού, Αρετή Γριτσίπη, Καραϊσκάκη, Αθανάσιος Λιγνός και Προδρόμου Τάκης Παπούλιας.
Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.