Ροή Αναρτήσεων

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ στο Κύπελλο Tae Kwon Do -Επέστρεψε με 2 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5Η ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 9 ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TAEKWONDO ΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5Η ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 9 ΑΘΛΗΤΩΝ 

Οι αθλητές που ανέβασαν την πόλη του Αστακού στο βάθρο είναι οι εξής:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: -ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα του Ιωάννη
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: -ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα του Χρίστου
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: -ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης του Γεωργίου
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: -ΤΟΜΠΑ Ευσταθία του Ανδρέα
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: -ΤΟΜΠΑΣ Γεώργιος του Ανδρέα
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: -ΜΑΚΡΗ Αλεξάνδρα του Ιωάννη
5η θέση: -ΑΥΔΗ Σοφία του Ιωάννη

           Επίσης συμμετείχαν και είχαν πολύ καλή απόδοση οι αθλήτριες ΧΑΡΙΖΙ Κέισι και ΤΣΑΡΚΟΥ Αλεξάνδρα, οι οποίες να σημειωθεί ηττήθηκαν από τις αθλήτριες που τελικά κατέλαβαν την 1η και την 3η θέση της κατηγορίας τους αντίστοιχα..........



        Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 23/24 Νοεμβρίου 2019 με τεράστια συμμετοχή αθλητών. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 1498 αθλητές ανεβάζοντας έτσι το βαθμό δυσκολίας και την κατάκτηση μεταλλίου. 
          Οι αθλητές του Αστακού κερδίζοντας τρεις και τέσσερις αγώνες τελικά έφθασαν μέχρι το υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες αποστολές, τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και από συγκομιδή μεταλλίων, αφού με συμμετοχή 9 αθλητών κατακτήθηκαν 6 μετάλλια και μία 5η θέση. 

        Οι αγώνες ήταν χωρισμένοι σε κατηγορίες Μαύρων Ζωνών (στην οποία ο Κένταυρος κατέκτησε 1 χρυσό και 1 ασημένιο) και σε κατηγορίες έγχρωμων ζωνών (ο Κένταυρος κατέκτησε 1 χρυσό, 3 χάλκινα και μία 5η θέση).
            Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά ότι ο Σύλλογος του Αστακού μπορεί και πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα σε ένα τόσο δημοφιλές Ολυμπιακό άθλημα και ανεβαίνει στα βάθρα δίπλα σε πολύ δυνατούς Συλλόγους μεγάλων πόλεων της χώρας μας.
          
      Ευχαριστούμε όσους με οποιονδήποτε τρόπο στηρίζουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών να εκπληρώνουν τα όνειρά τους και να προβάλουν τον τόπο μας.
        Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εταιρεία «ΗΛΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» και τον εκπρόσωπό τους κ. ΑΝΤΩΝΑΚΟ Γεώργιο, ο οποίος κάλυψε τα έξοδα διαμονής της αποστολής.
             Επόμενος αγωνιστικός στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι η συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXINH τον Δεκέμβριο.
Ευχαριστούμε!

Δελτίο Τύπου
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.