Ροή Αναρτήσεων

Κώστας Γεωργούλας: Επί της γραφικής ύλης Προς κ Σούλα και συνοδοιπόρους

  1.                    Ρωτηθήκατε κ Σούλα δημοσίως αν αποδεδειγμένα γνωρίζετε κάποια παρέμβαση ΔΙΚΗ ΜΟΥ σε Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να μην εκτελέσει ως όφειλε το έργο της; και αν ναι να ενημερώσετε τους δημότες δημόσια ΑΝ ΟΧΙ σας καλούσα  να σιωπήσετε .. 
  2.  1. Εσείς γνώστης τόσων υπηρεσιακών εγγράφων αν υπέπεσε στην αντίληψη σας κάποιο " εντέλεσθαι" σε υπάλληλο που να τον υποχρεώνει να πράξει συγκεκριμένες ενέργειες βλαπτικές για την υπηρεσία; 
  3. 2. Αντί αυτών μιλάτε για τις εκτιμήσεις σας χωρίς να διαθέτετε προς τούτο τα απαραίτητα προσόντα καθώς ούτε οικονομολόγος είστε ούτε πολιτικός μηχανικός η αρχιτέκτονας για να κάνετε "πραγματογνωμοσύνη" 
  4. 3. Εαν λοιπόν θεωρούσατε ότι έπραξα κάτι σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου γιατί επί 8 μήνες τόσο εσείς αλλά και οι συνοδοιπόροι σας δεν καταθέσατε τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη. 
  5. Να σας πω εγώ κ Σούλα γιατί δεν το πράξατε ; Γιατί δεν είχατε ουδένα στοιχείο σε βάρος μου και προτιμήσατε το δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας. 
  6. Δυστυχώς μέσα από το δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας προσπαθείτε να κρύψετε την ανικανότητα της νέας δημοτικής αρχής που είναι εμφανής και στους πιο φανατικούς υπέρμαχους της.
  7.  Εύκολα το διαπιστώνει κάνεις από τους κάδους των σκουπιδιών στο δίκτυο ύδρευσης αλλά και σε κάθε μεγάλο και μικρο πρόβλημα του Δήμου Γιατί το νέο που υποσχεθήκατε όλοι πλέον κατάλαβαν ότι εκτός ότι είναι πιο παλιό από το παλιό είναι και ανίκανο να διαχειριστεί τα στοιχειώδη του Δήμου. 
  8. Έστω τούτες τις κρίσιμες ώρες οφείλετε να σοβαρευτείτε , να κατανοήσετε το θεσμικό σας ρόλο και να αναλάβετε τις ευθύνες σας έναντι των δημοτών και να προστατέψετε την υγεία τους .
  9.                      Δυνατό Ξηρόμερο          Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου
                  Γεωργούλας Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωργουλα το Ξηρομέρου ήταν 5 χρονια με εσας σε εκτακτη αναγκη και ομως δεν κανατε ποτέ τίποτα...μην κουνατε δάχτυλο θα σας βγει σε κακο....η ξεφτιλα και η κατρακυλα σας δεν έχει όριο....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.