Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση - γνωστοποίηση για την ανάληψη μέσω διαγωνισμού, της εκτέλεσης του έργου: «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου»


  Ο Δήμος Ξηρομέρου με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του γνωστοποιεί ότι διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου» προϋπολογισμού 595.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά τη βελτίωση της βατότητας τμήματος του αγροτικού δικτύου της Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου. Το συγκεκριμένο τμήμα διασχίζει γεωργικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις. Ξεκινάει από την Επαρχιακή οδό Αετού-Αρχοντοχωρίου και προσεγγίζει τη θέση Καστρί, με συνολικό μήκος 3.750 μέτρα.
Σήμερα, η επαρχιακή οδός είναι χωματόδρομος με χαμηλή στάθμη της επιφάνειάς του και εισρέουν όμβρια από τις παρακείμενες ιδιοκτησίες προκαλώντας φθορές στο κατάστρωμά του. Οι στρώσεις της οδοστρωσίας προβλέπονται με υπόβαση από συνήθη δάνεια υλικών πάχους 0,15 μέτρα και με βάση 0,10 μέτρα σε όλο το μήκος των 3.750 μέτρων του αγροτικού δρόμου.
Προβλέπεται επίσης η κατασκευή πλευρικής χωμάτινης τάφρου και έρεισμα πλάτους 0,30 μέτρων ανάντη και κατάντη του δρόμου. Επιπλέον, θα κατασκευασθεί οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση με πινακίδες και διαγράμμιση.

Περισσότερα στην σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου ΕΔΩ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.