Ροή Αναρτήσεων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ίδρυση ομάδας εθελοντικής δράσης στον Αστακό.

Αγαπητοί συνδημότες,

αρχικά θα θέλαμε να συγχαρούμε την εθελοντική ομάδα, που συστάθηκε το Σάββατο 12/10/2019 με σκοπότον καθαρισμό της εισόδου της πόλης μας.
Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το γεγονός και το δικό μας ενδιαφέρον, εμείς μια ομάδα από δημότες του Αστακού, λάτρεις της πόλης μας, αποφασίσαμε τη δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Δράσης.

Στόχος αυτής της ομάδας είναι η επίτευξη μια σειράς δράσεων για την αναβάθμιση και ανάδειξη του τόπου μας, ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις και δράσειςτης δημοτικής αρχής. Σκέψεις για ενδεχόμενες δράσεις του προγράμματός μας είναι ο καθαρισμός περιοχών, η πυρόσβεση σε ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης, η οργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, επιμορφωτικά σεμινάρια.
Σας καλούμε, λοιπόν, ή ακόμα καλύτερα, θέλουμε, ζητάμε και χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας για τη δημιουργία αυτής της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης. Με το πέρας ενός εύλογου χρονικού διαστήματος και την ανάλογη συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί κάλεσμα για τησυγκέντρωση γνωριμίας όλων των μελών της πρώτης οργανωμένης Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Αστακού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Τηλ. Επικοινωνίας:
694 5263820 - Λεωνίδας Παπαρίζος
697 2107388 - Μαρία Μπαμπούρη
694 2050063 - Χρυσούλα Δράκα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.