Ροή Αναρτήσεων

Παράπονα για τον ανύπαρκτο στολισμό στον Δήμο Ξηρομέρο





Τα παράπονά τους εκφράζουν οι πολίτες του δήμου Ξηρομέρου για τον ανύπαρκτο στολισμό της πόλης του Αστακού αλλά και των κοινοτήτων.


Εδώ να πούμε οτι πέρσι έγινε στολισμός στον Αστακό και η κοινωφελής επιχείρηση έφερε Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Τρενάκι, Παγοδρόμιο ,Σπιτάκια και εκδηλώσεις απο τα ΚΔΑΠ στο κλειστό Γυμναστήριο.







Κ έχει έρθει η στιγμή μεταγενέστερα της κρίσης που για άλλη μια φορά ένας Αστακός πλησιάζοντας Χριστούγεννα να βρίσκεται μέσα στον σκοταδισμό κ αμέλεια με καινούργια διοίκηση να φαίνεται σαν ένα πλοίο χωρίς καύσιμα....Τα καύσιμα τα χρησιμοποίησαν οι προηγούμενοι κ τους τελειώσαν κ οι καινούργιοι δεν έχουν ούτε για το λαμπάκι απ το ψυγείου του πλοίου.

Απορία μας δηλ κάθε φορά που θα μπαίνει καινούργιος καπετάνιος στο πλοίο που λέγεται Αστακός δεν θα μπορεί να κινηθεί? Δηλ για το μίσος που βγάζει ο κάθε καπετάνιος( που πέφτει απ τον θρόνο) θα πετάει κ τα καύσιμα στην θάλασσα για εκδίκηση? Κάθε φορά δηλ την διαμάχη.κόντρα, μίσος ,δεν ξέρουμε πως άλλο να χαρακτηρίσουμε την κατάσταση αυτή που γίνεται κάθε 4 ετια θα την πληρώνει το πλήρωμα? Δηλ αν ήταν οι εκλογές κάθε 2 χρόνια τι θα γινόταν? Υπάρχει τιμωρία για αυτή την ασυδοσία? Ο κάθε καινούργιος καπετάνιος θα κάθεται να κοιτάζει το πλοίο μόνο κ θα περιμένει να του φέρουν καύσιμα πριν πέσει στα βράχια? Έλεος κ πάλι έλεος... Κρίμα κ πάλι κρίμα... Ένα στόλισμα να δώσουμε λίγο φως στον τόπο μας δεν είναι κ μεγάλο εγχείρημα...Κύριοι οι προηγούμενοι κρίθηκαν.
Θα κριθείτε κ εσείς.
Καλές γιορτές αν κ φτωχικές απ το πλήρωμα.




Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.