Ροή Αναρτήσεων

Σφοδρή επίθεση του ΗΛΙΑ ΚΟΥΓΓΕΛΗ στον Φ. ΣΑΜΑΛΕΚΟ: ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!


Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του χωριού μου ,Κος Πάνος Πετρονικολός ευχαρίστησε την Περιφερειακή αρχή για την άμεση ανταπόκριση της σε παρεμβάσεις έργων μέσα και έξω από το χωριό μας. 
Με έκπληξη διαβάσαμε, στη συγκεκριμένη ανάρτησή,  σχόλιο του δημοτικού συμβούλου του δήμουΞηρομέρου Κου Φίλιππα Σαμαλέκου με υβριστικό,  προσβλητικό και σεξιστικό  περιεχόμενο για το χωριό μας.(.μας έχετε ζαλίσει τα αρδια με το βασιλόπουλο,ειλικρινά)
Δημοτικέ σύμβουλε Φίλιππα Σαμαλέκο ( δεν θα σε αποκαλέσω κύριο) Γεννήθηκα από μία οικογένεια με αρχές και αξίες και μεγάλωσα σε ένα χωριό το Βασιλόπουλο Αιτ/νιας του οποίου η ιστορία στην Ελληνική κοινωνία είναι πολύ μεγάλη. Το χωριό μου συμμετείχε σε πολλούς αγώνες για την απελευθέρωση και την εδραίωση της δημοκρατίας στον τόπο μας. Πολλοί συγχωριανοί μου όπως και από άλλα χωριάέπεσαν στα πεδία των μαχών για την πατρίδα μας.Το ότι εσύ είσαι σήμερα ελεύθερος και εκφράζεσαι τόσο χυδαία για το χωριό μου , αυτό οφείλεται και στους αγώνες των προγόνων μου και των συχωριανών μου.
Είμαστε ένα ήσυχο χωριό με κάλους, τίμιους και με αρχές κάτοικους οι οποίοι σέβονται τον συνάνθρωπότους και έχουν ευγένεια στις συμπεριφορές τους.
Σου απαγορεύω λοιπόν, εγώ προσωπικά, να εκφράζεσαι έτσι για το χωριό μου προσβάλοντας τους κατοίκους του και το εκλεγμένο κοινοτικό συμβούλιο
Σε καλώ να ανακαλέσεις δημόσια τον ανωτέρωχαρακτηρισμό - σχολιασμό σου για το χωριό μου και μη ξεχνάς ότι, ενώ ήσουνα παντελώς άγνωστοςπολλοί από τους συγχωριανούς μου σε επέλεξαν με την ψήφο τους να τους εκπροσωπήσεις στο δημοτικό συμβούλιο . Δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι θα τους ανταπέδιδες με αυτή την χυδαία ανάρτησή σου,
Καλώ επίσης τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή να σε στείλουν σπίτι σου , ζητώντας την παραίτησή σου από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετημένουαχάριστου» ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ  
Ηλίας Αθ. Κούγγεληςο

2 σχόλια:

Παναγιώτης Σταικος είπε...

Ηλία ο Φίλιππας είναι πολύ καλό παιδί και πολύ έξυπνος άνθρωπος ,αλλά χθες έκανε ένα τραγικό λάθος και τον κάλεσα από χθες να ζητήσει συγνώμη ,αλλά δεν με άκουσε και τώρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον ίδιο .

Ανώνυμος είπε...

Να του περάσουν αλυσίδα στο λαιμό ο πρόεδρος να τον περιφερει στο χωριό γυμνό ο αμολυντος δίκαιος δημοκρατικός ευθικτος φιλότιμος υπερήφανος όχλος να τον γιουχαρει και στο τέλος να τον λιθοβολησει στο προαύλιο της εκκλησίας για παραδειγματισμο που τόλμησε να προσβάλλει τα ιερά και τα οσια του περηφανου προέδρου και των υπηκόων του

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.