Ροή Αναρτήσεων

Προβληματισμός και ανησυχία απο τη ΡΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ (Αναπληρωτής Πρόεδρος) για την πιθανή έλευση προσφύγων/ μεταναστών στον ΜΥΤΙΚΑ

Επειδή ως αναπληρωτής πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Μύτικα φερω και εγω την δική μου ευθύνη απέναντι στους συγχωριανούς μου θα ήθελα να τοποθετηθώ και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους .
Σε μια ανάρτηση του συνδημοτη μου κυρίου Αντώνη Πιτσινελη περί Εγκατάστασης λαθρομεταναστών τρελάθηκα και άρχισα να ψάχνω το θέμα να δω τι συμβαίνει και αν ειναι αλήθεια ολα αυτα .   Αφου ενημέρωσα τη δημοτική αρχή γι αυτή την ανάρτηση ,την τοπική αρχή του χωριού μου ,και  αφου αναστάτωσα το χωριό την επομένη μέρα με καθησύχασε ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Φαρρος καθώς και ο κύριος Σουλας Βασίλης που εχει το Blog Μυτικα press  οτι δεν υπάρχει καμία τέτοια περιπτώσει. Μάλιστα αισθάνθηκα και ενοχές γιατι ο Κύριος Βασίλης μίλησε για ανυπόστατες πληροφορίες για προσωπική ευθύνη του καθενός που χρησιμοποιεί το Socialt medie και οτι θέλει μεγάλη προσοχή οταν αναφερόμαστε σε τοσο σοβαρά θέματα. Εγω λοιπόν επειδή το θέμα το πηρα πολύ σοβαρά ζήτησα τοπικό συμβούλιο το συντομότερο δυνατο ,και απαντήση δεν πήρα .Τωρα λοιπον μια εβδομάδα μετά έρχεται το Μύτικα press με νεα του ανάρτηση να μας ενημερώσει οτι η πληροφορίες που  έρχονται ειναι οτι η εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο χωρίο μας ειναι θεμα χρόνου.
 Εγω λοιπόν ειμαι εντελώς αρνητική και κάθετη σε κατι τέτοιο ,θα παλέψω μαζι με τους συγχωριανούς μου με ολες μου τις δυνάμεις γιατι το όνειρο μου γι αυτο το χωριό ειναι η ανάπτυξη και οχι η οπισθοδρόμηση ειναι τα πενταστερα ξενοδοχεία οι δρόμοι του τα λιμάνια του η καθαριότητα του ολα αυτα που θα μας βγάλουν απο αυτή την μιζέρια. 
Αν αυτα τα όνειρα μου μείνουν απλά όνειρα δεν θα εχω καμιά θέση σαν αναπληρωτής πρόεδρος και μέλος στην τοπική κοινότητα. Αυτη ειναι η θέση μου γι αυτο το χωριό καθαρή και τίμια όπως με τίμησαν και οι χωριανοί μου με την ψήφο τους........!!!!!!!!!!!!!              

                                         
                                                 Με εκτίμηση 
                                     Αποστολάκη Σπυριδούλα 
                Αναπληρωτής Πρόεδρος ΤΚ Μύτικα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.