Ροή Αναρτήσεων

Ο Μάνος Κοντολέων στην λέσχη ανάγνωσης εφήβων Αστακού.


Τελευταία εκδήλωση της λέσχης ανάγνωσης εφήβων Αστακού για το 2019 ήταν η παρουσίαση βιβλίων του συγγραφέα Μάνου Κοντολέων.
Στη γεμάτη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου μας τα μέλη της λέσχης με τη φιλόλογο , υπεύθυνη της λέσχης και συντονίστρια της εκδήλωσης, κυρία Βαλάρη Κωνσταντίνα, παρουσίασαν πέντε βιβλία - πέντε ιστορίες γραμμένες από τον Μάνο Κοντολέων.
¨''Μάσκα στο φεγγάρι'', ''Δυο φορές Άνοιξη'', ''Φιλαράκια'', ''Γεύση πικραμύγδαλου'', ''Ανίσχυρος άγγελος'', βίντεο εμπνευσμένα από τα βιβλία ,με μουσικές που επέλεξαν τα παιδιά, δημιουργικές αναγνώσεις αποσπασμάτων και με την καθοδήγηση της ηθοποιού Μαρίας Ντίνου θεατρικές αποδόσεις αποσπασμάτων των έργων.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Γυμνασίου Αστακού και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού έκλεισε με τον συγγραφέα συγκινημένο να παίρνει το λόγο και τους εφήβους της λέσχης να συνειδητοποιούν ότι είναι σημαντικό η Λογοτεχνία να έχει μία θέση στη ζωή τους. 


Τελευταία εκδήλωση της λέσχης ανάγνωσης εφήβων Αστακού για το 2019 ήταν η παρουσίαση βιβλίων του συγγραφέα Μάνου Κοντολέων. Στη γεμάτη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου μας τα μέλη της λέσχης με τη φιλόλογο , υπεύθυνη της λέσχη τους εφήβους της λέσχης να συνειδητοποιούν ότι είναι σημαντικό η Λογοτεχνία να έχει μία θέση στη ζωή τους. 










Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.