Ροή Αναρτήσεων

Ελευθέριος Μάντζαρης απαντάει στο ιστολόγιο Xiromeritis...Διάβασα στον xiromeritis ότι έγινε ανάκληση της απόφασης για την ανάθεση που αφορά τη συντήρηση των κλιματιστικών
και ότι πήγε προς τα πάνω και αναρωτιέται ο xiromeritis  που θα σταματήσει.
Η απάντηση είναι:παιδιά σταματήστε να βάζετε αυτογκόλ!!!
1) Η ανάκληση έγινε γιατί ο ανάδοχος δεν είχε πιστοποίηση(κακώς ,βασιστήκαμε στην περσινή ανάθεση ,έπρεπε να το είχαμε ελέγξει).
2)Η δεύτερη προσφορά ήταν 15 ευρώ πιο πάνω(273 η πρώτη προσφορά,285 η δεύτερη).
3)Πέρισυ για συντήρηση τεσσαρων(4)κλιματιστικών και όχι δέκα(10)που είναι φέτος, πληρώθηκαν περίπου 360 ευρώ.
4)Η άποψη μου είναι ότι οι επιθέσεις αυτές και άδικες είναι και κακό κάνουν στην επιχείρηση και αν μεν γίνονται από άτομα που δεν γνωρίζουν υπάρχει κατανόηση,όταν όμως γίνονται από γνώστες της κατάστασης είναι ασυγχώρητες.
5)Οι επισημάνσεις και οι επικρίσεις έχουν νόημα όταν έχεις κάνει κάτι λάθος,όταν όμως η επιχείρηση εξοικονομεί πόρους από τις αναθέσεις τι νόημα έχουν;Αντί  να <<πανηγυρίζουμε>> εμείς που πετύχαμε καλύτερες τιμές ,εγκαλούμαστε γιατί;;Γιατί η συντήρηση κόστισε φτηνότερα;
Τελειώνοντας η Κοινωφελής έχει μπροστά της ένα δύσκολο χρόνο στον οποίο πρέπει να λύσει προβλήματα που κληρονόμησε και επιπλέον πρέπει να αποτυπώσουμε ως νέα διοίκηση το στίγμα μας.
Εκεί είναι που κατά τη γνώμη μου που θα κριθούμε.
Και εδώ θα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις καθώς σκοπός μας είναι οι στόχοι της κοινωφελούς την επόμενη τετραετία να συνδιαμορφωθούν από όλες τις παρατάξεις.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.